neao

Bloggdesign.

Publicerad 2011-04-11 01:18:49 i Bloggdesign,

Wow. Det blir bara roligare och roligare helt enkelt. Nu när jag har skaffat mig ett redigeringsprogram och faktikst lärt mig det så har en helt ny värld öppnat upp sig för mig känns det som, synd bara att det skall gå ut över min sömn. Idag ska jag dock inte sitta uppe till klockan 3:00 som jag gjorde igår. 

Hur som helst så tänkte jag visa lite av mina bloggdesigns som jag har gjort. Väldigt enkla och rena fast i olika teman.
A.L - underbart söt tjej som är en av personerna som har följt min blogg längst vill jag nog säga. Hon hade gjort en egen header och bad mig göra layouten till bloggen i övrigt. Tema lila.
Jens, ville ha en ljus och enkel blogg. Efter någon vecka insåg han att han ville ha någon lila detalj.

Stinas design blev klar igår på cirka 10 minuter medan hon låg på min säng och pratade med L och O. Hon ville ha tema svartvitt. När hon frågade om jag kunde göra en design åt henne blev jag glad - precis som jag alltid blir när någon ber mig - och sen säger hon att hon ska betala för den (4 € som var min del av middagen) och jag blev genast ännu gladare. 

Som sagt, väldigt enkla designs. Och så ikväll kände jag att jag ville ha en ny header (om ni inte kan se den behöver nu uppdatera sidan - tryck på F5) och började leka runt i GIMP och efter tre fyra timmar har jag nu några stycken och jag har lärt mig sjukt mycket! Älskar att lära mig på egen hand. 
Det enda jag kan känna nu är att jag gärna skulle ta emot lite massage då jag är väldigt stel i axeln. 

Om det är någon som vill ha hjälp med en header (jag kan även göra rörliga headers, som jag har haft fram tills nu) eller en hel layout så är det bara att höra av sig!
Peace,

Kommentarer

Postat av: Annie

Publicerad 2011-04-11 08:11:33

wihoo tack ännu en gång!

Postat av: neao

Publicerad 2011-04-11 12:01:12

det var så lite så! :)

Postat av: Stina

Publicerad 2011-04-12 09:42:31

Sjukt nöjd är jag! Och sjukt imponerad, fattar inte hur du kan ha allt i huvudet och snurra ihop någonting snyggt på tio minuter som jag inte skulle ha fått till på tio timmar. TAck <3

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela