neao

Vuxen nu alltså?

Publicerad 2011-09-29 13:43:08 i L'amour,

Ha! 20. My God. 

På sängen i morse: Hela familjen, frukostbricka och blommor. 
I present fick jag: Ett kamerastativ, multifunktionell högtalare och en godis. 

Jag är helt galet nöjd faktiskt!

It's been a long time.

Publicerad 2011-09-15 18:44:54 i Fotat,

Jag insåg precis att jag har varit lite halvkass på att fota ordentligt sedan jag flyttade hem. Nej, fel. Jag har fotat men har inte orkat redigera dem så de har bara inte hamnat på bloggen helt enkelt. Så nu tänkte jag ta mig i kragen och langa upp bilder i total random ordning som troligtvis inte kommer att ha ett skit med inlägget i sig att göra. Kul va?
Hemmaspa ansiktsbehandling glad smile
Denna bilden är tagen här hemma när jag blev sjuk och tyckte synd om mig själv. Hemmaspa kallas det med andra ord, fint när man har så många bra produkter!

Så jag gör det bäst.

Publicerad 2011-09-11 19:03:39 i Vardag,

Jag erkänner mig slagen. Nu har jag gått och blivit sjuk, men det var ändå ett tag sedan sist. Vad har vi lärt oss då? Jo, man ska inte pussa på förkylda pojkar, då får man problem med bihålorna. 

Med det negativa kommer ju dock oftast något positivt och nu har mamma förlängt garderobsdeadlinen med en dag. 24 helt undersköna timmar. 

Jag har haft klass idag och det gick super bra, det är så härligt att man kan få jobba med något som är så roligt!

Kort och gott så där,

I want that shirt.

Publicerad 2011-09-10 17:56:45 i Vardag,

Okej. Så det blev ett litet uppehåll igen, men vad ska man göra? Jag kallas ju Doris för en anledning... Men utöver mina fina bortförklaringar kan jag berätta för er att jag nu till och från jobbar som lunchservitris på EAT vid Korsvägen. Jag trivs superbra och vågar även säga att jag gör ett himla bra jobb!

Bad ass.

Bli inte som jag när du blir stor.

Publicerad 2011-09-04 20:39:15 i L'amour,

Idag har vi firat lillebror som fyller femton. Det är egentligen ingen big deal, men om man tänker efter litet så blir det plötsligt en gnutta panikångest över det hela. Jag menar, han går ju i nian nu. Vad gjorde du när du gick i nian? Han börjar gymnasiet om ett år! Men nollning och allt vad där hör till (nej nej, det finns inget tvång när det gäller val av gymnasie. *host*Polhem...) Ärligt talat, vi vet alla vad man gör på gymnasiet! 

Han är ju min lilla lillebror, hur fasen gick det här ihop?
Simon 2006
Simon med sin cykel efter en dag på Azaleas fotbollsläger sommaren 2006.

Nu när hösten faktiskt kommer.

Publicerad 2011-09-01 19:20:02 i Vardag,

Jag vet inte om ni har märkt det, men jag är igång igen människor! Det är mycket som händer och många tankar som snurrar runt i huvudet på mig. Mest onödigt babbel så klart, men ändå, det är mycket jag tänker på. Ikväll måste jag skriva ännu ett CV och sedan fixa den där redogörelsen för Västtrafik så jag kan överklaga min böter.

Men jag tänkter fixa med min stickning också så den blir klar någon gång.
För det var faktiskt lite kyligt idag. 
Jo det var det.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela