neao

Du vill också ha mitt liv, jag lovar dig.

Publicerad 2012-02-28 00:07:20 i Vardag,

Det är väldigt roligt att se att ni tittar in trots att jag inte har skrivit någonting, så kärlek till er!

Jag tänkte bara ta och sammanfatta min fantastiska dag som jag har haft. (Om ni undrar varför meningarna kan kännas i "twitter-form" är det för att jag är galet kissnödig och orkar inte lämna datorn förrän jag är klar så jag kan gå och lägga mig efteråt. You know the feeling.

Efter en helt fantastisk helg i Örebro (bilder kommer) på specialutbildning känner jag att jag har så mycket jag både vill och behöver göra för att uppnå mina mål. Av den enkla anledning gick jag upp klockan åtta i morse, åt frukost, drack kaffe ur min Happy-cup (återigen, bilder kommer!) för att sedan göra mig klar för att gå till jobbet. 

Ett utav de bästa tipsen som jag har solklart framför mig är detta att man kan jobba innan man går till jobbet. Tha fukk tänker ni nu, men det jag menar är att istället för att dra ut på tiden på morgonen så kan man ju sätta sig och göra det där pappersarbetet som man behöver få gjort men som man inte bör lägga dyrbar "kontakttid" på. Så det gjorde jag och jag ringde dessutom en hel del telefonsamtal så att jag kunde återkoppla till dem senare under dagen. SÅ SMART! Tack Carro!

Fyra timmars arbete på restaurangen där jag levererade ärliga, från hjärtat, leenden och langade 100%ig servis (jag lägger svenskan på hyllan ett tag som sagt, jag är ju kissnödig), helt utan krossade glas eller felbeställningar var jag sjukt nöjd när jag lämnade EAT prick 15:00 för att hålla en stödlektion i GEOMETRI - ÅH så skoj det är! Eller ja, jag tycker att det är sjukt roligt med geometri, min elev - not so much. 

Hur som helst så sa hon själv efter två timmars arbete att hon kände att hon förstod mer och hon gick hem med rak rygg och en stolt hållning. #proudmama

Åka buss i regnet - ÅH. Vad jag gillar att åka buss i regnet! Hur mysigt som helst. Hemma ringde jag lite flera samtal och fick det fantastiskt härliga beskedet att en av mina tidigare kunder nu har bestämt sig för att hon också vill jobba så som jag gör med hudvård och kosmetik. VÄLKOMMEN!

Lagom stressad när klockan närmade sig 18:42 började jag och min bror laga mat - jag skulle ju iväg och träna BodyPump (kärlek!) och iväg kom jag. Och ett sånt pass! Jag ökade vikterna idag och känner nu att jag sitter och sträcker lite extra på mig och "smygstrechar". Fastnade sedan i receptionen med Sebastian och nu har vi bokat upp tider och träning så att vi tillsammans ska ta och lösa mina ryggproblem. OCH astman. Who is this man? #Sebastian

Jag älskar att ha många bollar i luften och nu är jag så exalterad att jag säkert kommer ha svårt att somna. 
Så för att sammanfatta lite lätt så vill du leva så som jag gör för jag lever drömmen! #truestory

Destination, Determination and Deliberation.

Publicerad 2012-02-12 14:02:03 i Reflektioner,

Jag säger som F, och väljer att kalla mitt oregelbunda bloggande är på grund av konstpauser. Det finns absolut möjligheter för mig att blogga ordentligt, men jag har verkligen kommit in i mitt twittrande och det är därför mina blogginlägg har konsta, korta meningar och kan vara galet osammanhängande ibland. Eller ofta. 

Den 1:a mars är dagen D. Då ska jag gi in i DIQ och jag vill verkligen att detta ska gå väl! Och det handlar helt och hållet om inställning och målsättning. Intesitet och beslutsamhet. Hålla modet uppe och våga be om hjälp. Det är lättare än du tror.

Tre nya konsulter i februari, det är det som gäller nu. Tre stycken kvinnor eller män som vill börja jobba med det jag gör. I Göteborgs storstadsområde bor det 937 015 personer och nog för att inte alla av dem är myndiga så känns det som att tre av dem borde vara intresserade av att jobba med mig. JA. Bra, då kör vi på det. Så, vilka är ni?

"One must be completely determined to reach one's destination, and move without haste, but with deliberation."
- Harry Potter and the Half-Blood Prince.

Man kan inte alltid vara på topp.

Publicerad 2012-02-09 20:24:58 i Vardag,

Idag har jag litet av en nedstämd dag. Och egentligen är det väl mest huvudvärken och tröttheten som genererar minuspoängen för i övrigt har det gått rätt så bra idag med bokningar och påfyllning i mitt lager. Det har varit full rulle de senaste tre veckorna så mitt rum har verkligen fått lida så idag tänkte jag ta tag i det men är bara så satans trött i både kropp och sinne att jag ligger som en soffpotatis framför tv'n istället. Men man får väl ha sådana dagar någon gång ibland va?

Hejsan Hufvudstaden!

Publicerad 2012-02-06 23:28:31 i Vardag,

Blogg.se-appen har vissa buggar, men det är inget att hänga upp sig på.

Jag har varit i Stockholm i helgen för grymt bra och motiverande utbildning som har gett mig ett och annat att tänka på. Det har jag blandat med fnissande och twittrande till överdosgränsen hemma på soffan hos K. Man borde vara rik så man kan spontanåka på resor lite oftare - tiden har jag ju om man säger så (älska vara egenföretagare), så jag ska lägga på ett kol så jag kan göra fler roliga saker i vardagen.

Tränat BodyPump ikväll och det känns för jäkla bra i både kropp och sinne! Beach 2012, här kommer faktiskt jag.

Men åh så fina bilder det blir med iPhonen...


Det går bra nu!

Publicerad 2012-02-01 10:47:59 i Vardag,

Igår skrev jag ett jättelångt bra inlägg men blogg.se valde att inte publicera det så jag blev lack och vägrade skriva om det.

I korta drag handlade det om att solen skiner, jag mår jävligt bra, jobben rullar på som smort och i övrigt är jag omtyckt och älskad av alla jag möter. Jag har träffat en del nya människor nu på nya jobbet som jag hoppas att det blir mera av, dags att rensa kalendern så att man kan hoppa in på lördagarna!

Den första mars gäller det, då kommer jag förhoppningsvis vara redo för att gå in i DIQ och efter det är det bara jobb, jobb, jobb som gäller! Kommer bli så jädra roligt! Jag vill verkligen utveckla det mer så att ni förstår vad det är jag kommer gå igenom de kommande fyra-fem månaderna men med risk för att tappa läsare säger jag istället att om någon är intresserad så kan ni ju säga till...

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela