neao

En sådan underbar morgon!

Publicerad 2012-04-27 04:45:01 i Reflektioner,

Det är väldigt mycket som skiljer sig ifrån förra visiten och det absolut största är att jag denna gången inte har några som helst uppdrag att genomföra, inga måsten what so ever. För två år sedan var vi här 12 elever från min klass med tre lärare från skolan och vi skulle då arbeta med kinesiska elever i matte E inom komplexa tal. Tio dagar i Sanghai där det var fullt schema från 8:00-20:00, då fick vi uppleva staden så som eleverna fick (även om detta nu var en väldigt fin skola med rikemansbarn) så åkte vi lokalbuss och gick på restauranger där vi fick prova olika delikatesser ("this very good, you try, you like, yes.").

Nu ligger jag och drar mig i sängen och på schemat idag står sola, slappna av och planera en utbildning. Ikväll ska jag dessutom ut med ett par tyskar som bor och studerar här i Shanghai (fasters man langar kontakterna!), så det kommer bli en helt okej dag idag och ni där hemma får ha det fantastiskt bra tills vi hörs igen.

 

Only for you!

Publicerad 2012-04-26 15:58:46 i Roligt,

Det är riktigt häftigt att vara här igen och se hur mycket som har ändrats sedan sist men framför allt är det riktigt imponerande hur mycket som är sig likt. Idag var vi i gamla staden och i samma butik där jag köpte en kinesisk klänning för 2 år sedan sitter fortfarande den gamle mannen och ler... Jag ska inte skriva för mycket idag då vi snart ska äta middag och det är inte ofta man kan umgås med denna delen av släkten så här kommer lite bilder ni kan titta på så länge!

Gul bil!

Publicerad 2012-04-13 10:49:20 i Vardag,

Om en vecka åker vi till Kina! Hur sjukt är inte det? Jag har vetat om det länge och "andra halvan av april" har varit så avlägset så länge att nu när det bara är sju dagar kvar börjar det kännas lite tajt om tid. Jag har tänkt att jobba in i det sista (bokstavligt talat, har utbildning på fredag mellan 9-13 och sen direkt till flygplatsen!) och det hade varit fint om deklarationen var klar innan jag åkte, men den har jag inte fått hem(?). Träning och umgänge får man inte heller glömma!

Älska när det blir så där halvbra inlägg, men nu vet ni att jag har massor för mig i alla fall!

Imorgon sa jag få lite kvalitetstid med detta charmtrollet:

Jag kan ju måla naglarna också.

Publicerad 2012-04-06 16:18:23 i L'amour,


Långfredag betydde förr i tiden att man skulle ta det galet lugnt va? Enligt min familj är det så i alla fall. Eller ja, till viss del. Halva familjen har idag tag/gjort sig förtjänta av tupplurer. Jag har tvättat, städat, jobbat och dansat runt på mitt rum de senaste timmarna och nu borde jag plocka fram telefonen och ringa samtal men jag har hittat en grym spellista (mitt iTunesbibliotek...) och kan inte slita mig från datorn. 

Nej men ärligt talat så har jag fått en hel del viktiga saker gjorde idag och när regnet började dugga mot rutan kändes det litet som ett "det är okej, Linnea, ta en kaffe och slappna av litet". Så, nu slappnar jag av lite.

Det måste vara på liv och död.

Publicerad 2012-04-04 22:10:27 i Vardag,

Det känns fantastiskt bra det här! Igår var jag i Lerum för att besöka oateopaten Börje, och wow vad givande det var! Jag har i fem års tid haltat runt med låst höft, sned axel, och en låst ryggrad som svankar på fel ställe. Bra där.

Börje vred, vek och knäckte mig på totalt sju ställen där varje genererade runt fyra till fem knak... Nu känner jag mig sned rörligare och jag kan inte låta bli att undra varför jag inte hittade till Lerum tidigare.

Nästa vecka får jag köra BodyPump ign!

Måndagsångest finns inte i mitt liv.

Publicerad 2012-04-01 21:22:28 i Vardag,

Du: "Fan också helgen är slut och imorgon är det jobb igen."
Jag: "Hah, joke's on you!"

Utan minsta lilla tvekan eller överdrift kan jag säga att jag helhjärtat ser fram emot morgondagen! Innan det vardagliga jobbet på restaurangen har jag tänkt gå och simma för det var riktigt längesedan, eller så går jag till SATS, har inte bestämt mig än... Hur som helst, träning! Sedan totalt fyra timmar med slit och glaskrossande (brukar bli ett eller två på en vecka så varför inte göra det direkt så har man det ut vägen?) innan jag ska ha en intervju med en tjej, hoppas på en till ny kollega så klart! Hem för att ringa samtal i form av nybokningar på referenser i en timma eller två innan jag åker iväg för att fika med en ny spännande person!

Nu blir det till att sova innan jag hittar på något nytt "jätteviktigt" som jag måste göra idag. Som att hänga tvätt typ.

Makeuprådgivning

Publicerad 2012-04-01 19:48:07 i Fotat,

Ibland får man ju sitta hemma och leka lite med sin make up och när man dessutom har bokat in en rådgivning på tisdag har jag till och med en anledning till det, måste ju öva med de nya tipsen som Heidi (♥) gav mig igår.
Mary Kay make up
Mary Kay make up
You know you want to.

Powerweekend.

Publicerad 2012-04-01 19:41:05 i Vardag,

Jag jobbar dygnet runt. Med den meningen menar jag inte nu att "åh stackars mig jag jobbar så mycket", tvärt om! Jag tänker hela tiden på potentiella kunder och nya kollegor vilket gör att jag plötsligt träffar massa fantastiska människor som vill umgås med mig och även jobba med mig. Det blir alltid som man tänkt sig. Alltid. Tankens kraft är helt sjuk. Helt. Sjuk.

Igår var det Carrier Conference 2012 på svenska mässan med alla topparna i Sverige och även familjen som tog företaget till norden. Att få sitta och lyssna på alla framgångsrika kvinnor och Heidi (♥) med motivierande och inspirerande tal och tips var precis vad jag behövde, nu fick jag den kraften jag behövde för att ta tag i allt pappersatbete jag hade liggandes här hemma. 

Imorgon startar vi en ny vecka och med den kommer nya mål och utmaningar, nya människor och uppgifter, nya vinster och förluster, och framför allt lycka och kärlek!

YES, nu var jag kanske lite kryptisk, men inte så mycket va...?

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela