neao

Pirater, vikingar och annat fint folk.

Publicerad 2013-06-30 21:02:00 i Dagens, Jobb, Mat, Reflektioner, Roligt, Tips, Vardag,

Ursäkta min frånvaro från bloggvärlden. Förklaringen är enkel: Jag jobbar som ett djur, träffar vänner och bekanta och håller på att byta rum med min bror. 
 
Denna helgen har jag spenderat med L ute på Marstrand där jag jobbar uppe på Carlstens fästning. Ett sjukt roligt jobb med charmiga kollegor och härliga utstyrslar: i fredags var jag vikingafru! Tyvärr har jag inga bilder på det - jag var sjukt fin i min långa kjol, flätor i håret och "krigsbyten" i form av hals- och armband - så jag ska försöka få till några sjysta bilder vid nästa tillfälle. Jag ska tillbaka redan nu på tisdag och då är det en två-rätters-lunch och då är det mindre maskerad och mera klass så då är man klädd så här:
Fin kvalitét på den bilden ja... 

Nu har jag fått resultatet från tenetan men jag har (självklart) glömt av min kod så är ännu inte säker på resultatet. Och jo, jag sparade lappen men den ligger ju någonstans i någon låda som står någonstans ouppackad så där har jag ytterligare ett projekt.

Löpning och gurkor

Publicerad 2013-06-06 11:50:43 i Fotat, Träning, Vardag,

Det går riktigt bra! Något som hjälper mig i motivationsväg är att jag är så fruktansvärt jäkla envis. Har jag bestämt mig för något så ska det ske. Jag har alltid varit sådan ändå sedan jag var liten och det hjälper mig på många punkter men kan ibland även stå ivägen så klart. Några av er vet redan det så klart men kompromissa är inte alltid min starkaste sida när det kommer till privata situationer, jobb är inga problem.
Så efter löpträningen blev det till att mysa i växthuset med gurkväxter, nespressokaffe och anteckningar inför sista tentan innan sommaren. Tagga nu!
 
Man får ju se till att njuta av det härliga sommarvädret när det väl är här, eller vad säger ni?

Så som en dag ska vara!

Publicerad 2013-06-03 21:39:25 i Jobb, Kreativitet, Vardag,

Att möta upp en av sina absoluta favoritkollegor och tillika "Power-Partner" klockan 10:00 för att dricka morronkaffe och prata om litet utmaningar, utbildningar och mål för juni månad är den ultimata starten på dagen.
Lunch hemma hos E för att sedan ligga och plugga i Vasaparken till klockan 17:30... Jo, men det är okej att leva så här! Och nej, det var inte 100% effektivt men det underlättade väldigt mycket att ha E med mig för jag känner mig själv alldeles för väl för att veta att om jag varit hemma så hade jag städat, tvättat och jobbat istället. Och säkert målat en till tavla. 

Att älska sitt jobb.

Publicerad 2013-06-02 19:08:00 i Fotat, Jobb, Kreativitet, L'amour, Vardag,

Det var värt att bar få två timmars sömn, det var värt tågbiljetter tur och retur, det var värt att, där värt så mycket mer än allt det. Att få besöka Lena Qvists privata sjöbod utanför Örebro tillsammans med åtta andra konsulter från hela Arean. Wow. Det är svårt att förklara för dem som inte är insatta och för dem som är insatta går det inte att helt och hållet beskriva den magin som uppstår när man är där. 

Och det handlar inte bara om att Lena ger bort presenter från New York, utan alla de tips och råd som man både får och delar med sig av till varandra... Jag känner mig laddad med energi och har massa idéer för hur jag ska hålla butiken igång under sommaren med nya och spännande erbjudanden. 

Att få lite perspektiv på hur mycket som har hänt i min business sedan jag var i Sjöboden förra året. (Eh, ja. Jag var även kvalificerad då, jag jobbar och sliter men inte alltid. Ibland så kommer det bara till en för att man har gjort jobbet tidigare.)
Jag och min idol. Hon är en underbar människa som bryr sig om att hjälpa och lyfta fram andra även om hon personligen inte tjänar någonting på det. 
 
Jag älskar att driva mitt företag i min riktning och i min egen hastighet utan krav från omgivningen. 

Spring och hämta kaffe!

Publicerad 2013-06-02 15:56:00 i Roligt, Träning, Vardag,

Bokstavligt talat. Jag fick ett sms i från Posten där det stod att jag hade kaffekapslar att hämta ut. "Nej men oue sau träivligt!" Förstod ni att det var på skånska? Så jag tänkte slå två flugor i en smäll och snörade på mig pjucksen, startade Runkeeper och tog den långa vägen till Mariaplan.
Så det blev inte 5 km på 37 minuter utan 4,5 ungefär. Plus att jag sedan gick hem igen. Det är en väldigt bra app måste jag säga! Dagens tips på den faktiskt. Hur som helst! På söndag blir det 6 km på 45 min. JUST DO IT!
 
På kvällen hade vi en speciell vindrickarkväll i omgångar. Tanken var att gruppen från högstadiet (vi kallas så) skulle träffas för att J precis har kommit hem ifrån Bali, S ska flytta till USA på söndag och jag och H är bara kvar i Göteborg och rullar i våra bekväma spår. MEN så blev det ju inte, jag och J träffades först i en timma och mös och uppdaterade oss, sedan dök S upp - sen som vanligt fast inte så sen - och berättar att hon måste gå tidigare (hon har träffat en pojk!) och H var på en studentmottagning som hon hade svårt att få med sig föräldrarna hem ifrån. För att summera det kan man säga att jag och J nu har alla detaljer om varandras senaste uppdateringar då fick berätta dem tre gånger om. Distributed learning på den. 

Torsdag.

Publicerad 2013-06-02 15:44:28 i Fotat, Jobb, L'amour, Roligt, Vardag,

Lade en balmakeup på finaste K. Här har ni en blanding bilder på smink och skor, klänningar och kavaljéer.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela