neao

En jobbhelg i underbara Torekov.

Publicerad 2010-05-30 23:11:15 i Roligt,

Efter fredagens spelning utförd av mitt favoritband sov jag hemma hos Jens och vi hade en helt underbar kväll tillsammans på morgonen åkte vi till Torekov.

Bara så att ni vet så är det ytterst krävande att jobba i kiosk. Jag har sålt så många glassar och wienerbröd att jag känner ett stort "anti" för tillfället. Dock tycker jag att det är ett roligt jobb för det är mer varierande än man kan tro och jag lär mig väldigt fort, bara priserna som är svåra att komma ihåg...

När jag kom hem från jobbet vid 19.00 på kvällen hade Jens gjort middag åt mig - han är underbar, jag är bortskämd och vi har väldigt roligt tillsammans.

Det var jättegott och vi hade sjukt roligt med citronen och olika kryddor när vi hade ätit klart. Plötsligt smakade det inte jättegott längre men jävlar vad vi skrattade. Det är så skönt att kunna umgås på riktigt, han är min bästa vän. Fast med förmåner till skillnad från S...

Bilresan hem var underhållande då vi lyssnade på Robert Brobergs låtar och sjöng med. Vi blev båda två uppfostrade med dessa underbara texter och det är först nu som man insett hur sexistiska de är och vilken fantastisk förmåga Broberg har att leka med orden.

Jordgubbar och choklad med auto-drive och fulkörning, det var en rolig hemresa.

Nu ska jag sova, natti.

Selsius skivsläpp!

Publicerad 2010-05-30 22:45:33 i Selsius,

SelsiusJag älskar dessa pojkar. De är så talangfulla och brinner verkligen för musiken. Jag har lyssnat på skivan så många gånger nu och den är verkligen bra!

Jakob Hjulström tappade orden i Song för Emelie när hans flickvän stod en halv meter framför honom och sjöng med i låten, tittandes i varandras ögon. Jakob skakade på huvudet mimade "jag älskar dig" och kom tillbaka till andra versen.

Tobias Ljungman som tidigare under kvällen varit lite virrig och stressad släppte alla hämningar och gick loss på trummorna. Att se hela hans kropp utstråla sådan glädje är värt mycket.

Algoth Björkman har en fantastisk röst. I Crows lägger han en sådan fruktansvärt snygg stämma som fick mig att rysa ett flertal gånger under spelningen.

Patrik Hedemo hanterar sin gitarr på ett så imponerande sätt att jag flera gånger kom på mig själv med att stå stilla & tyst och bara titta på hur han lekte med fingrarna på strängarna.

Ni är helt underbara och jag ser fram emot att följa eran karriär.


Dan före sista dan nånsin!

Publicerad 2010-05-25 19:43:25 i Fest,


Självklart har jag tagit på mig att fixa lakanen inför imon! Dock ska vi kladda ner hela med olika färger (hoppas jag) tillsammans när vi ses efter fotograferingen imon. Jag tar studenten imon, och det är såå sjukt. Jag kan inte förstå det! Det är så nära nu men det känns som att någon kommer rycka det ifrån mig i sista sekunden. Precis när vi ska springa ut - då kommer jag vakna.

On the go...!

Aaahh - najs!

Publicerad 2010-05-24 21:06:14 i Vardag,

Longboard. Longboard. S, för helvete få tummen ur!

Idag har jag åkt runt i slottskogen med Röklungan, Tändstickspojken och Vikingen (för nostalgins skull) och jag vill verkligen ha en egen bräda nu så att jag kan lära mig på riktigt! Kommer nog bli en jevligt bra sommar - med eller utan jobb. Helst med jobb så såklart, men jag tror att jag kommer överleva även om jag inte får jobb. Bra va?

En liten snabb update i punktform - yes, effektivitet!
  • Haft tjejkväll med F4 - en traditionell sådan med potatisgratäng och saltproblem...
  • Jens har kommit hem från Prag (antagligen därför jag inte har uppdaterat, höhö)
  • Det har blivit asgött väder!
  • Vi har börjat hänga mer på QP igen och lyckades bli utkastade.
  • Spontanfest på skanberget, helt awesome!
  • Och så har jag köpt present till min mossa som fyller år dagen efter studenten. Maha!
Några frågor?

Åh och juste, en sak till. Jag tar studenten om 39 timmar och 54 minuter. Ifall ni undrade.

Svar på tal

Publicerad 2010-05-17 18:40:10 i Svar på tal,

En av mina läsare kommenterade inlägget om att jag skulle vara lik Jessica Capshaw och höll inte helt och håller med. Dock tyckte han/hon att jag är lik Emma Watson och bifogade några bilder som jag tog mig en titt på...
Emma Watson
Klicka på Watsons armband för fler bilder.

Jag tycker inte att jag är jättelik henne, men vad tycker ni?

Hur hände detta?

Publicerad 2010-05-17 18:34:44 i Vardag,

Igår berättade jag ju om att jag fått en provanställning nere i Torekov. Idag fick jag ännu ett telefonsamtal och en förfrågan om jag kunde komma in på antsällningsintervju, livet leker! Det känns lite som att när man väl är på och söker jobb så hör alla av sig vid samma tillfälle och plötsligt vet man inte riktigt hur man ska göra. Just nu känns allt toppen och en gnutta förvirrande...

Äntligen vänder det!

Publicerad 2010-05-16 19:20:00 i Vardag,

Idag har jag varit på valkonferens med LUF Väst, det var roligt och mycket givande. Jag ska valkampanja de sista fyra veckorna innan valet och på sätt tjäna lite extra kronor. Och som att det inte räckte där så har jag nu fått provjobb på glassbaren i Torekov! Dessutom har jag lämnat in CV för ett till jobb på LUF, och kontaktat min gamla chef ifall jag kunde få jobb där så nu krockar allt, synd om mig... *host*

Look-a-like?

Publicerad 2010-05-15 12:09:03 i Reflektioner,



Jag blev taggad i den här bilden från balen där jag har ett väldigt spännt leende men i övrigt tycker jag att det är det en väldigt fin bild. När jag tittat länge började jag se vissa likheter med skådespelerskan Jessica Capshaw som spelar Arizona i Greys Anatomy, håller ni med?


Clara med C

Publicerad 2010-05-14 22:40:47 i Roligt,

Jag är helt slut i kroppen. Helt slut. Budypump är något av det mest djävulska jag har varit med om! Men det var en go känsla att känna att man har tagit sig igenom ett riktigt jävla träningspass igen för första gången på länge.

Efter hamburgare och glass - som jag inte tålde - tillsammans med J på stan innan han åkte till Prag åkte jag och mamma hem till det senaste tillskottet i släkten, Clara.

Hon är så underbart söt, det var nästintill omöjligt att slita blicken från henne - tre dagar gammal och pytteliten. Det kommer bli en bra höst om det blir så att jag blir kvar i Göteborg.

Det blev ingen utgång ikväll utan en härlig hemmakväll med mina bröder - dock i omgångar, de har inte vistats i samma rum förens nu när jag gick därifrån. Weird.

Nej, nu ska jag ta och göra klart fysiken och sedan ska jag läsa Sofies värld. Åh, jag kräktes just lite på insidan!
Good night everybody,

En helt vanlig hemmafredag

Publicerad 2010-05-14 11:20:06 i Roligt,

Jag känner att det kommer bli en bra dag idag. Först och främst skall jag skriva två skolarbeten, maila min gamla chef, budypump med mamma och lite HIMYM. Och i kväll kanske det blir utgång med tjejerna så det enda negativa med dagen är att Jens åker till Prag.



Jag har sagt det förut men jag säger det igen - det var en magisk kväll. Dagen efter (alltså igår) var helt okej den också - i sängen med Jens hela dagen tittandes på scrubs. Det kändes lite som för ett år sedan när man låg i sängen bara för att titta på varandra och inte låg i sängen för att man inte kunde gå upp...

Bal, bal, bal!

Publicerad 2010-05-13 21:03:20 i Fest,


Så här blev alltså klänningen till slut och jag är så nöjd med den, kände mig som en vacker prinsessa hela kvällen. Underbart folk och god mat med härlig dans och höga priser i baren - det var en bra kväll. Hela upplevelsen kändes som en upptrappning inför studenten om två veckor. TVÅ VECKOR!

Albin har tagit flera fina bilder på mig som jag kommer visa er när jag fått vantarna på dem.
Nu ska jag titta på HIMYM och sedan köra yoga!
Peace

Baltrubbel

Publicerad 2010-05-12 11:08:53 i Fest,

Fyra av 315 gäster som har förlagt sin biljett, det är fan lägre än väntat. Tur att jag finns och fixar allt - och jag är ödmjuk också!

Jag behöver lite hjälp från er mina kära läsare och det gäller balsminkningen. Alternativen är guld, svart eller svart med guld. Bilder:






För tillfället lutar det åt det senare alternativet, men var tycker ni?

Nu ska jag äta lunch och sen är det dags för frissan, det kommer närmre och närmre nu. *klick*
Mina skor är för små och jag kommer dö i fötterna och funderar på att ha strumpbyxor på mig för att skorna kanske kommer sitta skönare då. Åh det är så många jobbiga val och allting handlar om några få timmar där man ska sitta och vara fin. Jävla knasig tillställning egentligen.

Jag lovar att det kommer bilder!
Puss puss

chimichunga

Publicerad 2010-05-10 21:26:47 i Roligt,

Lovely! Jag fick MVG i Historia A, helt underbar känsla faktiskt.

Idag har jag dansat vals på Historialektionen, fikat med syskona L och köpt nya balskor då de förra inte passade till balklänningen. Det har varit en bra dag och nu degar jag framför TV: n och det är naahjs.

Nu har jag äntligen gjort klart bordsplaceringarna för balen och ringer och blir ringd av P fram och tillbaka för att få de sista bitarna på plats - ganska underhållande!

On the run again

Publicerad 2010-05-09 09:23:06 i Vardag,

Kvällen och natten blev en succé, nostalgiska låtval med bilder ifrån grundskolan och you've got served - det blir inte så mycket bättre än så. Tack H! Sitter i en bil med folkpartister på väg mot Alingsås för någon slags konferens där min mor skall prata. Efter det är det dags för att sy klart balklänningen hemma hos familjen F, nu är det tre dagar kvar till bal och 17 till studenten - ofattbart. Har kameran med mig så det kmr bilder på mig i klänning med bad asss skor! Vi hörs senare peeps.

You know you love me...

Publicerad 2010-05-08 21:45:29 i Vardag,

Det är helt underbart att klockan närmar sig tio och det är fortfarande hyfsat ljust ute, älskar det, sommaren är på väg! Själv är jag på väg hem till H för ytterligare en underbar oförglömlig kväll med god dricka, dumma arbeten och massa snack. Jag gillar att vara tjej, fan vad jag gillar att vara tjej. xoxo

Bloggtorka

Publicerad 2010-05-07 13:52:19 i Vardag,

Oj, jag är verkligen dålig just nu. Bloggar jättesällan och det jag skriver är långt ifrån intressant. Som detta:

Nu sitter jag i biblioteket på Lindholmen i "laptophörnan" som seriöst är ett bord sågat på diagonalen så att man sitter med näsan in i hörnet av rummet - mysigt. Anywho, bordet som jag sitter vid är i vanlig barhöjd så jag sitter på en barstol medan bordet vippar fram och tillbaka när jag skriver. Det är lite irriterande.

Ikväll ska jag på spelkväll hemma hos familjen A - det är färgtema och jag är med i lag grön. Jag insåg i morse att jag inte har några gröna kläder, så jag lånade en skjorta med korta ärmar av paps. Jag ser faktiskt rätt cool ut, även om ärmarna går ned till armbågarna på mig.

Nu ska jag skriva klart historiafördjupningen och sedan skall jag köpa lime, partyhattar och hämta upp ett pannband hemma...
Bringing it in China!
Kina var väldigt roligt. S pluggade diffekvationer och jag lockade håret och klädde ut mig. Najs!

Bäss?

Publicerad 2010-05-05 20:58:50 i Vardag,

Jag har suttit hemma med feber hela dagen och bara skrivit projektarbete. Det ska in om tre timmar och 1 minut (ungefär). Jag är inte helt klar och jag känner bara att jag vill sätta mig med ett gäng härliga kompisar och dricka en kall öl - åh vad det hade varit gott! Jag förtjänar det, ok?

Mitt i pluggandet kom Jens hit för att skryta lite om att han hade körtkort och sedan ägnade han sin tid i sängen med flera historiaböcker blandat med: "Jag gillar de där shortsen." Jag drog av mig shortsen, slängde dem på honom och tog på mig pyjamasbyxor istället. Då blev han tyst, ett tag i alla fall. Tack för hjälpen :)

Löfte till mig själv: Om jag blir klar i rimlig tid så får jag åka till Cheers.
Det är helt sjukt vad det är synd om mig alltså... Höhö.

Haaave you met Ted?

Publicerad 2010-05-02 12:42:37 i Vardag,

Jag har gått och blivit sjuk. Nu? Hur jävla bra känns det på en skala? Jag var och solade i fredags och mums på det! Dock var det efter det som jag började känna mig varm (vilket man brukar göra när man solat) och sen fuckade halsen sig helt och massa hållet. Valborg spenderades alltså med cirkus 38 graders feber i Mölnlycke med en massa goa gubbar - twister, guitarhero och härliga föräldrar, det enda som var illa var ju då huvudvärken och pappersrullen som tog slut för att jag snöt mig så ofta. Fy.

Lördagen var jag ännu sämre (av någon förunderlig anledning) och spenderade hela eftermiddagen på soffan framför HIMYM, det var fruktansvärt värt - haha! värtvärt! - jag tittade på nästan hela första säsongen, ska se resten idag när jag har pluggat lite. Ska vi se vad som är gjort på min göra-lista från den 29:e...
  • Städa
  • Skriva ut papper
  • Posta paket
  • Sola
  • Ringa och förnya recept
  • Gå till skolan
  • Möte med skolkonferensen
  • Skriva projektarbete
  • Skriva filosofi
  • Sova
Score, jag är ju fan bra! Tanken var att jag skulle göra alla de grejerna på den torsdagen, men så blidde det ju inte. Jag delade upp dem på dagarna fram tills idag! Så... nya listan blir:
  • Ringa och förnya recept
  • Skriva projektarbete
  • Historiafördjupningen
  • Religionredovisning
  • Posta inbjudningskort
  • Ordna ett hemmaspa - mysigt!
Soooooo.. time to get going? A typ.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela