neao

Full-packa-t

Publicerad 2010-04-29 09:34:12 i Vardag,

Fast helt utan alkohol.
 • Städa
 • Skriva ut papper
 • Posta paket
 • Sola
 • Ringa och förnya recept
 • Gå till skolan
 • Möte med skolkonferensen
 • Skriva projektarbete
 • Skriva filosofi
 • Sova
Jävlar vilken dag jag har att se fram emot!
Någon som kan tävla med min dag?

tjugosjundeapriltjugohundratio

Publicerad 2010-04-28 14:06:51 i Roligt,

Jens fyllde alltså 19 igår och jag tycker precis som honom själv att det inte är någon märkvärdig skillnad på honom. Han är precis lika barnslig, precis lika töntig och precis lika söt som han var när han var arton. Och det är ju för jävla bra!

Tove har varit wonderwoman själv och bakat efterrätt och lagat mat i två dagar. Hon somnade nästan vid matbordet på kvällen. Hennes goda mat bidrog till en mycket lyckad afton, men det är ju alltid sällskapet som avgör om en kväll är lyckad eller inte. Utöver en del märkliga uttalanden var det mesta som sas vid bordet antingen extemt underhållande eller tänkeväckande.

Jag förstår precis vad du menar...
Jag träffade en
kille som aldrig kunde bestämma sig
Till exempel nåt så enkelt som å
fylla år
Då sa
han alltid; "du får bestämma"
"Amen snälla, då tar vi denna..."

När man inte önskar sig något så får man pressentkort på NK - aldrig tråkigt men jag är lite för pank och lite för kreativ för något sådant. Han fick tre par kallsipper från Kina och ett kort på oss i en ram. Jag har nog aldrig gjort något klyschigare, så det var okej att göra det nu. När Jens fyllde 18 fick han tre paket uppdelat, och den tredje dröjde till mitten på december - jag är inte bra på att hålla tiden? Så jag tänkte att jag skulle hålla på det även i år, fast inte till december, blir jobbigt då. Sista paketet kommer snart, har ju tillochmed redan köpt paketet. Känner mig sjukt busig!

Men tillbaka till den 27:e... natten slutade med en rapportskrivning i sängen tills datorn inte orkade mer och sen var det bara mys. Maassa mys.

Var avundsjuka - jag lever livet!

Nej men, bloggar du?

Publicerad 2010-04-27 14:09:08 i Vardag,

Jag har en väldigt bra (bort)förklaring till varför jag inte har bloggat på länge, den mest använda ursäkten under hela skolgången: mitt internet fungerar inte. Och det har börjat kniva sig nu för att jag har flera stora arbeten kvar som ska lämnas in innan jag är färdig för student.

Jag har kört bil för första gången i mitt liv, mycket roligt och jag tycker att pappa ska få en eloge för hur lugn han låtsades att han var.

Idag har jag skrivit kursprov i Fysik B och det kan ha gått precis hur som hellst - underbart! Nu sitter jag med Jens och Aron på condeco för födelsedagsfika för min pojkvän, ikväll blir det middag hemma hos Leire Larson. Plus bioteknik och projektarbete. Kul.

Tävling - om neao själv får välja

Publicerad 2010-04-21 16:58:09 i Roligt,

Okej, jag vet att jag inte brukar göra sånt här med tävlingar och länkar mellan varandras bloggar och grejer. MEN. Nu var det några tjejer som kommenterade på ett av mina inlägg (angående hanna när hon skär sig i benet...) och när jag skulle gå in till dem och svara så såg jag dessa bilder på ett finfint armband som jag blev lite kär i.

Bilderna kommer från en blogg som heter sevenstyles och det är 7 stycken söta tjejer som bloggar om mode.
Armbandet kostar 70:- men jag är megapank! (fråga Jens, han vet) Så jag kände att detta var en fin grej om man skulle få chansen att vinna!
Ni kan själva vara med att tävla, klicka bara på någon av bilderna eller på länken, good luck!

Au pair? Bonjour. 时尚 . Hello.

Publicerad 2010-04-20 22:29:35 i Vardag,

Bryssel, Shanghai eller Melbourne? Eller bara något helt annat? Det har 6 bokstäver, och kallas ångest.

...det där som stör,
ja det kallas för en klump i magen
och ett konstigt humör...

*Djupt andetag*, jag har fått hemmajobb nu iaf. Ska städa huset var annan vecka och får okej med pengar för det. Jag gillar't.

Påsklovet som försvann.

Publicerad 2010-04-18 16:29:09 i Roligt,

Lovet började och slutade med en himlans massa skolfix, jag fick dock gjort och träffat en hel massa (människor). Oj vad roligt det kan bli med svenska språket ibland.

På påskaftonseftermiddagen åkte jag tåg ner till Torekov - det har jag sagt. Och där pluggades det lite matte med Sesse och Joppe medan Morten och Gustaf spelade Geni. Och om rätt ska vara rätt så slutade det med att det bara var jag och Sesse kvar vid matbordet. Vi gav upp läxböckerna och gjorde en klenod.

Underbart vackert.

Väl hemma igen hade jag tomt hus i tre dagar och tillbringade 80 % av tiden ensam med katten. Tills Hanna och Jenni tittade in på kvällsfika, bra musik, ingen middag för vi glömde av tiden, och en massa massa tjöt. Och benrakning.
lödder är viktigt
rakhyvel är viktigt
"Åh herregud, hon blöder!"


Det var ett riktigt bra påsklov 2010 - mitt sista påsklov.
Puss!

Selsius @ Parken - update

Publicerad 2010-04-17 12:28:29 i Selsius,

75 % av bandet och Plastic.
Mr Björkman på bas och publiken.
The number one fans (minus Sus) som ser ytterst otrötta ut efter en hela dag med plugg...
De trogna fansen var på plats.
Jakob Hjulström och Algoth Björkman
Tobias Ljungman
Jakob hoppar
Patrik Hedemo
Tack för en skön kväll alla ni som var där - vänner, bandet och andra fans. Vi ses igen den 15 maj!
Ps. bilderna är tagna från studentklubben.se

Selsius @ Parken

Publicerad 2010-04-15 19:49:55 i Selsius,

Nu ger vi oss av. Plötsligt lämnar vi bioteknikinlämningar, religionredovisningar och allmän ångest för att istället lyssna på underbar musik på ett helt okej uteställe. Jag har ingen kamera med mig, för ikväll ska jag bara njuta! De går på runt 21.00. Kom dit vetja, gratis inträde innan 23.00, spring!

Min läkare säger att jag inte lider av pollenallergi, jag säger bull shit.

Publicerad 2010-04-13 20:18:11 i Vardag,

Nationella i matte E imon då. Jag har pluggat som ett jävla djur den senaste tiden och jag har bestämt - aa, faktiskt - jag har f*cking bestämt att det ska gå bra! Så hell jä! Hörde du det Swenta? Jag ska ha bra på detta!

Fotnöt: Ett bra betyg är allt från VG+ och uppåt. (Om det ska påverka mitt slutbetyg, och det vill vi ju hellst att det ska.)

Jag har ont i huvudet för jag är massvis med stressad. En dag i taget som det kallas. En dag i taget.
Nu ska jag skriva Projektarbete i 14 minuter och sen ska jag titta på "ett" avsnitt scrubs sen blire sängen.

Är lovet redan slut?

Publicerad 2010-04-10 15:38:16 i Vardag,

Mamma tyckte att det var en bra idé att idag var dagen vi skulle ha en storstädning. Bra mamma, kunde inte tajma bättre!

Jag började dagen med att plugga matte [4 dagar kvar] och körde sedan ett yogapass med lillebror och han tyckte att det var väääldigt jobbigt. Lunch bestod av potatis och purjolökssoppa, jag åt 4 poritoner - grym är jag.

Sen har jag städat källartrappan och lilla toaletten - jag luktar skurmedel, ska duscha igen känner jag.

Så, jag höll mitt löfte, jag bloggade på riktigt!
Nu ska jag sätta mig med matteboken igen och lite godis kanske får följa med också.
Det blir massa bilder och grövre uppdatering från Torekov om någon timma eller 24...

Happy merry pausk

Publicerad 2010-04-03 14:40:20 i Vardag,

Springer omkring som en tok i huset och slänger ner alltmöjligt i resväskan, ska bli riktigt spännande att se vad som kommer med. Katten kanske?

I köket sitter x-tra släkten och mumsar på te och kaffe, ska joina snart - måste packa klart först. Tåget går 15.40 och innan dess måste jag hämta ut min piljett och p-piller för då har jag alla P:na.
 • Pass
 • Pengar
 • Piljett
 • P-piller
Nu insåg jag iofs att jag inte behöver ha passet med mig, jag ska till underbaraste Torekov och Joppe. Har saknat huset och alla underbara människor som finns där. Nu kom sommaren just ett stort kliv närmre.

Lovin it.

Mjähf

Publicerad 2010-04-02 14:08:40 i Vardag,

Att spendera 20 minuter liggandes i soffan med läderjackan på sig under en filt och tomt stirra på tv-rutan som visade myrornas krig - de vita myrorna ledde - är det definitionen av bakis?

Att gå upp för att hänga tvätt - utomhus - och få kramp i magen och illamåendet slår till så att det enda som går ner är Daim. Är det definitionen av bakis?

 • Bakfylla, baksmälla, bakrus, är ett fysiskt och psykiskt tillstånd som följer efter berusning på etanol.

- Ehf... Där har ni definitionen av bakis.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela