neao

Nu har jag gått och funderat igen.

Publicerad 2012-03-26 21:34:38 i Reflektioner,

Impulsiv. Ytterligare ett ord som jag kan skriva upp på listan över ord som beskriver mig. Impulsiv. Och hur har jag kommit fram till den här slutsatsen? Empiriska undersökningar, you've gotta love 'em. Vissa kanske skulle kalla mig oförsiktig och kanske tanklös medan jag själv kallar det för impulsiv och en gnutta "vi lever bara en gång"-inställning. DET, är något helt nytt för mig och jag gillar det skarpt!

Kort och koncist, inga kryptiska meningar eller dolda budskap. Bara ren och skär information. Eller reflektion kanske?

 

Observera: Sarkasm.

Publicerad 2012-03-22 10:48:53 i Reflektioner,

Och detta ständiga problem med yttrandefrihet. Jo men det är väl fint att du får säga och tycka vad du vill så länge du inte trycker ned någon annans åsikt, men hur går det ihop när man så fort man öppnar munnen trampar någon på tårna? Moment 22 om något.

Jag lovar, det är inte så att jag har för avsikt att göra dig förbannad, jag är helt enkelt bara dålig på att förklara när jag är sarkastisk och när man borde svälja ner mig med en nypa (näve?) salt. Och okej, jag ska jobba på min ödmjukhet, men som sagt så får man ju säga och tycka vad man vill i detta landet.

Och återigen måste jag påpeka att detta inlägg inte är riktat till någon specifik person, utan jag behövde bara få lätta hjärtat lite och reflektera.

Facebook är inte som Twitter.
Jag älskar Twitter.

Det är okej att vara hycklare.

Publicerad 2012-03-21 16:51:34 i Reflektioner,

Här håller jag på och predikar om att man borde berätta rakt ut vad man känner och tycker och så skriver jag själv ett kryptiskt blogginlägg bara minuter efteråt. Skärpning!

Fast nog är det ju så att man kanske inte VILL att alla ska veta vem man suktar efter men man vill gärna berätta att det finns någon som tar upp lite för mycket tankekraft... Någon som man vill berätta för, fast kanske inte än? 

Klartext var det ja, fasen vad svårt det ska vara!

Vi skiter i detta nu så tar vi upp reflektionerna ikväll efter utbildningen. Mot Mölndal!

Mest av allt vill jag veta ifall du läser.

Publicerad 2012-03-20 22:53:20 i L'amour,

Nu sitter jag här och blir Bryssel-nostalgisk, jag saknar min lägenhet, barnen, solskenet, mina underbara vänner och allting som vi gjorde som här hemma inte hade räknats som någongting vettigt över huvudtaget, men där och då var det viktigt och det skulle dokumenteras så alla här hemma i mellanmjölkens land kunde få veta vad som hände i den mycket exklusiva staden Bryssel.

Det är inte alls så att jag förhöjer det åt skyarna, no-no, men just nu längtar jag efter att få uppleva något liknande igen! Att flytta någonstans (var som helst, med vem som helst) och att få känna sig så fri igen! Att kunna dela den glädjen med någon, att bli älskad för den jag är med mina brister och fördelar (för jo, jag har sådana också!), att bli älskad av någon som jag inte vill men kan vara utan om jag måste.

Jag vill att det ska bli sommar så man kan få gå runt halvnaken igen och visa upp sin bränna, sina muskler och blonda hår. Jag vill att han ska gå bredvid mig, minst lika snygg och hålla mig i handen för att han inte vill vara någon annan stans än vid min sida.
Är det nu det är dags? Tiden läker alla sår, så jag kanske borde våga ta sats och hoppa nu? JA! Ja, för fa-an! Vi lever ju trots allt bara en gång (vad vi kan vara säkra på), och om det nu blir pannkaka av det hela så lär vi oss av det till nästa gång. Så... Nnnnnnnu - hoppar jag!

Läste du?

Oj, här släpps det hemligstämplad information!

Publicerad 2012-03-20 22:26:57 i Vardag,

Jag vill börja med att säga att jag mår riktigt bra. Riktigt satans bra faktiskt. Och det härliga är att det är helt och hållet min egen förtjänst! 

Så vad är det nu jag pratar om då? Jo, det är allt ifrån träning till jobb och träffa nya människor blandat med personlig utveckling. Vad gäller träningen så har jag nu besämt mig för att dra ned på BodyPumpen för att först ta hand om min rygg. Jag har fått bokat en tid hos en osteopat den 3/4 och fram tills det blir det endast lugn träning och stretch. Det är inte riktigt lika roligt som BodyPump, men jag får väl lära mig att prioritera... 

Vad gäller den sociala biten så träffar jag väldigt mycket nya människor genom mina jobb och nu även träningen. Det är roligt och omväxlande med lite nya ansikten som jag hoppas kommer stanna kvar i mitt liv, för det är ju oftast en ömsesidig grej. Det skulle vara hemskt jobbigt om man blir stalker igen liksom. En sådan humor hon har!

Utöver det kan jag ju spåra ur lite och tanklöst säga att jag tror det bor fjärilar i magen på mig för första gången på ett bra tag. Frågan är vem de fladdrar för?

Tala i klartext.

Publicerad 2012-03-19 17:30:29 i Vardag,

Varför man bloggar är enligt mig av två olika anledningar: 1) Du använder bloggen för att få ut dina åsikter (oavsett intelligens) och du kanske faktiskt vill göra ett stort namn av dig själv. 2) Du har den för privat bruk så att du kan komma ihåg och hålla koll på saker som händer dig.

Jag menar inte nu att det är det ena eller det andra som gäller utan många (jag en utav dem) bloggar nog faktiskt på grund av båda punkterna.

Och då blir det ju så himla konstigt när man skriver till personer som man inte ens är säker på läser och förväntar sig att något magiskt ska hända så att han eller hon får veta vad du faktisk tänker och tycker för honom eller henne. Det är ju omöjligt?

En helg som alla andra.

Publicerad 2012-03-18 22:30:36 i Vardag,

Lördag betydde jobb och hockey, tyvärr så gick det ju inte överdrivet bra för Frölunda och det verkar inte bli något mer jobb för mig denna säsongen. Väldigt synd, jag får separationsångest för småsaker så att jag inte har hunnit byta telefonnummer med nissarna jag jobbar med ger mig lite ledsen känsla i ögat.

Min maratonlöpare, vi som springer snabbast med varandra, power-partner! Sist hon var hemma hos mig blev det väldigt starkt. Alltså, verkligen väldigt starkt! Vi kom fram till att det säkert var för att vi inte hade någon grädde i. Vi hade rätt. Det blev grymt smarrigt denna gången!
Kaffe Karlsson, kaffedrink, coffee
Anledningen till att vi firade oss en lördagkväll (trots Frölundas förlust) var att vi förtjänade en kvälls avslappning tillsammans och morgonen efter (idag) var vi iväg på utbildning i Ängelholm. Nu blir ni inspirerade!

Kvällen tillbringade jag på gymmet där jag körde ett Budypumppass hos Kim och efter det stretchningen som Sebastian har gett mig. Det gör ont. Fast jag kan ju passa på att erkänna att det känns riktigt bra att jag faktiskt har tagit tag i att fixa i ordning min rygg nu (ungefär 5 år senare än vad som behövdes, but still), bättre sent än aldrig! Så nu är jag ganska öm i ryggen för att den håller på att mjuka upp sig och bli rörligare, men det är värt smärtan för jag känner redan nu att det gör skillnad. Imorgon ska jag även ringa en osteopat som ska ta reda på vad som VERKLIGEN pågår i min rygg. Och jag har dessutom tre tränare på SATS Kungsgatan som kollar så att jag sköter mig och inte tränar sönder något (mer).

Jag gillar ändå att vara omtyckt liksom.

Jag har hittat tillbaka till min älskling.

Publicerad 2012-03-14 22:58:49 i L'amour,

Det är underbart roligt att leka med kameran nu när man har stativ och avtryckare. Jag tycker fortfarande att det är roligare att fota annat/andra, men jag har inte så många modeller som vill ställa upp så än så länge får jag offra mig. 

För övrigt kan jag ju ta och informera er om att jag funderat på att klippa av mig håret men efter denna bilden så har jag nog ändrat mig, det är ju ganska fint som det är. Och inte nog med det, jag har fått tillbaka min mittbena igen! Bryssel-Linnea är tillbaka. Bryssel-Linnea utan bekymmer, Bryssel-Linnea som är lycklig och självständing som få. Jag tackar ödmjukast för din tid och är samtidigt glad att den är över. Jag är jag, och nu har jag längre ingen aning om vem du är. Trots det hoppas jag från botten av mitt hjärta att du får ett bra liv!

Nu står pojkarna på rad.

Publicerad 2012-03-13 23:23:48 i Vardag,

Jag har ett ilandsproblem. Eller nej, jag har ganska många ilandsproblem om man ska räkna upp dem (men det ska vi inte för det är egentligen ingen som bryr sig). Klockan är nu relativt mycket så jag borde gå och lägga mig men jag har smink i halva ansiktet (allt för förra inlägget) och jag är riktigt hungrig. Då kommer alltså min förmåga att prioritera åter prövas till bristningsgränsen. 

Åh! Jag hittade choklad - problemet löst! 

Och nu tänkte jag fortsätta blogginlägget med något lite för personligt, innan jag insåg att jag inte skriver direkt till min Hanna utan ALLA andra människor kan faktiskt också läsa detta. Bra Linnea, smart där! Det blir ett mail till henne istället. 

Wow vilket tråkigt, kasst blogginlägg. Jag ber om ursäkt från botten av mitt skrivande hjärta - som ändå inte får skrivet vad det vill - och hoppas att ni har överseende med mig.

Ge mig litet koffein, tack.

Publicerad 2012-03-12 23:39:34 i Tips,

coffee collage
Tänkte bara skicka iväg ett litet tips för er som har litet tid att spendera: klicka er in till CJ, hon publicerar mängder av härliga bilder och collage.

Snyggare än vad han själv tror.

Publicerad 2012-03-12 22:55:46 i Kreativitet,

Att komma hem från jobbet och mötas av sin bror som ropar "KOLLA VAD JAG GJORT!" kan ibland vara något oroväckande, men idag blev jag mycket glatt överraskad.


En enkel vit tröja som han sprayat med svart färg. Avis.

"Hur lätt som helst! Jag bara tejpade och sprayade! Det blev lite fläckar här och var men jag tycker det blev rätt coolt." Jo, det blev ju det, och inte bara det, ränderna sitter endast på framsidan så tröjan är helt vit baktill. Hade verkligen velat att det var min egna idé men jag får väl nöja mig med att vara stolt över honom. Han har alltså en kreativ sida. Plus att han är brun? Om det finns några 15åriga tjejer därute så kan jag säga er att han är ett riktigt kap!

Det handlar bara om att våga.

Publicerad 2012-03-12 22:39:47 i Reflektioner,

Jag har idag tagit ett kliv utanför min safty zone och ställt en läskig fråga. Och det gick så jäkla bra! Nu i efterhand försöker jag att inte överanalysera för mycket (det är något jag är oerhört bra på nämligen), utan bara se på det som ett stort lyckande idag. 

För det är precis som Sanna säger: "Gör det här nu, så får du kräkas sedan." Sätt på dig en mask och låtsas att du kan allt och inte är det minsta lilla nervös för då blir resultatet mycket bättre. Om det är så att du har ett mål (jobb, utbildning, personlig utveckling, VAD SOM HELST) så sätt upp det målet tydligt. Väldigt tydligt. Och berättta gärna för någon annan för då är det på riktigt. 

Så, då har alla satt ett mål för nästa vecka? Bra. Hur gärna vill du uppnå det här målet? Det är din egen vilja som kommer att ta dig dit. Din vilja och din tro på dig själv. Jag har mitt mål glasklart - och det är ett stort barriärbrytande mål - som, när jag tänker för mycket på det, ger mig en klump i magen och litet andnöd. Pjuh. 

Alltså behöver vi ta djupa andetag, bita ihop och då och då kliva utanför vår säkerhetscirkel och våga pusha oss själva litet mera. Och efter det så kräks vi. Är alla med på det? Bra, då kör vi!

Allting känns suddigt, läskigt och surrealistiskt. Och samtidigt så himla underbart!

Naket är vackert.

Publicerad 2012-03-10 00:29:33 i Vardag,

Ni vet väl alla att jag är en extremt ödmjuk person? Bra, för jag har precis gjort lite ändringar i designen (bland annat headern) och lite andra småbitar som kan agera som ögongodis för er om ni hittar dem. Ett tips är ju då att uppdatera sidan! Det roliga med att faktiskt ha en blogg är ju att man kan titta tillbaka i tiden och nu hamnade jag på den 9/1-2012 och återigen slogs jag av hur fantastisk rolig jag kan vara när jag skriver. Like I said, I'm humble. Något som tyvärr oroar mig litetgrand är att det skulle vara fruktansvärt tråkigt ifall ni inte förstår min fantastiska hurmor och sarkasm, för i så fall går ni verkligen miste om något mina kära vänner och läsare. 

Synd att kvalitén blir så kass.

Jag hade en fantastiskt härlig spa- och myskväll med min underbara Niki igårkväll och hon är duktig på att publicera på Instagram (en av mina förebilder på flera punkter), och bilden blev sjukt ball enligt mig själv. Tyvärr är bilden inte lika snygg på datorn som den faktiskt är på iPhonen, men vad ska man göra, jag vill ju dela med mig av den ändå. 

När vi hade tagit hand om oss själva med peeling och återfukt skämde Niki bort mig med en fantastisk ryggmassage. Hon står mig nära.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela