neao

KRETA!

Publicerad 2010-08-28 23:10:50 i Roligt,

KretaMums! Tyvärr är inte detta en utsikt ifrån vårat hotel, men ändå - jag är på väg dit! Åh fy fa-an vad detta ska bli underbart!! Om 11 timmar lyfter planet, det är så nära nu, så himla himla nära. Någon smäller fyverkerier utanför mitt fönster. Mysigt. Jag vill säga att denna solsemester är välförtjänt, men då måste jag skruva lite på det: För att jag jobbade i genomsnitt 7,5 timmar om dagen sex dagar i sträck i sommar så förtjänar jag resan, men att jag åker bort i 8 dagar från ett fyraveckorsjobb när jag legat hemma sjuk i tre dygn känns inte lika okej.

Nu är det dags för 110 % positivitet och en jävla massa D-vitamin!
Later dudes!

Sjukligheter blandat med dumheter.

Publicerad 2010-08-27 19:48:13 i Vardag,

Jag gillar det faktum att jag har fått tillbaka nästan alla mina läsare igen efter sommarbloggen. Det är skönt att veta att ni är mig trogna!

I övrigt har jag dåligt samvete för att jag är sjuk och inte har gått till jobbet på tre dagar. Jag vet att det är lite knasigt och så, men jag åker till Kreta på söndag och är alltså borta från jobbet i 8 dagar utöver mina sjukligheter. Trots allt så börjar jag må en aning bättre så jag ska in till expen i morgon för Folkpartiets valupptakt, hoppas att jag inte hostar så mycket då: jag kräks nästan på kuppen.

Jag har aldrig varit helt bra på att sätta ner foten när jag jag borde det för min hälsas skull. Som tur är har jag nu en pojkvän som sköter nedsättande åt mig. Och påminner mig om att äta mat...

Splendid.

Publicerad 2010-08-25 20:32:12 i Vardag,

Bara för att jag skrev inlägget om att jag är imponerad av mig själv blir jag självklart sjuk under natten. Idag har jag spenderat i princip hela dagen i sängen och en stund i soffan. Jag har ätit ordentligt, druckit te med för mycket honung i och sovit massvis.

Med 38graders feber och en hals som är i princip trasig tänker jag nu gå och lägga mig.
Nighty!

Man blir trött av att kampanja.

Publicerad 2010-08-24 22:38:18 i Vardag,

Nu var det ju inte så att jag var inställd på att detta skulle vara enkelt. När jag kom hem och berättade hur det var upplagt och att vi skulle jobba 75 % fnös min mor av skratt (hon har nämligen gjort detta förut). Och visst hade hon rätt till viss del - det är extremt krävande. Inte så mycket fysiskt som psykiskt. Att jag fortfarande lyckas ta mig ur sängen snortidigt på morgonen och vara på expen oavsätt väder är jag imponerad över. Att jag trotts spöregn står i svart sparkdräkt och delar ut flygblad åt höger och vänster (mest höger). Nu vill jag sova, men ska träffa T innan hon åker iväg till Uppsala för att plugga och hon har inte kommit hem än..
Min spårvagn är framme på jobbet om 6 timmar. Awesome.

Och nu värvade jag precis en medlem till LUF Väst via Facebookchatten.

Jag har huvudvärk.

Publicerad 2010-08-23 20:21:57 i Reflektioner,

Ett av mina favorituttryck för ett par år sedan var: "Jag orkar inte." Jag och min bästa kompis Hanna började umgås med nya människor på våran då gemensamma skola. De amerikanska skejtarna. Vi bytte klädstil och mysiksmak lika ofta som vanligt folk gick på toaletten. Det enda som följde med var inställningen jag hade - det var mycket som jag inte orkade och jag insåg snabbt att det inte fanns något bra ord för orka på Engelska. När jag försökte förklara det sa jag det på Svenska först och lade ut en lång föreläsning om vad ordet betydde. Efter några minuter sa Sam: "I like 'ork' it's a nice word - let's use it!". Så där kom uttrycket I don't ork och ALLA använde det till slut. Jag var stolt.Ps. Selsius finns nu på Spotify, lyssna på deras skiva här. Orkar ni inte lyssna på alla nu tycker jag att ni ska börja med Front, Crows, Sound of the war och Winter came late. Älskar't.

I'm back

Publicerad 2010-08-21 20:25:11 i Reflektioner,

Jag tänkte att det var läge att börja blogga här igen. Det var länge sedan jag skrev här och tänkte därför dra en liten sammanfattning om hur min sommar har varit.

Detn började med att jag tog studenten. Och wow. Det var något av det häftigaste jag varit med om. En sådan eufori, så overkligt och fantastiskt underbart! Helt klar den bästa dagen i mitt liv - so far.


Tre dagar senare var jag nere i skåne och jobbade på Parkis i Torekov för första gången och två veckor senare flyttade jag ner. Jag jobbade i sammanlagt lite mindre än 300 timmar denna sommaren och tjänade med det mer pengar än jag någonsin gjort tidigare. Livet börjat bli verkligt.

Att bo ensam med pojkvän och storasyster är också en spännande upplevlse, ännu ett steg närmre att bli vuxen. Vi har målat stolar, hyllor och fönsteri sommar - sånt som man inte fick göra förut för att det skulle inte bara målas, det skulle vara snyggt också.

Men det kan ju inte vara jag om jag inte drar på mig någon slags sjukdom. Denna sommaren körde jag en favorit i repris: urinvägsinfektio, mums.

Jag insåg nu dessutom att jag inte har berättat för er på denna bloggen att jag har fått en underbar liten kusin: Clara! Hon är nu tre månader, en vecka och tre dagar gammal.

Kärlek.

Ni vet det där om att jag visste vad jag skulle göra till hösten? Det blir inte riktigt så, jag åker till Bryssel i stället för att var Au Pair i ett halvår eller år, vi får se hur länge jag blir borta.

Se till att följa med mig nu bara - det är en ganska stor och läskig resa jag ska göra till hösten.
Puss!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela