Lyssna på mamma - byt badkläder efter ett dopp!

Eftersom gårdagen var så eventfull med Henke Larsson och mjukglass på golv, väggar, tak och V, så var det väldigt skönt att vid tretiden få cykla hem till Sesse för att bara vara ett tag. Sen åkte vi och badade. Sesse och Gurra går båda på penicillin men det var bara Sesse som inte hoppade i vattnet. Och oj vilket bad hon missade! Vattnet var jättevarmt - när man doppat huvet då så klart - och vi låg i vattnet i flera minuter. Det var djupt och ganska strömt, jag kände mig som ett barn igen.

När vi var klara lade vi oss på klipporna och stekte(s). Solen har bränt som bara den och det har varit jätteskönt! När vi sedan kom hem igen vid sextiden fick jag en otrevlig insyn. Jag har urinvägsinfektion - inte kul. Jag har dock haft det förut så jag visste vad det var, vilket var väldigt skönt därför att detta var fruktansvärt. Jag hade jättesvårt att sova på grund av smärtan och att se Jens ansiktsuttryck där han låg bredvid mig och tyckte synd om mig gjorde inte saken bättre. Även om jag kände mig väldigt ompysslad. Att bara ligga där i sängen och vara jättekissnödig - läs med versaler - trotts att man är helt medveten om att man var på toa för 30 sekunder sedan och att det inte ens den gången kom så mycket annat än bara smärta. Värktabletter hjälper inte.

I morse vaknade jag 06:57 och höll på riktigt på att kissa på mig, not funny. Jag och Jens åkte till Ängelholm därför att vårdcentralen i Båstad inte har öppet på helgerna. Tajmat bra där. Resan gick fort och bra och läkaren sa inte så mycket annat än "ehm.. du har infektion.". Jag tänte bara jo tack, får jag några droger nu? Tjena...

Men jag kan garantera er att - om ni inte redan haft det - så är inte urinvägsinfektion något man vill ha, såå: när ni badat se till att byta i alla fall underdelen till bikinin för där en major factor till sjukdomsbildning. Bara så ni vet.

Jakob För övrigt läser jag Stephenie Meyers bok the host som jag tycker är --- bra. Jag har bara läst lite mer än två tredjedelar av de 617 sidorna än så länge så jag återkommer med en bättre recension när jag har läst ut den. Denna boken köpte jag(!) dagarna innan avresan ner hit i tron om att jag köpte hennes senaste bok The short second life of Bree Tanner, så det blir nästa bok jag köper(!).


Kommentarer

Lämna en kommentar eller fråga här:

Va heteru?
Kommer du tillbaka?

Lämna e-post om du vill ha ett anonymt svar: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Ditt meddelande till mig:

Trackback
RSS 2.0