neao

Reminiscing.

Publicerad 2012-05-29 10:35:08 i Reflektioner,

Ibland kan det vara riktigt roligt och givande att göra en tillbakablick. (Oftast gör man ju det när man har andra viktiga saker som man borde göra så klart.) Så idag har jag scrollat och läst mig genom de senaste sex månaderna och insett hur mycket jag har utvecklats under den tiden. Många vänner har blivit lite suddiga i kanterna och många av oss har börjat gå skilda vägar för att utmana oss själva och ta reda på vilka vi egentligen är. Detta startade väl redan efter studenten när man gjorde valet: vem VILL jag träffa idag. Tyvärr hörde man inte av sig till många, men de hörde inte heller av sig tillbaka. 

Det bästa med att växa upp är just detta: man får själv bestämma vilka man ska umgås med och nu har jag hittat en hel hög med härliga människor som uppskattar mig för den jag är och den jag har blivit. Jag har fått mer skin på näsan och vågar verkligen stå för vad jag tycker - även de gånger som jag säger konstiga saker. Jag har stolt hållning och trivs med mina jobb och mitt liv. Jag älskar att hjälpa andra, litet som en superhjälte. Bitch please, I am Iron Man. 


Snurra min jord igen.

Publicerad 2012-05-28 16:22:51 i Saker som sägs,

Har haft en fantastiskt rolig dag i restaurangen idag, det gör sådan skillnad när all personal har humör som speglar vädret: strålande sol och sköna 20°+

Chefens pappa har riktigt börjat tagga inför EM:
Han: "...och sen vi kommer hänga den svensk flagga där på väggen, och det blir bra så, massa folk kommer sitta hela restaurang och äta och dricka och skratta och skrika. Och dricka mera."
Jag: "Får jag ha fotbollströja när jag jobbar då?"
Han: "Haha, men ja! Det blir fint och bra så! Mm, jättebra faktiskt."

Älskar mina jobb!

Lever man som en rockstjärna hamnar man ibland i skiten!

Publicerad 2012-05-26 19:42:54 i Vardag,

Jag vill börja med att säga hur mycket jag trivs med mitt liv! Jag är otroligt tacksam över det jag har och det jag drömmer om, drömmar kan bli verklighet när man arbetar hårt för att nå dem och jag är på god väg! Tre nya fantastiska kollegor har jag fått denna veckan so far och hoppas självklart på flera, det är så roligt att se när andra förstår hur bra man kan få det med hjälp av varandra.

Det blir väldigt mycket jobb för tillfället och det är jag glad för, synd att det gör ur över närvaron på BodyPumpen, men snart blir det balans på träningen också! Jobbet måste gå först nu, det är där jag träffar mycket nya människor och får nya vänner.

En liten avslappnande stund i solen (klockan 17:45!) innan jag ska fortsätta jobba!

The Avengers

Publicerad 2012-05-21 09:37:13 i Tips,

Nog för att man kan vara lite uppe i varv när man precis har sett en bra film på bio och att man för stunden tycker att denna film är det absolut bästa man har sett. Igår såg jag den ABSOLUT bästa film jag har sett, otroligt välgjord med grymt bra fightingscener och oslagbar humor var detta den bästa Marvelfilmen jag sett (so far...!). Det kommer garanterat att bli ett maraton om några veckor när jobbet har lugnat sig lite.

Ikväll har Idolen event och jag har med mig två gäster, det kommer att bli fantastiskt roligt!

Finaste har fyllt 2 år.

Publicerad 2012-05-17 23:18:03 i L'amour,

Ingen kan kramas så som hon kan! Det är helt sjukt vad tiden springer iväg, och tro det eller ej men det gör Clara också. Gladare tvååring får man leta efter, med feber underhöll hon sina gäster idag och ställde mer än gärna upp på kort. "Enea osso!"

Avgå som app!

Publicerad 2012-05-16 23:43:16 i Vardag,

Död åt blogg.se! Här skriver man ett otroligt detaljerat (lååångt) blogginlägg och så väljer appen att fungera lite halvkasst och radera allt jag skrivit. Jag blev litet ledsen i ögat och fick ont i fingrarna när jag kände att jag skulle behöva göra om'ett.

Hur som helst är det väldigt roligt att se att så mänga av er är inne och kollar läget varje dag trots att chansen för en uppdatering är relativt liten om vi ser tillbaka på antalet publicerade inlägg den senaste månaden. Trots det så kommer det ju upp ett och annat gôtt sarkastiskt inlägg lite då och då så ni gör helt rätt i att kolla läget! Det kan ju dock tolkas på ett bra sätt att det är dåligt med uppdatering från min sida: att jag istället för att sitta vid datorn är ute och jobbar och därför inte har tid till att blogga för stunden. Och vet ni? Snart är jag klar med kvalificeringen och då kommer det att firas med dunder och bång, ni kommer verkligen vilja vara med och alla är så klart bjudna!

Alla förutom du som tydligen inte har förstått hur fantastiskt underhållande jag är och har beslutat att du inte längre gillar mig på Facebook. Det är ju uppenbarligen synd om dig så du kan avgå som människa nu, det är okej.

Mer än så har jag inte tänkt att dela med mig av idag utan återkommer inom en relativt osäkert snar framtid med en halvintressant uppdatering till er. Mmm, ordbajs. Jo förresten: jag måste bara skicka dagens ros till Honom för hans underbara sms och underhållande telefonsamtal. Go' tjomme é han änna.

Som ett bi!

Publicerad 2012-05-10 20:32:53 i Reflektioner,

Idag har jag jobbat som en tok och det helt utan panikångest. Jag känner hur jag är laddat till tusen och att allt positivt bas fortsätter att komma till mig. Det är ingen hemlighet: Det blir alltid som man tänkt sig! Mental styrketräning och rätt inställning från början gör allt. Vänd spelet till din fördel och bestäm vad du vill ha, hur du ska få det och var sedan inte chockad ifall det blir precis så som du föreställt dig!

"If you think you can, you can! If you think you can't you're probably right."

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela