neao

Så ska min bok heta.

Publicerad 2012-08-29 16:47:00 i L'amour, Mat, Vardag,

Efter fyra timmar på restaurangen sitter jag nu hemma och pillar med lite papper och siffror (sådant som vanliga människor tycker är rätt tråkigt och anställer revisorer för att få det gjort) medan jag njuter av en fruktansvärt god kopp kaffe. Den sista kaffekoppen. Lite jobbigt att det är den sista kapseln men samtidigt betyder det att det är dags att köpa nya (iiiih, onlineshopping!) för att kaffe är ju faktiskt en lika viktig utgift som hyra, västtrafik och träningskortet.

Nu ska jag sätta mig och sy mig en klänning som jag ska använda i morgon på Awards Night. Jag lovar självklart att hålla er uppdaterade under tiden.

Härlig musik på högsta volym ska jag njuta så fruktansvärt mycket av Den sista kaffekoppen. Där har ni för övrigt titeln till min deckare (om jag någonsin skriver någon).

Idag har jag varit duktig.

Publicerad 2012-08-28 20:12:19 i Vardag,

Att på alla möjliga sätt och vis försöka hålla världsfreden och inbringa lite extra klirr i kassan är inte alltid jätteenkelt, men idag känner jag att jag har gjort det mesta i min makt för att få vardagen att rulla på. 
Det är ju dock så att vardagen inte längre ser ut som den gjorde innan. Och detta är absolut inget negativt, men när det kommer nya pusselbitar behöver man lägga om de som man redan har.
     Jag har ändrat taktik gällande mitt företag. Nu är det jag som ska bestämma när jag ska jobba och när. Självklart kommer man att få böja sig litet för kundernas önskemål men har jag fyllt veckodosen, ja då finns det fler dagar längre fram. Mitt företag, min tid, mina pengar.
     Och med denna tiden som jag nu får över kommer jag att kunna uttrycka mig mycket bättre. Till exempel målade jag en tavla i förra veckan (som jag ska visa för er snart, men den är hemlig än så länge) och jag har börjat sy och spela gitarr och sjunga ingen. Det är en underbar känsla och jag gillar verkligen att få bestämma själv.
     I och med all tid som jag nu har "över" har jag faktiskt gått och hittat mig en superhärlig kille som jag träffar väldigt ofta. En sommar med nytt folk och nya vänner genererade i att jag nu är mindre stressad och sprudlar av energi och kreativitet. Förhoppningsvis kommer ni att få se mer av detta, men det beror på hur pryd och blyg jag är...

Midnattsloppet 2012 avklarat!

Publicerad 2012-08-28 16:55:09 i Träning,

Plötsligt var det alltså den 25/8 och det var dags att springa en mil. Haha, vad fan säger du?! Jo, jag vet. Och det sjukaste av allt är ändå att jag mot alla odds tog mig runt på 1:12:00, en tid som jag är sjukt nöjd med! Att spurta in i mål för att sedan kräkas över min bror - detta loppet hade allt!

Och som om det inte vore nog där har jag nu fått blodad tand och trots träningsvärk och ryggsmärtor känner jag att detta nog kan bli sjukt roligt i det långa loppet. (Aah, see what I did there?) Eftersom att jag är en sådan statistikhora var jag ju bara tvungen att ta mig en titt på hur mina siffror faktiskt såg ut. Och sanningens ögonblick är här - det hade inte gått i närheten av så här bra ifall jag inte hade haft min bror med mig som pushade och peppade under hela varvet! Nästa år så ska vi kunna springa hela varvet utan astmaanfall.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela