neao

Just nu saknar jag min boxningssäck.

Publicerad 2011-03-13 11:47:01 i Vardag,

Yoga strävar efter styrka, balans och uttålighet på alla plan. Det är en mångtusenårig tradition som är här och nu. I alla fall enligt Annette Lefterow. Så hur kommer det sig då att jag nu efter träningspasset sitter och kokar av ilska för att jag tappat så mycket styrka, balans och tydligen även uttålighet?? Aagh!

Ni vet den där känslan när det värmer i magen utav ilska och det enda man vill göra är att slå sönder något, eventuellt skrika högt som fan och lyssna på musik som bara utvecklar ilskan vidare istället för att lugna ner dig?Mmm, den känslan. Så känner jag nu. Och varför? Jo, för att jag inte kunde hålla balansen i två relativt lätta övningar för att min rygg är spänd och jag har ingen uttålighet längre. Jag överdriver inte, ärligt talat: Jag landade pladask ihoptrasslad med ben och armar åt alla jävla håll!
A.L. när hon gör den övningen som jag idag inte klarade av.

Nu ska jag äta frukost. Eller lunch kanske. What ever!

Mer på schemat idag står att plugga till Högskoleprovet som är om tre veckor (hjälp!) och om det går bra ska jag belöna mig själv med lite tv-serier och bokläsning. Hehe, skojar bara, jag kommer garanterat att titta på serier och läsa bok. Det är fult att ljuga.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela