neao

Mitt i flytten!

Publicerad 2012-11-24 15:04:14 i Vardag,

wow. Jag har aldrig sett André så stressad som nu och jag kan endast försöka tänka mig in i hans situation:

Han flyttar för första gången i sitt liv och han har den senaste veckan haft sin mamma boende med sig för att de tillsammans ska bestämma hur mycket och vad som skall sparas från när han var liten. Han har alltså bott i samma lägenhet hela sitt liv.

Stressen och pressen eftersom det är ett lägenhetsbyte, allt ska hända idag, finns inga alternativ eftersom att den nya familjen i nuläget flyttar in i hans gamla lägenhet.

För stunden sitter jag ensam och väntar på nästa lass.

Hon jobbar för mycket?

Publicerad 2012-11-22 21:01:54 i Jobb, Reflektioner, Vardag,

Det är inte ofta som jag kommer på mig själv med att jobba över. På riktigt, jag har suttit i 3,5 timma och pillat med bokföring, kundkontakt och planering inför mitt julevent! De första bekräftningarna har kommit in så nu är det ännu roligare att göra paket och prislistor inför den första advent. 

Så mycket mer än så har jag nog inte att berätta för stunden, mycket drama i restaurangen men inget som jag kan dela med mig av ännu, så håll hårt i armstödet för snart tror jag att det smäller!

Dags att ropa hej!

Publicerad 2012-11-21 15:20:18 i Fotat, Jobb, Vardag,

Idag har jag jobbat på riktigt bra och det känns så himla gött att åka iväg nu på ett kundbesök för att sedan avrunda kvällen med utbildning på Sweden Fashion House. 
 
Fotade mig lite för att visa hur jag ser ut när jag jobbar som hudvårdskonsult och passade då på att plocka fram självutlösaren till kameran. Det är inte helt rätt att hitta rätt vinkel...

Att blogga är självklart med på "göra-listan"

Publicerad 2012-11-21 10:59:00 i DESIGN BY, Dagens, Fotat, Jobb, Roligt, Vardag,

Som jag nämde den 14:e november har jag nu gått ner till 40% på restaurangen och det ger mig en ledig dag mitt i veckan. Jag kan säga rakt ut att det är helt fantastiskt, underbart skönt! Och nu har jag redan jobbat i snart en timma med mitt företag och lunchpasset har inte ens startat än - ÅH, SÅ GÖTT!

Jag är (som ni kanske har märkt vid det här laget) en list-person, det underlättar väldigt mycket i mitt arbete och jag gillar att få kryssa i den där lilla rutan eller dra ett ordentligt sträck över när jag har gjort klart uppgiften. Nackdelen är ju att det ibland kan smyga in lite halv-viktiga punker (som till exempel "köpa nya nylonstrumpor") som absolut behöver göras, men det måste kanske inte göras idag. Då plockar man fram sin rosa markeringspenna och framhäver allt som har högst prioritet. Allt som har högst... Det lät ju väldigt klipskt? När de uppgifterna är klara, ja, då kan jag göra allt det andra. YAY!
Här ser ni tröjan som jag pratade om den 19:e november, made it myself! Bilden tog jag sent igår när jag trött och litet skev hade kommit hem efter elva timmars restaurangjobb. Dock fick jag stå i baren på Scandinavium så det var mycket roligt! Nya utmaningar - hit me!

Nu ska jag ta mig en god kopp med Nespressokaffe och börja skriva in kunder i mitt nya onlineregister (Jag blev helt till mig när detta presenterades på stjärneventet i Örebro!) medan jag väntar på ett telefonsamtal från coachen.

Ha en bra dag!

Att skratta så man får ont i magen.

Publicerad 2012-11-19 21:10:24 i L'amour, Roligt, Vardag,

Jag är väldigt lycklig nu, väldigt, väldigt lycklig nu. Och jo, vi har varit tillsammans sedan i sommras, men av olika anledningar har det inte varit helt officiellt på Facebook, och detta har underhållit många! Så när vi nu faktiskt tog detta stora steg och valde att bli tillsammans "på riktigt" - eftersom att det inte räknas om det inte syns på Facebook - så ledde det snabbt (faktiskt bara inom någon minut) till en härligt kärleksfull kommentar!
Förresten så tycker jag att det är väldigt roligt att det jag och André uppenbarligen gör är att äta brunch och springa runt i skogen och leka Slender. Ett sjukt bra förhållande helt enkelt!

Jag kan själv!

Publicerad 2012-11-19 20:47:59 i DESIGN BY, Dagens, Fotat, Kreativitet,

Idag var det dags för halsduk igen och jag tog mig tiden att leta fram en av mina favoriter (som jag dessutom har stickat själv). Minns ni förra sommaren när jag började sticka en tröja? Hur som helst så blev det garn över och då gjorde jag alltså en mysig halsduk också. It makes my eyes pop!

What a weekend!

Publicerad 2012-11-18 23:22:00 i Fest, L'amour, Roligt, Vardag,

I fredags låg jag hemma på soffan, helt utslagen efter en hektisk vecka, och tittade på Happy Feet 2 med yngsta bror. Det är väldigt skönt att han pratar engelska nu så att vi kan titta på filmerna på deras originalspråk.
 
Lördag morgon mötte jag upp pojkvän, hans halvbror och broderns sambo på Centralen och boardade tåget som tog oss till Trollhättan. Där träffade vi pojkväns pappa + pappans fru och alla andra halvsyskon och deras respektive. Stort sällskap (och snart blir det tillökning när pojkvän blir farbror)!
 
En mycket härlig dag med långpromenad, bastubadande och relaxing avslutades med middag och dricka på O'Learys! Det gör så mycket gott för både kropp och själ när man får chansen att åka iväg på en weekend så här. En natt på hotellrum i en annan stad i kalla gråa Sverige kan kännas lika exklusivt som en vecka på solsemester så länge man har rätt sällskap!

Fem, sju, två.

Publicerad 2012-11-14 20:59:00 i Jobb, Reflektioner,

Idag har jag haft ett långt samtal (ganska ensidigt från hennes sida) med Veronika om att de är oroliga för min hälsa. Och visst, det kanske är så att man själv går runt och känner sig trött och hängig, men när någon i din närhet faktiskt tar sig tiden och frågar hur du mår och berättar att de är bekymrade, ja, då är det kanske dags att ta sig en funderare.

Sagt och gjort. Vad vill jag? Vad känner jag att mitt liv ska fokuseras kring? Vad vill jag? Det vet jag ju! Jag vill satsa min tid och energi på mitt företag. Det är det enda som kommer att föra mig framåt, där träffar jag nya människor och jag utvecklas hela tiden!

Från och med denna veckan kommer jag att jobba 40% i restaurangen och med tanke på att jag har fått löneökning genererar det att jag endast blir av med cirka 300 kronor jämfört med att jobba som jag gjort fram tills nu. Helt klart värt det! Tänk bara hur mycket produkter jag kan få sålt på de 16 timmarna som jag nu kommer att spendera på annan plats än i restaurangen!

Detta är vändningen, den är liten, men den vänder ju fortfarande för det! Och i och med det är jag ett steg närmre att endast arbeta som fristående hudvårdskonsult!

Stjärnevent i Örebro 10-11 november.

Publicerad 2012-11-11 20:54:48 i DESIGN BY, Dagens, Fest, Fotat, Jobb, Kreativitet, L'amour, Roligt, Vardag,

Efter en fantastiskt första utbildningsdag svidade vi om under tema rosa och laddade inför fest! Och det är riktigt fascinerande att 100 kvinnor kan umågs och skratta så mycket tillsammans utan en droppe alkohol!
Jisses vad roligt vi har tillsammans du och jag! Utbildning, jobb eller vardag så är du utan tvekan den som får veta allt först. Det heter power partner av en anledning!


Tillbaka på hotellrummet fick vi lite tid till att reflektera över dagen och vilka utmaningar vi ska gå på. Vi ringde våra andra kärlekar och fick några timmars sömn innan det var dags för dag två!
Red's right on track!

Hittade en bild på mig själv ifrån i somras när jag och A-K hade kvalificerats oss till en mycket exklusiv utbildning med våran National Sales Director. Vadå, ser ni den inte? Bakom mig där jag står och ler?

DÄR! Jag blev hur som helst mäkta glad när jag såg det, att en bild där jag är med på är med på en av roll up'sen... Det finns en anledning till att man går på alla utmaningar och utbildningar som erbjuds: Jag vill framåt!
En av mina absoluta idoler, en jordnära och varm person som även hon kommer ifrån Göteborg. Jag kan varken förklara eller själv förstå hur himla bra utbildning det var ifrån Arean's topp-directors idag, så imorgon ska jag sitta med mina anteckningar och läsa igenom, stryka under och förstora det absolut viktigaste! Har man prioriteringarna rätt och målet klart är det en barnlek!
Bling-bling. Något av en liten morot för vad jag kan förtjäna åt mig själv i mars månad... Fokus, fokus, fokus. (Det är armband, så de syns verkligen när man har dem på sig!)
Vägen hem var lugn och stilla med en vacker solnedgång, enda tills vi mötte detta:
Kul. Fin omkörning av dig. På E20. Nej, litet obehagligt var det faktiskt.
 
Så bortsett ifrån en lite nervös A-K när detta hände har det varit en helt underbar helg och jag känner att batterierna är laddade till max! Just do it, nu kör vi!

Men kvinna!

Publicerad 2012-11-08 23:23:00 i Roligt, Tips, Vardag,

Jag gjorde precis något som jag aldrig har gjort förr: Anmält mig till en tävling via en blogg. Skäms nästan. Till mitt försvar var det Guldfynd som lottar ut 25 stycken smycken ur Kenzas senaste kollektion och jag har spanat in en ring där sedan tidigare, och då kändes det till och med som en riktigt bra idé. Jag menar, bara kolla på den! Vinnarna utses vecka 46 så nu är det bara att hålla tummarna!

Makarna Obama mitt i ett moment.

Publicerad 2012-11-08 20:51:01 i L'amour, Roligt,

Den här bilden gick rakt in i hjärtat på mig när jag såg den. Det är så mycket känsla och så mycket glädje och kärlek. Så vill jag också ha det i framtiden. 

När blev det november egentligen?

Publicerad 2012-11-08 20:45:14 i Jobb, Roligt, Vardag,

Chefen är bortrest hela denna veckan och nu när torsdagen äntligen tagit slut har jag bara hälften av timmarna kvar. Imorgon kommer det att bli minst 13 timmar på jobbet då det är fredag och många kommer att dricka öl. Och vanligvis gör det absolut inget att man behöver jobba så mycket men på lördag ska jag åka upp till Örebro klockan 03:00 så det skulle vara skönt att i alla fall komma hem innan jag måste bege mig.
 
Idag har jag suttit och ringt upp kunder för att se ifall de behöver påfyllning och några pengar in till kassan blev det så det var väl värda minuter som spenderades i telefonen. 

Nu tror jag det är dags för en film och sedan tidigt i sängen så jag förtidskompenserar för sömnen jag inte kommer att få imorgon. Woho! Positivitet!

Yesterday.

Publicerad 2012-11-05 18:39:00 i Dagens, Fotat, Roligt, Vardag,

t-shirt - Ginatricot || halsband - H&M || jeans - ZARA || ringar - guldfynd, ärvegods, H&M

Skyfall

Publicerad 2012-11-05 17:31:00 i Kreativitet, L'amour, Tips, Träning, Vardag,

Ett telefonsamtal från förr i tiden ledde till ett impulsbesök på bio igår vid 21:30 och efter dryga två timmars tittande på Daniel Craig gjorde så att man plötsligt fick lust och vilja till att träna upp sig litet...

Nu vet jag ju hur det är att bli kramad av sådana armar (hehe) och hej vad trevligt det är att ta och titta på. Och uppenbarligen är jag inte den enda som har den referensen. Det var inte bara tjejkompisen till vänster om mig som stönade, nej då, utan hon stönade nästan lika mycket som den okända killen sittandes till höger om mig. Självdistans, I love it!

För övrigt en väldigt bra film med mer humor än de tidigare Bond-filmerna och många fina referenser till gamla filmer med bilar, namn och soundtrack. Helt klart värt pengarna man spenderade och sömntimmarna man missade!
 
Okej, här kommer en till bild på Daniel Craig, eftersom att ni alla vill se på honom. 
Hahaha, jag tappar nästan orden och blir generad. Tur att han inte tittar in i kameran... 

Tolv liter läsk och en miljon saker att göra.

Publicerad 2012-11-04 14:03:30 i Fotat, Jobb, Kreativitet, Roligt, Vardag,

Detta kommer att bli en helt fantastiskt dag, I am telling you! För att sammanfatta lite kort vad som har hänt de senaste dagarna så är jag själv väldigt litet huvudperson (för att det enda jag har gjort är att jobba, så inga nyheter där). Min älskade bror S har haft filmkväll här hemma och jag var smart nog att hålla mig borta när de 14 nyblivna ettorna på Polhemsgymnasiet invaderade min våning här i huset.
    Efter snabb utfrågning av S fick jag veta att de hade haft väldigt roligt, ingen hade tittat på filmen och han svor högt och heligt att ingen hade varit inne på mitt rum. Han hade hotat med att ifall någon gick in hit så skulle de sumpa alla sina chanser att någonsin få bli nollare på Polhem för "hon har kontakter överallt". Jag gillar honom.
Något som verkligen gladde mig var mängden Coca Cola som blev över för nu har jag något som verkligen kan hålla mig igång under dagen när jag uträttar min lista. Den har två sidor, listan, en som är jobbrelaterad (hejsan, eget företag) och en som är hushåll/något-roligt-att-bryta-av-med-så-jag-orkar-hela-dagen. Och lyckligtvis är blogga och fotografera med på listan flera gånger - konstigt, vet inte hur det gick till. Men oj vad roligt det var att få leka lite med telezoomobjektivet igen. 

Vi hörs senare, och hoppas att ni är lika produktiva som jag idag!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela