neao

Trettiosju timmar kvar till Sales Director.

Publicerad 2012-06-30 10:53:07 i Vardag,

Jag har för dagen planerat att ringa en del (läs: GÔRMÅNGA!) samtal och bara ha stenfokus under hela dagen så jag ska lägga några minuter på att planera upp helgen till punkt och pricka med mat-, tvätt-, städ- och kaffepauser. Det är ju som så att man jobbar bättre ifall man har något roligt att se fram emot, och det kan räcka med att man vet att man i fem minuter ska få dricka kaffe i solen innan man går vidare till nästa punkt på listan. 
feet socks black white
Något som ska göras idag är tvättas, jag har knappt några kläder kvar, därav olikfärgade strumpor idag. Dock är det inte mina kläder som tvättas då föräldrarna åker till Almedalen och bröderna till Umeå så går deras kläder i maskinen först. Hemma hela veckan med tomt hus och avslutad DIQ! Antingen Sales Director eller tillbaka till Team Leader. SJUKT NÖJD med min prestation.

Apropå målsättning...

Publicerad 2012-06-29 11:01:30 i Träning,

Pappa kom fram till mig igår, scrollade lite i iPhonen och säger sedan: Titta här.Då har han alltså anmält och betalat för mig så att jag ska springa Midnattsloppet i Göteborg den 25/8. Hur jag känner inför detta? Jag är HUR TAGGAD SOM HELST! Utmaningen är så fruktansvärt antagen och jag kan knappt sitta still! Det bästa? Att få säga det till Sebastian på SATS. Jag vet att jag borde ha svarat "jag kommer träna upp konditionen och blir starkare i ryggen, utöka mitt självförtroende och blaha blaha", mitt problem är att jag ofta gör saker för ANDRAS skull även om det hjälper mig. Har svårt att ta tag i mina problem för mig själv. Så att få berätta detta för Sebastian och få en halvseriös utskällning om hur mycket jag slarvar med min rehab är PRECIS vad jag behöver för att faktiskt sätta fart och FÅ SKITEN FIXAD!

TAGGA LÖPTRÄNING!

Målet är ingenting, vägen är allt.

Publicerad 2012-06-28 22:32:15 i L'amour,

Den rubriken har jag använt tidigare och nu passar den så sjukt bra. Mitt närmaste mål: Att bli Sales Director för Mary Kay. Det målet är viktigt och stort, livsförändrande för mig och mina nära och kära, det målet är långt ifrån "ingenting", det är ju bara det att resan till mitt Directorskap har varit så mycket viktigare och mer utvecklande än vad jag hade kunnat hoppats på. 

Fyra månader har jag jobbat, längtat och - det ska inte förnekas - haft litet ångest till och från, det har varit spännande att inte veta vilka som ska med mig på denna resan. Att varje dag få nya överraskningar (positiva som negativa). Fyra månader av slit som på söndag har sitt slut och OAVSETT resultatet är jag så sjukt nöjd med min prestation och med mina tjejers jobb.

Jag kommer att bli Sales Director. Om det händer nästa vecka, nästa seminarieår eller nästa decennium vet jag inte och det spelar ingen roll för mitt mål är satt och resan dit kommer (och har varit) så fruktansvärt bra. 

Bild på mig i bästa Carros kavaj från stjärneventet i Örebro i våras.

När jag kom hem ifrån restaurangen idag hälsade jag på Simon och nästan det första han säger är något i stil med "Hur många samtal har du ring idag? Lyft luren, LYFT LUREN, L Y F T   L U R E N !". Och detta var något som fick mig att prestera! Flera timmars jobb och nu på kvällen skulle jag belöna mig med en kopp te när Joel stoppar mig innan jag hinner hälla upp: "Nej Linnea, du ska dricka ut din 'Happy Cup' för det har du förtjänat idag!". Kärlek! Att jag har familjen med mig till 100% känns så fruktansvärt bra och att de vet att detta är mitt jobb och min framtid. Jag är sjukt lyckligt lottad.

Kreativiteten flödar.

Publicerad 2012-06-26 21:37:56 i Kreativitet,

Jag och min kära mor var för cirka en vecka sedan ute i Bollebygd och gjöt i betong. Och jag kan utan tvekan säga att det var något av det roligaste jag har gjort (på den kreativa sidan) på väldigt länge! Det blev en del fat och dekorationer till trädgården för mammas del och en hel del tavlor, ljusstakar och skålar för min del. Dessa kommer garanterat följa med mig när jag flyttar - eftersom de är så lätta...
betong* betonghjärta *hjärta ljusstake
Och de är inte bara snygga! Tappar jag dem i golvet, ja då är det garanterat golvet som går sönder och inte betongbiten. Lite som på den gamla goda tiden när man hade Nokia 3310 som lätt kunde ta sig igenom vilket material som helst.

Det är spännande hur livet vänder och vad som händer.

Publicerad 2012-06-24 22:33:00 i L'amour,


På ett sätt så känns det väldigt bra att jag inte har bloggat sedan början på juni av den enkla anledningen att jag helt enkelt har lyckats att prioritera viktigare saker. En veckas slit av blod, svett och tårar har jag att se fram emot och sedan är det över. Ännu är jag inte säker på resultatet utan det handlar i nuläget bara om att jag måste tro på mig själv. Tro på mig och tro på mitt fantastiska team!

Sommaren har tydligen redan kommit och gått men det är inget att gråta över för vill man ha sol är det bara (eh?) att åka utomlands! Jag har börjat att måla upp härliga scenarion i mitt huvud om hur den närmsta tiden kommer att se ut och jag gillar det starkt. Väldigt, väldigt mycket gillar jag hur jag ser på framtiden trots ovisheten den närmaste veckan. 

Jag mår bra som det är och trotts det så är jag ovanligt exalterad över hur livet kommer att ändras inom de närmsta månaderna - jag är ju faktiskt en ganska så inrutad traditionalist. Och med tanke på det är jag stolt över mig själv då jag tyckte att vi faktiskt kunde hoppa att dansa kring granen.. eh, jag menar midsommarstången. 

Midsommar i sig var för övrigt en väldigt trevlig sådan och de fyra senaste åren har den varit helt annorlunda varje år, vilket har haft sina upp och ned-gångar men jag känner fullt ut att årets firande gärna får upprepa sig själv nästa år igen.

If you think you can, you can!

Publicerad 2012-06-04 13:48:33 i Fotat,

Lena Qvist sjöboden


En sådan fantastisk utbildning jag har varit på nu i helgen! Bara det faktum att få träffa sin idol Lena Qvist är ju tillräckligt med boost för att man ska sätta igång och jobba, lägga i en högre växel, så förstå när Lena kommer fram till mig och säger: "Hej hej, grattis till att ni har kvalificerat er och välkommen hit, gick resan bra?" Jag och A-K: "Ja absolut, tack så mycket *ordbajs, ordbajs, blaha, blaha* härligt att få komma hit.." Lena: "Men Linnea, nu får du berätta för mig, hur går det med din DIQ?!"

Jag dog nästan. HON KAN MITT NAMN! Och det spelar ingen roll ifall hon hade en fukslapp som hon tittade på innan, hon lade tid för att komma ihåg mitt namn. Jag vet, jag är hemskt töntig och jag kanske till och med kan skylla på att jag har lite feber så jag är extra exalterad!

Bilderna är från utbildningen där jag vann mig ett par trosor ifrån Victoria Secret. Jo, jag vann dem, hej vad vi gillar Mary Kay! Bara för att jag har jobbat på och drivit mitt företag framåt så får jag presenter för det.

Jag och A-K i en bil under tre timmar enkel resväg blir alltid lika galet! Så tänk er resan tillbaka hem till Göteborg ifrån Örebro med dunkande musik på högsta volym i bilen och våran sprudlande energi slutade helt enkelt med sushi hemma hos A-K och sedan lite utgång på det! UNDERBART!
sushi

Idag är det synd om mig.

Publicerad 2012-06-04 12:26:57 i Fotat,

Igår gick jag och lade mig med mjukisbyxor och tjocktröja under duntäcket och frös mig genom natten. Vaknade nu på morgonen och var fortfarande kall. Så än så länge har jag haft lite hemmaspa och bara tagit hand om mig själv.

Nu sitter jag och pillar med litet bilder som jag tagit den senaste tiden och låtsas att jag är frisk - eftersom allting handlar om inställning! 

Någon som vill göra lunch åt mig?

I'm a woman on a mission.

Publicerad 2012-06-03 23:28:52 i Vardag,

Maj är slut. Ursäkta, vad hände där? Var tusan tog den månaden vägen? 

Hur som helst så har jag klarat av mina mål för månaden (även om jag kom springandes över mållinjen med andan i halsen och redo att kräkas) och målen för juni är skrivna i sten. Det är verkligen nu det gäller. Fyra månaders intensivt arbete för en livslång förändring, det låter ju fruktansvärt gott!
Och nu till min favoritpunkt: gnälla. Gnälla som en kärring.  

Egentligen avskyr jag nu för tiden när folk gnäller därför att vi har så himla mycket att vara tacksamma för. Idag blir mitt undantag (kan hända att det kommer fler undantag i framtiden men det återstår helt enkelt att se) därför att jag är sjuk, så det är synd om mig. Det var längesedan jag kände mig så pass ynklig som jag gör nu och det är bara skönt att veta att jag kan ta hand om mig själv även om det är mysigare när någon annan fixar te åt mig. Men jag kan själv. Hade kunnat göra det själv. I teorin alltså. 

Imorgon kommer jag att stanna hemma från restaurangen då det inte känns så väldigt hygieniskt att jobba med mat när man ev smittar folk med sina andetag. Så om ni har tur kommer det komma en go bildbomb i morgon! Lite bilder från Kina, lite studenter och även lite rosa bilar och jag som pose:ar - alla vill se!

Till slut vill jag bara be om ursäkt för det kontigt osammanhängande blogginlägget, men lets face it, du vill ju veta vad som händer i mitt liv och texten är ju i alla fall styckeindelad.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela