neao

Finat min frisyr!

Publicerad 2013-01-18 16:04:00 i Fotat, Roligt, Vardag,

Igår fixade jag min kurslitteratur och passade på att umgås lite med en gammal barndomskompis som kommit in på Psykologprogrammet i Lund! Grattis på henne! Och förutom det så har jag även varit hos frisören och lagt äckligt mycket pengar på mitt hår. Slingor och klippning i all ära för wow vad snyggt det blir! Sedan valde jag själv att investera i nytt - superdyrt - schampo och balsam för att jag vill ha det och tycker att jag förtjänar det.
Känner mig så fin igen! Redo att börja skolan!

#sistaveckanpåjobbet

Publicerad 2013-01-17 20:43:20 i Fotat, Jobb, Vardag,

Jag har varit flitig på Insagram nu i veckan för att göra min sista tid på Resturang EAT speciell.
Hela veckan sammanfattad, bara finalen kvar - helgen!

What a day!

Publicerad 2013-01-10 19:58:18 i Fotat, Jobb, Reflektioner, Roligt, Vardag,

Idag har jag varit otroligt duktig! Och vet ni vad? Jag tycker att ni kan ta en minut - ni behöver inte mer - och tänka tillbaka på vad Du har gjort bra idag. Gör det nu.
 
Kommit på något? Jo, kom igen!
 
Jag ska inte tvinga er, men ni får gärna kommentera och säga vad ni har gjort bra. Haha, jag känner mig som en dagisfrök... FÖRLÅT! - förskolelärare. Hur som helst är det viktigt att man ger sig själv beröm och cred när man gör något bra, det är lätt att glömma av ibland.
Jag ska inte belasta er med hela min lista över saker jag har gjort idag, för det mesta är hemligt! Det jag kan säga är att det går bra. Det går bra och det går framåt. 

Nu ska jag äta middag. Bye bye. 

Nya detaljer i sängen.

Publicerad 2013-01-09 17:06:58 i Fotat, Roligt, Vardag,

En hund. EN HUND! Jag som är pälsallergier och lider av hundskräck har ett lurvigt urmysigt monster i min säng. 
Finaste Caixa [Kaijsha] har bott hemma hos oss i drygt två veckor och jag kan på rak arm säga att jag aldrig gått så bra ihop med en hund tidigare. Hon gillar mig också. 

Jag fuskar.

Publicerad 2013-01-09 13:51:00 i Tips, Vardag,

Ja, jag har varit duktig på att blogga de senaste dagarna nu och varför då? Jo! För att jag har haft en del tid över och insett att jag inte behöver plublicera alla mina briljanta idéer samtidigt, så jag har ställt in när några av inläggen skall publiceras. Skäms litet. Uppenbarligen skäms jag så mycket att jag känner att jag måste erkänna det!

Fast det är väl ändå inget dåligt egentligen? Nu kan ni ju vara säkra på att det kommer inlägg varje dag! Woop woop! En tyngd lyftes från mina axlar nu. 
 
- Skönt att slippa bära på det.
Neao out.

Crazy woman!

Publicerad 2013-01-08 16:47:00 i Fotat, Jobb, Reflektioner, Roligt, Tips, Vardag,

Hela den gångna helgen satt jag och fixade med inventering, bokföring och kvittokontrollering. Först och främst så måste jag säga att jag älskar "past-me", vid årsskiftet ifjol så skrev jag ner hur många exemplar jag hade kvar i lager. I love myself. Det blev cirka tusen gånger enklare när jag visste det, för då kunde jag lösa problemet "oj, jag har sålt fler rengöring än vad jag har köpt... HOW?!".

Och ja. Jag ÄLSKAR att hålla på med sådant här. Så jag kan glatt erkänna att jag riktigt längtar tills skattedeklarationen ligger i brevlådan!
"Dude, you have the craziest eyes I've ever seen."

 

Litet mer än ett decennium.

Publicerad 2013-01-07 12:23:00 i DESIGN BY, Fotat, Kreativitet, Roligt, Saker som sägs, Vardag,

I drygt tio år har jag bott på det här rummet hemma hos mamma och pappa och under alla dessa år har jag haft för långa gardiner. Många gånger har både jag och mamma sagt "nästa gång symaskinen är framme så tar vi och fixar till det där." Som ni kan förstå så är symaskinen sällan framme utan att någon aktivt plockar fram den, så nu tog jag jag mig i kragen och sydde upp dem cirka 30 cm. Det tog ungefär tio minuter så man kan ju fråga sig varför jag inte har gjort det tidigare...
Det mest komiska med hela sy-situationen var dock när jag mötte mamsen i tvättstugan och hon precis hade tvättat en filtduk...
- L, nästa gång symaskinen är framme så kan vi passa på att sicksacka kanterna på den här.
- Mamma, jag har fixat till gardinenerna och - för en gång skull - städade undan allt direkt när jag var färdig. 
- Det var ju typisk. Nästa gång då!

Tio år senare...
 

Snart är jag student.

Publicerad 2013-01-06 23:27:50 i Jobb, Roligt, Vardag,

Jag skyller inte ifrån mig, jag förklarar.

Publicerad 2013-01-06 06:32:00 i Fotat, Mat, Vardag,

Jag vet att det har varit riktigt dåligt med bloggnade på senaste tiden men det finns en helt otroligt bra förklaring för det hela.

Så... Ni minns att Pojken stolt spatserade runt med informationen att han inte hade spytt under hela 2012? Ja, det var ju väldigt dumt sagt. It allways comes back to bite you in the ass. 
 
Nyårsdagen var supermysig med tv-spel, pizza och helt utan bakfylla faktiskt - otroligt skönt! Eller ja, vi klarade oss utan bakfylla. F-Emil däremot, han som sov i badkaret och tog sig hem utan skor... Han mådde inte jättebra. Han är en väldigt fin kille och min pojkväns pojkvän (och envis) så han fick följa med oss hem.
 
Så vi tog hand om honom med vetskapen om att what goes around comes around och att han självklart skulle ha gjort samma för oss. Och ja, tyvärr fick han göra det redan dagen efter då jag och André blev magsjuka under natten. Vi låg båda två helt utslaga i cirka två dygn och hade inte klarat oss om det inte vore för underbara F-Emil som köpte mat till oss och fyllde på våra vattenglas. 
 
Karma gives and karma takes. 
 

Photobomb lvl: New years eve.

Publicerad 2013-01-06 00:08:00 i Dagens, Fest, Fotat, Kreativitet, L'amour, Roligt, Saker som sägs, Tips, Träning, Vardag,

Wow ett sådant firande det var! Bilderna talar verkligen för sig själva så bara sitt ner och njut. Titta gärna länge, det finns väldigt många fina detaljer i bakgrunden. 

Förrätt à la Emil och Martin. Helt sjukt gott med grym blandning av lime och chili.

Huvudrätt: Sås.

Efterrätt: "'Pannacoute' with passionfruit!"

Värdinnan Isabelle.

Jag och Han.

Martin.

Rikard

Värden, Hampus.

Linus och männen i kavaj.

Lycklig. Jag är så fantastiskt lycklig. 2012 var ett väldigt bra år. Det började med att vara mitt år och nu är det vi, och vårat 2013. Tolvslaget kom, puss och kram, "Gott nytt år!", (Han: "VOMIT FREE THE WHOLE 2012!",) och sedan dansade vi. OJ - vad vi dansade!
Så otroligt mycket kärlek och så otroligt många bilder det togs (många vilka aldrig kommer att komma ut på nätet, men det finns en chans att de skrivs ut och skickas till vänners hem), och det som är så roligt med att säga "Jag har systemkamera, lägger den här!" är att man kan utgå ifrån att den plockas upp och används flitigt av alla! Ska erkänna att det var få av bilderna jag tog själv. 

Lyckligast av alla är jag. 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela