neao

Tävling i Majorna

Publicerad 2009-11-26 20:35:47 i Gymnastik,


Lagets stjärna som hoppade in i måndags och lärde sig allting på 2 träningar!


Underbara Mini B1 som fick silver på poängen 8,65 med utgångspoängen 9.8


Två sjukt stolta tränare som langar fakesmilen och facesmashen! Vi gillar närhet!

Mötesdag

Publicerad 2009-11-25 23:46:32 i Vardag,

Denna onsdagen har varit kaos, men väldigt rolig!

Idag bildades Polhemskåren med ett rungande bifall och det var riktigt kul med så mycket folk som var där med intresse och frågor. Detta kommer bli en stor förbättring och det kommer vara kul. Riktigt kul. Jag blev vald till Event- och Traditionschef i Kårens styrelse, så jag kommer ha fullt upp med roliga aktiviteter för er elever på Polhem. läs mer här: http://polhemskaren.blogg.se/

Efter det hade stora delar av Styrelsen möte med TC. Go gubbe. Vi informerade honom vad som sagt och gjorts på mötet med alla eleverna.

Men mötena var inte slut där inte. På väg in till stan bröt jag ihop lite grand och det slutade med att jag krampaktigt kramade om en lyktstolpe medan stora tårar rullade ned för mina kinder och jag grät mellan skratten. Jag var så trött, så sjukt fruktansvärt trött och så hade vi ett PFK-möte kvar. Men det behövdes. Och nu mina vänner, nu blir det fest! och mer om det (snart) här: http://pfk.blogg.se/

Hem för plugg till prov imon, men det slutade med skrik och skratt i telefon med bästa väninnan. Kärlek i en skål till dig.
Nu, jag, sova.

Trevliga läsare

Publicerad 2009-11-25 21:09:35 i Vardag,

Allmän information, till dem som vill veta:
Idag (eller om det var igår) så fick jag en kommentar på bloggen med förslaget att jag borde göra som P. H. och spela in en sexfilm. Tyvärr så skrev inte personen sitt namn så jag kan inte kontakta denne och säga att han eller hon gärna hade fått medverka.

Ha det gött!

Barnvaktstrubbel

Publicerad 2009-11-24 22:39:28 i Vardag,

Jag bestämde precis att jag har pluggat färdigt för idag och vet ni? Det känns helt okej att sluta nu. Jag har läst över 20 sidor i biotekniken men har tyvärr mer än 20 kvar, fast jag har redan gått igenom det så det är bara en repetision innan provet nu på torsdag. Det var så fruktansvärt avlägset det här provet. "Den 26:e november, damn." tänkte jag när jag skrev in det i kalendern, men nu är vi här. Och i helgen ska jag på glögg-drickning i sthlmo, det ska bli najs!

Jag gick precis ner för att ta ett glas vatten när jag insåg att mamma och pappa inte kommit hem än. "Oups", var första tanken som kom upp i huvudet. Jag gick in i minstingens rum och där låg han och sov, utan att någon sagt till honom. Han hade gått och lagt sig själv. Jag blev så paff, jag har alltid, alltid fått tjata på dem båda två att "nu är klockan mycket, dags att lägga sig." men så har han lagt sig själv nu. Han börjar bli stor. Men den stora lillebroren var fortfarande uppe framför teven så än så länge snurrar Jorden åt rätt håll.

Jag fattar inte att jag lägger upp den här, men det gör inget för lillen i mitten drar till sig alla blickarna.

Det är inte kul, de börjar bli så stora nu, vi skulle fylla 9, 4 och 14 detta året. Bilden är tagen 10:e Juli 2005.

God natt på er,
Vi ses på mötet i Atle2 imon klockan 11.30

På msn:

Publicerad 2009-11-24 21:10:33 i Saker som sägs,

Hanna: fick ett raseriutbrott förut, så kasta runt ALLLLT
Linnea: ohj då
Hanna: :D
Linnea: FAN VA SKÖNT! :D
Hanna: Nyvikta kläder, smuts. Japp!
Linnea: vill oxo kasta!
Hanna: Men mindre skönt nu
Linnea: jaja, men självkontroll och tänkta efter före har aldrig varit våran grej
Hanna: sant, så sant

The storm is over

Publicerad 2009-11-24 09:45:11 i Vardag,

Okej, nu har jag bestämt mig.
Jag skickade in mina ändringar i går och nu har jag fått en bekräftelse som jag ska skriva på och posta till dem. Jag är lugn nu och detta känns bra. Pjuh.
 

Det blev diamantkokarden :)
Puss puss, nu ska jag tillbaka till skolan och till biologilektionen.

Mitt i panikens centrum

Publicerad 2009-11-23 22:20:52 i Vardag,

Jag är besatt! Nu har jag fått min faktura från ABC-gruppen som fixar våra studentmössor och jag har nu min sista chans att ändra mina val så jag blir nöjd. Jag måååste plocka bort saker, det är inget snack om den saken! Men nu hittade jag ju fler grejer som jag ville ha! Aaah, panik! Och nu kommer det då, sista hjälpen från er, snälla snälla, hjälp mig! Vad har ni valt?

Till vänster är diamantkokarden och till höger är metallkokarden...

Nov. 22, 2009

Publicerad 2009-11-22 20:21:02 i Vardag,

Har varit hemma hos Jens hela helgen och det har varit underbart! Vi har spelat Nintendo 64, sovit på soffan till någon dålig eftermiddagsfilm, ätit thaimat och godis. Och det har varit bra.

I lördags hade jag muntlig prov i Engelska C på Folkuniversitet, det var lite nervöst men man får hoppas att det gick bra. Frågorna var högst osammanhängande, men jag och M. Falk var grymma, våran konversation flöt på bra. Thank God att jag fick göra provet med någon som kunde prata engelska!


Nu ska jag lyxa till det rejält och mysa ned mig i badkaret med lite bubblor och tända ljus.
Ha det!

Nov. 20, 2009

Publicerad 2009-11-22 20:07:34 i Roligt,

Studenten kommer närmare för var dag som går och helt plötslig hände det, mössan skall beställas. Den mössan. Mössan som man velat ha i alla dessa år, den är nu innom räckhåll och vad händer då? Man kan inte bestämma sig. Så jag ber er nu om hjälp, för det finns alldeless för många val och de flesta är gjorde men nu har jag ett problem kvar. Ska jag ha en diamankokard (bild 1) eller en metallkokard i guld (bild två)?(\(^^,)/)Det ni ska titta på är alltså den lilla "blomman" mellan Linnea och 2010, please help me.

Hemma hos Joppe:

Publicerad 2009-11-22 19:34:06 i Saker som sägs,

Ett fint bevis på att jag suger på geografi:

Jens har suttit och förklarat och pratat om partikelacceleratorn i Cern och när han är klar säger jag efter en stunds tystnad:
"Men är det inte det dom gör i Schweiz?"

Nov. 20, 2009

Publicerad 2009-11-20 09:38:17 i Vardag,

Andas... Andas... Andas... Räkna tyst till 10... *blundar och andas långsamt* detta är verkligen inte min dag idag säger jag bara. Sitter på vagnen på väg till skolan nu och blir sen, som alltid på fredagar. Hehe, insåg nu att jag sitter på fel spårvagn oxo till råga på allt, bra jobb! Nu blir jag ännu mera sen... Efter skolan ska jag vara mattelärare, algebra och ekvationer, score! Och ikväll är det plugg hemma hos Joppe, det är oxo score. Puss, nu ska jag jaga en båt...

På sms:

Publicerad 2009-11-19 09:21:18 i Saker som sägs,

Pappa är i sthlm nu och mamma har nu åkt iväg på landsmöte med Folkpartiet. I morse fick mamma sms från pappa där det stod: "kom ihåg att du älskar mig, jag har fått med mig båda laddarna"

Nov. 16, 2009

Publicerad 2009-11-16 22:48:51 i Vardag,

Jag vet att jag inte bloggat på länge men det har varit fullt upp hela helgen! Jag har pluggat som ett svin, jag har varit svinsjuk, men jag har inte svinsjukan. Idag var jag hos Kungsportsläkarna för säkert 10e gången denna terminen och blev för andra gången denna terminen skickad till deras drop-in i Almedal. Där fick jag sitta i en 30 minuter kanske, don't really know, och läsa texterna till nationella provet i svenska B på onsdag. Kom in till läkaren som var en go trevlig liten prick, vi satt och pratade ett tag hon och jag och sedan skrev hon ut kåvepenin åt mig och mumlade för sig själv varför den förra läkaren inte hade gjort det. Så nu går jag alltså på penecillin igen och nu tänker jag fan bli frisk!! Puss på'et

Nov. 14, 2009

Publicerad 2009-11-14 20:53:55 i Vardag,

Lördagen har för min del lidit mot sitt slut, klockan är tio i nio och jag är dödstrött. De flesta av mina kompisar gör väl sig i ordning för en krogrunda (eller kanske inte de flesta för det regnar och då är man inte jätteparty), men jag sitter vid mitt skrivbord och är helt och hållet klar för sängen.

Det blev ingen jacka. Jag hittade den dock, så det var inte det som var problemet. Men modellen passade inte jättebra på mig och så var det ingen vinterjacka, det var en skidjacka. Och då var jag helt plötsligt inte lika glad över att panga ut 1999 kronor för den längre. Jag åker ju inte ens skidor.

Ikväll agerar jag barnvakt åt mina bröder då mor och far är "på bjudning", som mamma kallade det - "vuxenkrök" som jag kallade det. Pappa skratt-fnös, han skrattar nästan aldrig på riktigt, han säger "Det var kul" när något är riktigt roligt. När de gick ut genom dörren ropade jag:
"När kommer ni hem?" efter dem,
"Vet inte." svarade pappa. Mamma var redan vid brevlådan.
"Ok, men om ni går vidare till något annat ställe vill jag ha ett sms!" skämtade jag.
"Ok" svarar pappa frånvarande och stänger dörren.
Dörren öppnas: "Det var kul."

Nu ska jag läsa Strindbergs röda rummet och sen ska jag nanna så gott.
Har jag tur så kommer Joppe hit och stoppar om mig! *hoppas*

God natt!

Nov. 14, 2009

Publicerad 2009-11-14 13:36:18 i Vardag,

Vaknade upp från en obehaglig dröm klockan 8.14 i morse. Skyller allt på febern. Jag valde att ligga kvar i sängen och försöka somna om a.k.a. bara tänka på drömmen om och om igen. Men någon gång där mellan spårvagnar, fontäner, bröst och falukorv (alla medverkade i min dröm) så måste jag ha somnat om för 9.23 vaknade jag igen. Gick upp och gjorde en stor kopp varm choklad med laktosfri vippsgrädde och sen satte jag mig för att plugga fysik. (?!) Det har gått förvånansvärt bra, jag fattar nästan allting än så länge. Har bara 5,5 kapitel kvar att lära mig tills på torsdag... kanonkul.

Idag skulle jag egentligen varit i Frölunda Kulturhus för att jobba på Juniorcupen, men är man sjuk så är man. Lycka till tjejer, jag tänker på er!!

Jackan som jag letade efter igår fanns inte på Stadium frölunda så jag ska ut på ett spaningsuppdrag nu, jag fryser fan röven av mig när jag går ut, måste ha en ny jacka och det bums!

Peace out!

Nov. 13, 2009

Publicerad 2009-11-13 23:12:21 i Reflektioner,

Jag är konstigt tom inuti. Det känns som att det är någonting som äter upp mig innifrån. Det är en obehaglig känsla som jag mer än gärna hade blivit av med. Det går inte riktigt att sätta fingret på vad som är felet heller, för jag tycker allt är bra. Jag mår väl bra? Eller? Gör jag inte det? Suck. Jag är så trött bara.

Jag tror på riktigt att jag har varit sjuk sedan min födelsedag. Det var den 29:e september, det är mer än 6 veckor sedan, hallå?! Ska jag bli frisk i år? Vad gör jag för fel? Varför vill inte min kropp fungera som den ska?

Men jag är inte ledsen. Tror jag. Nej det är jag inte! Det är bara den konstiga känslan av att jag börjar bli tom. Att jag försvinner. Och det känns inte så jättebra, för jag mår bra nu, jag har det jättebra nu, jag har inget att klaga på... Det kanske är därför? Allting går så bra nu att det är dags att det går illa? Eller just för att allt är bra så kan man bara vänta sig att allt det goda försvinner, att allt det som är så bra går sönder och faller bort...?

Jag borde ha ett förbud mot att tänka och känna efter sent på kvällen.
Nu tänker jag sova.

Skokräm

Publicerad 2009-11-13 16:15:24 i Vardag,

Jag är sjukt nöjd med mig själv! En till sak som kan läggas på listan över saker man gör när man är sjuk. Jag har putsat mina vinterstövlar!


De ser nästan helt nya ut, och vips så sparade jag 1000 spänn! Nu ska jag iväg och titta på vinterjacka!
Puss och kram

Snösjuka

Publicerad 2009-11-13 13:42:39 i Vardag,

Det är konstigt vad man får för sig roliga saker när man är sjuk. Som nu till exempel, så sitter jag vid mitt skrivbord och tittar på snön som stilla faller ned mot marken. Följer man en flinga med blicken så går allting mycket fortare! Och man blir snurrig och får ont i huvudet. Jag ska nog sluta med det nu. Det är inte tillräckligt kallt för att snön ska lägga sig dock, det bara smälter direkt. Men det är STORA snöflingor. Och ingen ingen ska komma och säga nått annat!

Juste. Ägd.

Nu sitter jag alltså och tittar ut genom mitt fönster i ett kallt vindsrum. Jag har ont i bihålorna och känner en svag feber som spökar i bakgrunden. Skriver på en labrapport som ska in om tre veckor, framförhållning - varför det? Jo, för att biotekniken tycker jag är rolig. Har jag inget som ska in innan tre veckor?! Åh jo, men de grejerna är tråkiga. Som nationella i SvB i fem timmars skrivning på onsdag, fysikprov på torsdag, muntligt prov i Engelska C - diplomkursen (ingen press), biologibreddningsprov torsdagen veckan efter och SEN ska labben in. Dags för omprioritering kanske...

Peace


Ps. Summer - Joe Hisaishi Meets Kitano

En skön dag är en bra dag.

Publicerad 2009-11-12 11:36:52 i Vardag,

Igår var en bra onsdag. Vi hade ingen engelska och inget projektarbete så jag och Skurt traskade hem redan klockan 11.00 - fett najs. Vi åt på subway och sedan satt vi hemma i nya soffan och pluggade fysik. Tro det eller ej men det gick faktiskt bra. Jag fattade alla uppgifter utom en! Dock så gjorde vi bara kapitel 1,1 och på den lektionen vi gick igenom det gick Fr. ABE igenom 1,1 - 1,5 men det ska jag lösa bättre ikväll.

Joppe kom och joinade oss och det blev det inget mer plugg utan tv'n åkte på och vi tittade på Americas best dance crew. När Skurt sedan åkt hem kom lillalillebrorn hem tillsammans med farmor. Jag och Jens pluggade matte och svenska till klockan 23.30 med diverse avbrott för Wii Sports resort och annat flum.

Sammanfattningsvis: En riktigt härlig dag.
Poss

Superwoman

Publicerad 2009-11-10 20:49:15 i Vardag,

Idag har jag pluggat som ett jävla djur och jag är sjukt stolt över mig själv. Detta är tredje pausen sen klockan 12.00. Jag tog en halvtimma vid 14.00 och sedan var jag tränare mellan 16.30 - 18.30 och sen direkt hem för mer plugg. I'm lika a machine! Och jag är inte klar än, I will keep it up 'til I fall asleep on the table - awesome, I'm like so cool...

Dagens komplimang från Alva 6 år: "Du är världens bästa fröken!"

What is love?

Publicerad 2009-11-10 20:42:18 i Saker som sägs,

”Kärlek, vad är kärlek? Jag tror kärlek är något som egentligen inte kan fångas med ord. Kärlek är att förstå någon, hålla av någon, dela båda lycka och sorg med denne. Och dit hör också med tiden den kroppsliga kärleken, du har delat något, både gett och tagit emot något oavsett om du är gift eller ogift, eller får barn eller inte. Om du har mist din heder eller inte, allt det där kan kvitta, om du bara vet att du har någon vi din sida för resten av ditt liv, någon som förstår sig på dig och som du inte behöver dela med någon annan!”

Anne Frank, torsdagen 2 mars 1944

En helt vanlig måndag.

Publicerad 2009-11-09 23:16:35 i Vardag,

Jag säger bara så här: Old school is the shit.

Fysiklektionen börjar med en munter Fr. ABE som rullar fram en vagn med diverse prylar på. Det tar en ögonblinkning eller två och sen ser jag vad det är - Diabilder. "No fucking way" tänker jag och smilar med hela ansiktet. Och Krulltjejen säger: "Vad är diabilder?" Det var nästan tragiskt. Fr. ABE hörde henne inte utan mumlade för sig själv; "Var har jag gjort av kassetten?" Ehm va? Kassett? Vad ska hon med en kassett till? "Där var den!" Och ett stort leende på det. Ett kassettband - helt seriöst - ett kassettband med en bandspelare, Fr. ABE fryckte på PLAY och "introduktionsmusiken" lät som roboten Mathilda i Dr. Snuggles - ni som inte vet vem det är, shame on you!! - och sedan började en gubbe prata om ljud. Här dog jag. Jag gillade det.

Som sagt så var jag hos tandläkaren idag - eller ja, hon en hygienist - som kollade på mina tänder och jag hade inga hål. Schöönt. Sen kom tandläkaren in och kollade på mitt bett och jag fick en tid hos distriktssköterskan, men hon kommer inte till Majorna fören till våren, men DÅ, då är jag först i kön sa Dr. E - sweet svarade jag, jag är så jevla töntig.

Mamma, storlitenbror och jag drog igång ett situps-träningsprogram idag. 9,9,6,6,8 - det blir 38 stycken, så nu slapp ni räkna. Men jag gjorde själv ett armhävningsprogram! Dock är jag kleeen i armarna så jag tänkte köra på hälften av situpsen, är det ojämt tal så blir det ett upp, så här: 5,5,3,3,4 - ahsbrah! 20 stycken liksom, det klarar tillochmed jag!

Jag har varit riktigt duktig med plugget idag - nöjd med mig själv!
Så nu förtjänar jag - minst - en puss, någon frivillig?

Hos tandläkaren

Publicerad 2009-11-09 11:40:42 i Vardag,

Sitter i väntrummet hos tandläkaren och... väntar på tandläkaren (no shit?!), jag ska försöka prata till mig en tandställning trots att jag själv inte är helt överens med mig själv än. Får jag den så är det bra, för då får jag raka tänder. Får jag den inte så slipper jag gå runt med tågspår i munnen i 2 år. Får se hur det blir!
Puss

Söndag = vilodag.

Publicerad 2009-11-08 12:57:45 i Vardag,

Jag låtsas att jag är kristen nu då. Det blir ingen som helst ansträgning från mig idag. På söndagar så chillar man. Jag måste dock städa mitt rum, det är inte riktigt något som ingår i att anstränga sig noll, men det måste göras. Efter det så får jag nog ta och plugga - kräks! - har fysikprov om två veckor men eftersom jag inte kan ett pess så är det la bra om jag börjar tidigt... Eller?

Inte för att jag bara har fysikprov, men om jag själv börjar rabbla upp allt som måste göras så kommer jag nog att få lite smått äckelartad panik är jag rädd. Och det känns onödigt att stressa upp sig så när det är söndag - som är vilodagen. Höhö.

När jag planerade helgen i torsdags så lyckades jag få in allt - trodde jag. Det var ju fars dag idag ja... Bra jobbat! Sov inte ens hemma så han fick ingen frukost på sängen, jag hann inte köpa nått på vägen hem, jag var inte direkt i stan liksom. Så jag och satte mig och pysslade ihop detta från mig och bröerna. För att vara rättvis måste jag säga att Joel gjorde de gula snörena.Nu gick ju problemet att lösa. Det var inte alls svårt faktiskt. Speciellt med tanke på att jag har massa annat som jag borde göra men inte gjort. Påminnelse: Räkningar! Men iaf, har jag saker att göra som jag inte är superduper motiverad för så kan det hända att jag blir pysslig... Åh! Mitt fotoalbum! Yes, det blir det efter att jag skrivit ett repotage. Motivation!!

Dagens spellista är denna, en blandning av Jack Johnson och Joshua Radin, gillar't.
Puss

Dagen efter.

Publicerad 2009-11-07 17:46:35 i Roligt,

Wow. Mina små tvivel jag hade om gårdagskvällen var helt och hållet meningslösa. Fy fan vad roligt jag hade!

Det var sån stor skillnad på att gå ut med ett stort tjejgäng och att gå ut med mitt vanliga gäng. Det blir en helt annan stämning, en helt annan känsla och man pratar om HELT andra saker. Det var fruktansvärt kul och det skall definitivt göras om!

Jag har flera minnen av att folk sagt: "Säg inte till någon, lova!" Jag nickar och säger: "klart att jag inte säger nått!" Jag kommer inte ens ihåg allt som folk sagt till mig. Det är ett bra tecken på att man haft roligt och jag kommer definitvit inte berätta vidare till någon, höhö.

Nea, Elin och Hannie på dansgolvet till Beat it när rökkanonerna går igång. Lovin it.

Nu ska jag ta ett varmt långt skumbad och sen ska jag hem till Abbe för att fira hans 18års. Kommer bli crazy!
Jag pluggar imon istället. Idag var ingen pluggdag.


Ps. Jag har tappat rösten - låter enligt en onykter Jens som "en docka, sluta prata! Du är läskig..."

Partay time!

Publicerad 2009-11-06 18:40:14 i Fest,

Nu sitter jag på bussen med Hallon och taggar till inför kvällen, detta kommer bli så jävla roligt, tror jag. Höhö, både Elin och Hanniie har skrattat elakt när de sagt att vi ska på krogen tillsammans. lite rädd är jag men man måste kunna ta risker här i livet. Snart framme, puss!

Vad nu?

Publicerad 2009-11-06 09:17:02 i Vardag,

Flaggor på spårvagnarna...? Vad är det vi "firar" nu? *Rotar reda på kalendern i väskan* Gustaf Adolfdagen, jahapp. Sådana kungligheter alltså. Skoj. Nej men seriöst, det regnar, är jättekallt och så fort jag kommer ut till lindholmen kommer det blåsa av rena helvetet. Ovärt. Men sen idag ska jag vara mattelärare och ikväll är det party hos E innan vi drar till Parken hela gänget, hon har fyllt år, så grattis grattis till henne. Ska bli jättekul! Puss på er!

Ett brev till "min" syster.

Publicerad 2009-11-02 00:09:46 i Roligt,

GRAN KANARIA
onsdag 28:e okt
Efter en mysig resa till flygplatsen med flera "ska jag byta fil nu?" fick vi äntligen äta frukost. Vissa med mer humor och andra med mer sömn...

Vi intog våra platser på planet och somnade. Resan gick bra men jag fick gå på toa lite för många ggr, till visst knorrande fran mamma och Joppe. "Man får bara kissa en gång under flygturen" muttrade mamma. "Naeh?" svarade jag i chock och mamma bara skrattar åt mig. Tack.
Nar vi kom fram till hotellet sprang killarna till poolen och jag och Joppe la oss pa sängen och somnade. I tre timmar. Schöönt. Inget bad denna dag. Höhö, det rimmade.
På kvällen gjorde alla armhävningar - jag med *host*sex stycken...


torsdag 29:e okt
Med en dagstemperatur pa 28 grader och ett lite lättare molntäcke är det inte sa att man klagar. Bröderna försvann ett tag och jag och Joppe gick på letning. När vi kom till ett "nytt" poolomrade mötte vi en en kille som jobbade på hotellet, han sa "let's play a game" varpå vi svarar: "No, sorry, we don't have time right now, we're looking for my brothers." Detta ignorerar han helt och fortsätter: "Just a quick game", protesterna fortsatte och han sa: "just look that way *vände oss mot poolen* and look at the sky." Jag: "What's the game called, then?" Han: "It's called... 'FLY IN THE POOL'!" *SPLASH*


Han lärde sig dyka här.

När vi hade kommit tillbaka till stolarna och solat ett tag hördes ett konstigt brumande läte. Tanten bredvid snarkade. Och pratade i sömnen. Score!
Jens har bränt sig!

fredag 30:e okt
Ännu varmare och inga moln med 32 grader var ju helt okej. Dock blev det så fruktansvärt varmt att man faktiskt fick hålla sig i skuggan ett tag. Riktigt härligt var det ändå, sov ut lite stress i en timma eller två. Mycket hoppande och dykande i poolen, joppes vattentäta kamera
var väl uppskattad hos bröderna. Bilderna kommer sen...
Jens brände sig inte!
På kvällen åt vi på Italiensk restaurang precis vid hotellet. Kyparna - alla manliga italienare runt 50 - hade svarta byxor och biege skorta. Vi bestälde in drickor och "pan con ajo", vitlöksbröd. Pappa sa: "På ett sånt här ställe vill jag ha..." och så gjorde han så här med händerna:
Julafton 2008, knäck i munnen.
Drickorna kom. Vi väntade. Och väntade. Sedan sa vi till. Kyparen - en annan kypare och även högste kyparen märkte man - gick till kocken och gnällde (vi satt precis vid ute grillen där kocken stod och hörde och såg allting). Kocken tittade på alla beställningslapparna och gjorde en min som sade: "jag-har-vet-inte-och-min-läpp-putar-ut-konstigt". De skrek på varandra lite till och sen kom dem. Händerna med ihopsamlade fingertoppar och ett "idiot!" Vi började gapskratta och jag frågade pappa om han var nöjd; "Ja, massa höhöhö"
Efter maten inser jag att jens sitter och tittar drömmande på ingenting. Så jag frågar honom:
N: Vad tänker du på?
J: Eeh... hehehe.
N: Vadå? entusiastiskt
J: Att jag ska gifta mig med glassgumman. Smått generad
N: Haha, okej?
J: Men, du kan ju gifta dig med glassgubben och så vänstrar vi med varandra! Fattaru hur mycket glass vi får då? Jag gillar glass...

Citronsorbé

lördag 31:a okt
Pappa lurade med Jens på en springtur innan frukost. Han kom tillbaks till sängen alldeles varm och svettig, bästa väckarklockan pa länge... Vid frukosten fick vi besök av en kackerlacka - massa mysigt!

Vid poolkanten låg vi och lyssnade på Filip och Fredrik - deras sommarprat är bara för härligt.
Middag ute på en spansk restaurang där mamma och pappa gick bananas på gamla minnen. De snackade om rökning på deras tid, katten de hade tillsammans innan vi barnen fanns och alla dumheter vi faktiskt gick på. Jag känner mig inte mycket smartare nu heller... "Linnea, sträck ut armarna, jag ska inte göra natt..."
Jens var FRUKTANSVÄRT busig idag. Helt sjukt! Vi tog en promenad efter middagen och köpte äckliga bakelser, tittade pa skor och traskade pa stranden - i kolsvart mörker.

söndag 1:a nov
Idag har det inte hänt ett piss. Samma strålande väder med gassande sol och kokande hetta. Hela familjen - alltså mamma och pappa oxo - var i poolen och kastade/nickade boll, massa kul, fick skrattkramper i magen.
Jens har utmanat mig på tävlingar - i allt! Jag ligger under med 3 - 0...
Och nu har Du varit på Winnerbäck, och jag - som har det jevligt bra där jag är just nu - är avundsjuk på dig.

måndag 2:a nov
STRANDEN! sweet, det var sjukt kul med bad i vågorna. Har inte badat så mycket på flera år! Men jag kan säga så här: underskatta inte vågorna. Man tror att man har kontrollen enda tills man inser att: "Shit, vad är upp och vad är ner? Varför kan jag inte sätta i foten i botten? Aj?!" Så slås man rätt ner i havsbottnen och känner hur det börjar pulsera. "Be a man", tänkte jag, "be a man, be a man be a man!" Det gjorde ont.


tisdag 3:e nov
Vi var inställda på sämre väder - det skulle "bara vara" runt 20 grader och molnigt. Men detta stämde inte, solen sken precis som alla andra dagarna så det kändes lite som att man fick en extra dag i solen. Dock stannade jag och Joppe inne på förmiddagen för att fortsätta vår speltävling. Det var YATZY, det gick inte bra för mig. Runt halv fyra blev Jens sjukt rastlös, inget var roligt nog - så han skuttade iväg och körde vattenpolo och dansade inför folk, men det berättade han först idag den fulingen, hade varit kul att se!
På kvällen skulle vi till Joels favvorestaurang - chao-chao. De har fruktansvärt god mat, men mycket är laktos, så det var bara att bita ihop, för jag var inte sugen på något annat än det här...

Spagetti Carbonara


Jorgubbar är aldrig fel...

Efter middagen tog familjen en taxi tillbaka till hotellet och jag och Jens började promenera hemåt. Vi landade i spelhallen (läs = spelhallarna). Vi körde Mariokart, nått motorcykelspel, biljard, ett annat bilspel och - självklar - Airhockey! Jag ägde honom. That's my thing! Okej, 3 av 4 spel så vann jag. Dock var det Jens som lade flest mål, men jag vann. Tänk på den. By the way, Babe, simon har ett sådant i källaren ifall du kännet för att utmana mästaren. Men när den totala scoren räknades ihop stod det 8 - 6. I am defeted.

onsdag 4:e nov
Hemresa. Och det var faktiskt rätt så skönt att komma hem till Sverige igen. Men nu skall jag lägga mig och läsa klart Anne Frank, har 40 sidor kvar bara. Jag hade med mig 3 böcker ner och blev inte ens klar med den första...
Natti natti!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela