neao

Riksfinal i Musik Direkt

Publicerad 2010-03-31 19:34:16 i Selsius,

Selsius Algoth Björkman Tobias Ljungman Jakob Hjulström Patrik Hedemo
And they did it again - så klart! Regionsfinalen ägde rum samma kväll som jag kom hem från Kina så kameran försvann någonstans på vägen där. Jag kan inte säga så mycket mer än att de rockade och att jag älskar dessa grabbar. Jag tror stenhårt på dem och de kommer gå hela vägen. Och sen hem till Ullevi igen. Och pojkar, jag följer med er!

16:32

Publicerad 2010-03-31 16:32:24 i Vardag,

Nog för att plugg är ett vanligt ämne att gnälla på, men jag är så stressad nu att jag är kolugn. Kan någon vara snäll och förklara för mig hur det går till?

Jag ska sätta mig med ett gammalt nationellt prov i matte e nu hade jag tänkt mig, för det är det roligaste och minst krävande jag har att plugga för tillfället. Sinnessjukt säger jag bara. Helt jävla sinnessjukt.

Dock har jag hittat en ny uppgift! Jag och Pulver kom på denna utomordentliga idé när vi smög runt mellan hyllorna på elgiganten - mwahahaha! Jag säger inte vem det handlar om, jag säger inte vad det handlar om, men jag kan säga att det kommer komma fler ledtrådar och att alla borde vara på sin vakt! Dun-dun-dun!

Hihi, nu mår jag lite bättre! Dags för plugg! "Wohoes..!"

Seriously

Publicerad 2010-03-29 19:37:04 i Fotat,

Nu har jag varit hemma i Sverige i hela två dygn, och det är först nu som jag har pallrat mitt ärsel in på bloggen. I'm sorry for that, men jag har inte pallat. Jag känner en sån himla press på att skriva ner allt som hände i Kina och blaha blaha, men fattar ni att det blir som att skriva två projektarbeten? Och inte för att vara bitter (för det har jag lagt bakom mig nu...) men det känns jävligt onödigt att skriva två effin arbeten. Och inse fakta, det som vi tyckte var roligast behövde verkligen upplevas på plats, no offence.

Men jag ska ju självklart briefa er om hur det var. Självklart. Trots att jag egentligen bara vill att ni ska ställa precisa frågor, ex: "Vad var det äckligaste du åt?" inte: "Hur var det?" hajjarni?
Det får räcka tills vidare. Har en hel del sköna bilder kvar - tog 300 stycken - och dessutom lite fina filmer som kommer komma upp så småningom. För ni vill väl inte ha allt godis på en gång?

zài jiàn

22:36

Publicerad 2010-03-16 22:43:15 i Vardag,

Planet går 8.50 imorgon och vi ska samlas tioisju. Jag är inte jättepepp på det för att nu sitter jag och är bajstrött och - here it goes - jag har inte packat än. Jag borde få ett pris av något slag. Jag ska lämna huset om 7 h och 40 minuter och jag har inte packat. Det slår mig med häpnad nu - det är ganska duktigt av mig faktiskt om jag får säga det helt själv så där.

Kina alltså. Wow.

Nu kom resfebern. Usch. Vad är grejen med detta? Jag känner mig verkligen så himlans lost. Ska man ha med sig miniräknare? Ja. Och det blir inte bättre av att jag är lite smått otaggad. Otaggad på typ allt. Inte bra. Inte bra alls faktiskt.

Jag ska packa nu. Snart.

Puss


PS. Om jag får tillgång till internet så lovar jag att slänga ut ett inlägg eller två, om inte så hörs vi den 28:e när jag är hemma på Jorden igen. (Kina ligger inte på Jorden nämligen...?) Då kommer jag med nya friska tag och en nedras massa bilder. Borde man ha pluggat på kultutren? I don't know. För sent nu om inte annat. DS.

I'm going twitterstyle

Publicerad 2010-03-14 21:38:11 i Vardag,

Hum. Jag är fortfarande väldigt trött så här ett dygn senare. Och nu har jag ägnat några minuter åt att leta efter ett p-piller som rullade iväg när jag ploppade ut det ur förpackningen. Jag gav upp och tog ett nytt.

Puss och pisk, imon blire tandläkar'n!

22:23

Publicerad 2010-03-13 23:07:56 i Roligt,

Jag har haft en helt sinnessjuk dag.

Nu har jag stirrat på den ovanstående meningen i tre minuter, på riktigt i tre minuter. Och jag är så jefla trött att jag inte kan få mig till att avsluta mina meningar utan massa pauser.

Idag skulle jag som bekant sy upp en första version av min balklänning. För att kunna ta mig till Bollebygd behövde jag åka tåg - inga problem. Jag vaknade i god tid för massa mys och lite prat om planer hemma hos Jens i morse och helt plötsligt var klockan mycket och det var brottom att få rumpan på en tågsits.

När jag traskar genom nordstan och har mindre än 10 minuter på mig innan tåget går, då får jag en goodiebag kastad på mig och en förfrågan om jag vill ta en bild. Jag hinner kasta ett öga på kön och inser att det är sminkning, hårstyling och fotografering. Jag nästan fräser ut ett "Eh, nae!" Och fröken blev chockad och sur och svarade med ett "Nehe. Här." Jag fick ett armband, läppglans, en liten hårspray och ett balsam för färgat hår. L'Orial.

Nu springer jag genom centralen, "Var är mitt tåg?". Perong 10, fyra minuter kvar. Tar ett djupt andetag och andas ut när jag jag kliver ombord. Skönt.

*Pling plong* "Välkomna ombord på detta fjärrtåg som ska ta oss emot Borså. Jag vill bara påminna om att det endast är förköpta SJ-biljetter som gäller på tåget idag, alltså inga sms-biljetter eller västtrafikkort."

Snopp.

Nu bört jag ihop. Ringde massa samtal fram och tillbaka och snyftade lite för mig själv när jag strosade från Korsvägen bort mot Liseberg. Pappa hämtade upp mig och körde mig. Han e go gubbe.

När jag och Iii hade fått koll på alla papper med hur vi skulle klippa tygbitar insåg vi att tanten i affären gett oss fel storlek. Istället för en 10- som jag är - fick jag en 22. Är det en diss? Trots detta gjorde vi några ändringar och fick fram detta.

Det är inte rätt färg, men jag funderar på att ha klänningen i sådant tyg ist för "silkesaktigt", fattar ni? Vad tycks?

Nu ligger jag hemma i soffan och tittar på the wedding singer - me loves it! För övrigt tog det mig mer än 40 minuter att skriva detta inlägget. Nytt rekord!


PS. Melodifestivalen är ett skämt. Anna har en fantastiskt röst men Salem hade helt klart bästa låten!

Blörk.

Publicerad 2010-03-12 10:52:26 i Vardag,

Jag vet att jag är kass på att uppdatera för tillfälet, men jag har verkligen inte tid! Det är så fruktansvärt mycket att göra i skolan och utöver det massa som ska fixas inför Kina. Appropå det så har jag nu hämtat ut mitt visum, go känsla. Jag har fått massa prutningstips - och maxpriser! Riktigt härligt asså. Note till mig själv: Kom ihåg att kolla upp om det är någon "importgräns" !! Och när jag pluggat klart och tjohejsan allt sånt så är jag så jävla trött att jag går och lägger mig. Igår somnade jag 21.02 (typ, höhö).

Nu ska jag snart iväg till skolan (nej det är långt kvar, börjar 13.45) och laborera lite för att sedan plugga på stadsbiblan, gå på utställning och sedan hem till Joppe och plugga ännu mer.

Imon ska jag försöka bli modell (xD) och sedan sy utkast på balklänningen!
PUSS!

Mest komplexa tal... "på hela världen!"

Publicerad 2010-03-09 20:08:12 i Vardag,

Idag - eller nu - har jag ont i huvudet. Massvis med ont i huvudet. Jag borde ha pluggat så himla mycket mer än vad jag har gjort, eller ja, jag borde ha pluggat annat än vad jag har pluggat om man säger så. För jag har faktiskt pluggat. Saken är den att det går ut över allt annat också, till exempel mina småbarn i gymnastiken - jag har inte varit där på snart tre veckor och nu ska jag vara borta i två. Enligt A, 6 år är jag "Den bästaste förken på hela världen!!" och ett enormt smile. 

För tillfället vill jag bara spy på komplexa tal och frasen "please klick" som bara ekar i huvudet på mig. Jag ska vara i skolan 07.15 imorgon - det är fan inte ens okej! Jag måste ta bussen som går 06.50 (!!), fattar ni? Det är så jävla tidigt att det på riktigt är äckligt.

Nu ska jag bara skriva ihop stödlappar inför imorgon och sen ska jag ta ett yoga pass, duscha och sen sova ända tills 06.30 och gå dirket på bussen. Eller borde man sminka sig imon när man ska ha webkonverens med Shanghai? Jaa, kanske...

Hur har eran dag varit?

Jag vill ha en piggelin.

Publicerad 2010-03-08 19:36:35 i Reflektioner,

Idag skulle jag ha varit tränare men det blev tjockesmockefullt upp med både huvudverk och massa plugg. Jag har nu fixat till powerpointen till lektionen med Kinserna på onsdag och pluggat relativitetsteorin - den är bajs.

För övrigt

så tycker jag att det är jävligt gott med ostbågar/bollar som har stått framme i cirkus 24 timmar, då är de riktigt sega och goda. Vad säger ni? Håller ni med eller är jag bara dum i huvet?

Nedräkningen har börjat.

Publicerad 2010-03-07 21:06:45 i Roligt,

11 veckor. Det är allt som är kvar, 11 veckor. Jag har satt ihop en liten kalender till er (främst mina skolkamrater) så att alla får lite mer koll på vad som händer. Vill ni ha en viss vecka är det bara att ladda ner den och fylla i vad ni ska ha.

Den gula texten är Fysikprov - för alla oss som missade första tillfället *host*
Glöm nu inte att vi inte har något datum utsatt för projektinlämning, historiafördjupningsinlämningen, fysikprojektredovisningen och filosofiavtentning...

Tillbaka till matteboken.

"Vi är runt mycket."

Publicerad 2010-03-06 14:48:46 i Reflektioner,

Det påståendet har fastnat i mitt huvud. Och egentligen så är det inte så perverst som det låter - även om det var meningen att alla skulle tolka det så.

AA är en väldigt *konstpause* speciell person. På något sätt har han stulit hela min familjs hjärta - trotts att det var år sedan har var här senast. Pratar jag om honom säger alla familjemedlemmar: "Min A?" Och när du nu läser detta A så vet jag att du säger: "Hmmhm, jag är bra." Och det är du.

Men tillbaka till rubriken så kan jag ju förklara när den fastnade i mitt huvud. På biotekniken var det folk som saknades och hade hamnat i fel grupp och massa sånt så när vi skulle laborera frågade O vem som var på bänk 1, det var min grupp. Och när han sedan frågar A: "Var brukar ni vara?" så svarar han: "Vi är runt mycket." Det fnissas.

Jag slår dig i ögat, passssa dig.

Curriculum vitae

Publicerad 2010-03-06 12:22:17 i Vardag,

I torsdags var det en galen kväll på sticky - en galet rolig kväll! Lilla P har nu äntligen blivit 18 så jag är inte längre rookie number one, det känns bra. Tyvärr var inte Abe-the-Babe med men i övrigt var gamla PFK fulltagligt, som sagt - det känndes bra!

Nu har jag pluggat matte i en timma och ska nu dra vidare för att lämna in CV'n på diverse ställen, wish me luck!

Update:
Vi gillar den skalliga killen med två snus i käften; hade det varit upp till honom hade jag redan varit anställd.
Tummenupp!

Svar på tal

Publicerad 2010-03-03 21:44:05 i Svar på tal,

Jag fick en anonym kommentar på inlägget

tredjeitredjepåtiotalet

med en förfärad förfrågan om jag donerar blod, så jag tänkte ta och förklara det lite tydligare.

När jag gick i sjuan fick min klass förfrågan om att låta tre tjejer och tre killar vara med i en undersökning om hjärt- och kärlsjukdommar och stress. Testerna skulle göras på barn som var underviktiga, normala och överviktiga och vi skulle höra till gruppen "normal".

Testerna gick ut på att de med ultraljud tittade på våra blodkärl i handleden och på fotryggen, de mätte blodkärlens diameter och hur tjocka blodkärlsväggarna var. De tittade på vårat blodtryck och massa sådant. Sedan tog de även blodprover för att titta på olika värden.

Utöver detta ville förskarana se hur olika saker kunde påverka. Jag hamnade i "massagegruppen" som helt enkelt gick ut på att jag varje tisdag i 10 veckor fick gratis massage under lektionstid, och för besväret fick jag två biobiljetter... Det var en jobbig period i mitt liv. Host.

Nu fem år senare har de tagit kontakt med oss igen för att göra en uppföljning - jag hoppas på mer massage!

Hoppas du är lite lugnare nu, min anonyme vän!

tredjeitredjepåtiotalet

Publicerad 2010-03-03 19:00:29 i Vardag,

Mitt huvud är fullt av trianglar och diverse andra geometriska figurer, inte kul asså. Powerpoint och konstiga matematiska termer på engelska tumlar omkring i huvudet och blandas med lukten av målarfärg och kurrandet i magen. Jag missade lunch idag.

Utöver det sitter jag och funderar på var någonstans jag har fått 2000 kronor ifrån. De är märkta med "lön" och jag har inte fått nått av chefen, frågade henne alldeless nyss. Det skulle ju i och för sig kunna vara för att jag donerar blod till forskning och för att jag svarar på frågor, men de pengarna skulle komma på en avis. Hum.Sa jag att jag var hungrig?

Cornflakeskakor och havreglass

Publicerad 2010-03-02 16:11:56 i Vardag,

Nu tänker jag faktiskt inte skriva ett snyftigt inlägg om hur ledsen jag är att jag inte har uppdaterat på ett tag, jag har varit sjuk. SUPERSJUK! Nej okej, kanske inte såå sjuk, men jag är långvarigt sjuk. Det har gått fem jefla dagar och jag har varken blitt bättre eller sämre och det suger. Idag gick jag till skolan bara för att jag skulle få ihop powerpointen till projektarbeteslektionen imorgon, kanoners!


I söndags ställde jag mig och bror sig vid spisen och smälte 100 gram smör i en kastrull, öste ned 1komma5 dl socker, 3 människa kakao, 0,5 dl sirap och sedan 5 dl special-K.

Jag vill ha sommar nu, nu omedelbums! Jag vill cykla omkring på en cykel som jag förtfarande inte förstår hur jag växlar på men den gör det lite ibland. Jag vill sitta på en kulle med massa kobajs och kobajs-humors människor runt mig. Jag vill leka pantgömma (de kallar det något annat) ända tills solen går ner och man snubblar i kobajset med sina nya vita converse. Jag vill vara så high on life att jag inte ens bryr mig om att jag får kobajs på mina nya vita converse. Jag vill baka cornflakeskakor och titta på rödluvan. Jag vill bli attackerad av nyckelpigor och jag vill äta snabbmakaroner i solen. Jag vill inte diska varje gång.

Jag vill tillbaka till Torekov.


Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela