neao

Grand Canaria

Publicerad 2009-10-27 22:19:23 i Roligt,

Hej då tråkiga regniga kalla Sverige och hej hej roliga soliga varma GC.
I en hel vecka ska vi bara ligga och slappa i solen. På dagarna ska vi ligga och slappa vid poolen, läsa böcker och lyssna på skön musik. På kvällarna ska vi dricka goda drinkar och äta underbar mat. På natten ska vi titta på stjärnorna och bara ha det underbart tillsammans.


Jag kanske rapporterar in i veckan. Kanske.
Men nu ska jag sova, "snälla-taxi-stortasystern" går 05.50, hon måste tanka oxo.
Gör inget dumt medan jag är borta...


Ps. ...och gör ni det vill jag veta allt!

Begravning

Publicerad 2009-10-27 12:13:16 i Vardag,

Snart åker vi för att ta ett sista farväl av Sonja. Hon var min morfars mamma. (Ja, vi var alla väldigt unga när vi blev mammor i släkten, medelåldern ligger under 25...) Jag har levt, och kommit ihåg dem när många av dem somnat in. Först var det farfars mamma. Sedan farmors pappa. Sen gick det många år, säkert 10 och så somnade mormors mamma in, henne hade jag då levt med länge, jag kände henne och hon kände mig. Det var jobbigt. Ungefär tre år senare - kanske - så försvann farmors mamma från oss. Den tanten hade bott uppe i Luleå hela sitt liv och ett år innan hon dog flyttade hon ner till Kungsbacka och in i huset berdvid farmor och farfar. Hon begravdes uppe i Umeå den 22:e januari 2009 och vi var där allihopa. Nu den 27:e november 2009 begravs den sista av mina mor- och farföräldrars föräldrar.

Nu ska vi åka.

Det går frammåt

Publicerad 2009-10-26 21:54:41 i Vardag,

Nu har jag tagit fram en tredjedel av grejorna jag ska ha med mig till GC, men jag började rensa bilder på datorn istället. Helt plötsligt liksom. Bara så där ni vet...

Hittade en hel del skit.
Peace

Ingenting.

Publicerad 2009-10-26 20:24:28 i Vardag,

Damn, jag har seriöst inte gjort någonting idag. Datorn har stått på och jag har pillat runt lite här och lite där mellan tvättmaskinerna som går och går och det finns ingenstans att hänga skiten längre!

Förutom pumporna (se tidigare inlägg) så har jag inte fått nått vettigt gjort. Men jag har ju som sagt klippt mig så jag kan ju visa det...bjuder på den...

Nu MÅSTE jag packa, herregud. Ska på begravning imon och sen går planet klockan 8.30 på onsdag! Sweet! Solen, här kommer jag!

Sprut-sprut-sprutan

Publicerad 2009-10-26 14:52:14 i Reflektioner,

Inlägg på vift... bloggar man med mobilen är det inte så konstigt, men nu hittade jag det.

2009-10-19 @ 09:45:37
Sitter på spårvagnen på väg in till valand och Kungsportsläkarna. Nu är det dags, idag händer det. Jag är ensam och nervös och rädd, vad kommer hända imon? Jag kommer få sjukdomen insprutad i mig så att min kropp ska skaffa antikroppar mot den och på så sätt känna igen sjukdomen om jag får den igen. Och det känns ju bra, men kommer jag då alltså ligga hemma och halvdö? Jag är ju knappast frisk som det är nu och att då spruta in mer sjukdomar? Asså det låter så där mysigt om jag ska vara ärlig. Valand nästa hållplats. Ha det gött.

Lovets första helg.

Publicerad 2009-10-26 10:52:04 i Vardag,

"aldrig mer..."

Det blev inte Keybar i lördags heller. Vi var där, kom längst fram i kön och får svaret: "Den listan börjar inte gälla fören 23.00, nå får ställa er längre bak." Vad ska man göra? Jaha tänker man bara och så gick vi till donken för att värma oss en stund. När vi en halvtimma senare kommer tillbaka säger de: "Facebooklistan gäller inte, det är bara VIP som kommer in." Vilka är VIP? Jo, det är de handplockade som de känner, som de flyttat över från Facebooklistan till en VIP-lista. Sjyst.

Vi traskade vidare till vill BLVD och jag kan säga så här... det var det rötnaste ställe jag varit på, dit kommer jag inte gå igen. Never ever again. Det var dålig bartender, man fick aldrig beställa, det var dyrt - med tanke på att jag var inställd på halva priset med bartömning - och miljön var inte heller superduper...
Men jag träffade min "tvillingbror" från Mark, så nått positivt gav det iaf, höhö.

Söndagen tillrbingades i sängen med J. Det var längesedan vi betedde oss så... - nykära är nog rätt ord. Kändes lite fånigt men oj så bra. Bara ligga där och titta på film/varandra. Och det har ändå gått (typ) 9 månader, klyshigare än så blir det inte.

På kvällen vare tjejkväll hemma hos Nana sjukt mysigt och flumigt!

Nu ska jag göra pumpor med kusen och momomofa!
I'll be back...

En helt vanligt lördagskväll.

Publicerad 2009-10-24 17:14:50 i Vardag,

Var sov jag i fredags? Efter skolan åkte jag och träffade J och Spidey och så spelade vi lite TV-spel, sen åkte jag och joppe... vart fan åkte vi? Har jag varit hos honom två kvällar i rad nu? Wow, jag har ju noll koll! Eller vänta, DET ÄR JU BARA LÖRDAG IDAG! Åh... Jag trodde att det redan var söndag... Shit, nått är fel på mig. aja, vi börjar om...

EN HELT VANLIG FREDAGSKVÄLL (!)
Efter skolan åkte jag och träffade J och Spidet och så spelade vi lite TV-spel, sen åkte jag och Joppe vidare hem till honom för att äta middag och waista tid innan vi drog vidare ut på krogen. Vi tittade på Herkules och mös till riktigt ordentligt. Vi åt middag på stan istället för hemma och tog oss varsin bäss på The Queen - det var IFK-suportrar upp till taket - sedan träffade vi Limpan och annat "Barabambafolk" och så gick vi och satte oss på Sejdelj först - där var det smockat så vi tog oss vidare till Flygarns - där satt vi tills de stängde vid 01.00, då gick vi till Keybar för att se hur läget såg ut och kom fram till att Keybar nog är bättre imon (alltså lördag, idag) och så gick vi till Victoria för att sedan gå hem och sova.

Det blev mycket traskande men det var en mysig kväll.
Idag ska vi hänga på låset till Keybar för idag ska vi in!
Taggar till och ska ha riktigt kul nu...

Mina nya sminkborstar i mitten - lövar dem, de är jättebra och lätta att jobba med.


Känner mig busig - men värre... maha!


Ps. The Killers - I Can't Stay

Rösta på Max, rösta på ÖL!

Publicerad 2009-10-23 15:17:44 i Roligt,

Allt jag behöver säga är att man har jävligt kul med gubbarna.
Nu är Stoney - Max - på väg att vinna en lägenhet, men han behöver all hjälp han kan få!


klicka på bilden för att komma till facebookgruppen, och klicka härHÄRhär för att rösta på honom!
En riktigt jävla rolig grej faktiskt. Tillsammans kan man göra skillnad ;)

Svenskauppstaser upp över öronen.

Publicerad 2009-10-23 13:05:06 i Vardag,

Sitter på svenskalektionen nu och insåg precis att jag har sjukt många inlämningsuppgifter att göra. Lite komiskt, vi har inga lektiontillfällen och helt plötsligt har vi inlämning och redovsiningar. Hum.

Men jag ska iaf sätta mig och skriva ett repotage nu - eller repotäge som han skrev på tavlan - och läsa igenom materialet till Nationella proven, läsa ut Anne Franks dagbok och skriva en bokrapport om den, och direkt efter det ska jag tydligen läsa August Strindbergs Röda rummet. Fan, ett CV oxå. Och ett tal. Hehe, det går bra nu.

Hem och plugga då - kanske.

Nu e det klippt.

Publicerad 2009-10-22 22:20:30 i Vardag,

Nu har jag haft mitt tredje sammanbrott över Influensavaccinet. Vilket är fruktansvärt onödigt för att det är redan i mig och det finns NADA jag kan göra åt det. Så jag har ägnat en timma åt att skriva ned vad jag känner om detta. Och vips, en debattartikel - fan va bra! Då kan vi lämna in den till Brovve. Score!

Jag har klippt mig idag oxo, men det får ni se någon annan dag för min kamera är död. Höhö. Ååh, och jag måste bädda min säng med. Fan va jobbit allt blev! Varför skulle jag byta lakan i morse? Varför!?


Ps. Sitter och mumsar på Ostringar med Sourecream and Onion-smak. Jag har verkligen inte bestämt mig ifall de är goa eller inte, trots det har jag ätit upp halva skålen...

After-ski inställd

Publicerad 2009-10-22 20:12:31 i Vardag,

Det blev ingen fest ikväll. Och jag vill faktiskt säga att jag är besviken på er, Årskamrater. Vi fixar fest efter fest men ni vill inte komma för att det bara är ettor och tvåor som går och det är inte kul att festa med dem när man själv kan dra på krogen. Det kan jag förstå, de argumenten accepterar jag. MEN... när vi i festkommitéen kommer med något nytt till er, det är barnförbud, leg krävs och det är på krogen, bar med "fin" alkohol och ett roligt tema med snökanoner och annat, då vill ni inte komma?

Vad måste vi göra för att tillfredställa er?

Selsiusspelning på Sticky

Publicerad 2009-10-22 15:17:29 i Selsius,

Wow. Hände så mycket på så lite tid?

Onsdagens morgon betydde att jag hade ytterligare en mattelektion med Kineser. Sammanfattning: de skriker "You're wrong!" vad svarar vi? "Ehm, yes we are, so sorry. You are correct." Men det är sjukt kul ändå.

Sen åkte jag med Joppet till tandläkaren, men tro det eller ej så levde hans tand så vi fick åka hem istället. Nästa resa med västtrafik var hem till honom för middag. Sjukt kul. Citat från 'Syrran': "Middagsunderhållningen bestod av skrattfest och Astrid Lindgren-nostalgi. Mycket mysigt och roligt. Nea borde äta middag hos oss oftare." Jag är omtyckt och jag fick en länk - score! Tack Tott!

Nästa spårvagnstripp gick till Sticky Fingers där det var spelning. Hittade massa skönt och trevligt folk där så nog hade vi trevligt alltid.

Ett av mina favoritband, Selsius.

Klicka på bilden för att höra deras musik. Jävligt bra.

Inte nog med att de spelade bra, hade kickass med energi och liite roligare mellansnack än i vanliga fall så fick jag och Joppe favoritlåten dedikerade till oss. Jag rös och fick en tår i ögat. Jag är omtyckt och glad. Tack Gubbar.

På vägen hem från spelningen klättrade (eller hoppade) J upp på en mur...

N: "I'm dating a monkey."
J: "No, you're not dating me anymore."
N: "Oh really?"
J: "Naa, you're stuck with me now."

Pengarna rinner iväg.

Publicerad 2009-10-20 20:38:25 i Vardag,

Jag har precis tagit ett - enligt mig - stort kliv i riktningen "vuxen". Idag lyckades jag för första gången betala en faktura på nätet. Med mina egna pengar och min egen bankdosa. Jag känner mig så tuff! Och nu när jag fått upp ögonen för denna funktionen så kände jag att det var dags att betala tillbaka lite pengar som jag är skyld folk. (folk = pojkvännen) Så nu ska pappa hjälpa mig med det oxo. Är inte helt med på noterna kring hur det går till... höhö.

Som sagt skrev jag - och alla andra i min "klass" - matteprov i måndags och det känns som att det gick bra. VG kommer jag absolut nå upp till och hoppashoppashoppas på att det räcker hela vägen till MVG, det skulle vara en trevlig start på kursen.

Åh, jag flippar! Min "V"-knapp funkar slött. Om det är några ord ni inte fattar, testa sätta in ett V någonstans...

Nu ska jag fixa ihop en labraport som ska in på fredag. Och imon är det spelning på Sticky - väärt!

Somna ofrivilligt

Publicerad 2009-10-20 13:22:59 i Vardag,

Okej, detta var läskigt.

Jag vaknade tidigt i morse och höll på att kissa på mig, springer ned på toa och så kommer det typ ingening och det svider. "Snopp" tänker jag. Går och lägger mig igen och vaknar 5 minuter innan bussen går. "Snopp" tänker jag igen. Upp, på med kläder och OJ, vad det börjar snurra i huvudet. Jag fick prickar för ögonen och benen vek sig. Läpparna domnade bort och sen kände jag pulsen i dem. Sittandes på badkarskanten drack jag ett halvt glas vatten. Reste mig upp och det svartnade nästan helt för ögonen. Roppade på mamma och gråten stockade sig i halsen. Sen låg jag i mammas säng och tittade på taket. När lampan är tänd så blir skuggan från den som en blomma som avspeglas i taket. Jag mindes hur jag tittade på den blomman när jag var liten, de har haft den lampan i över 15 år nu, den känns trygg.

Armen är fortfarande ganska öm från igår men jag hoppas att det går över snart. Nu ska jag åka in till skolan och träffa Abbe och Joppe för möte.

Puss

Mys mys

Publicerad 2009-10-19 20:22:18 i Vardag,

Jag är hungrig, pank och har ont i armen.

Har nu blivit besprutad med A(H1N1) och ska bli det igen om tre veckor. Suck. Jag orkar inte mer sjukdommar nu. Och Goofy, man har visst muskler på smalbenen! Han trodde att jag hade benhinneinflammation - som att jag inte har tillräckligt liksom.

Jag är sjukt godissugen och vill bara mysa ner mig i soffan med en kopp te och en stor kram! Någon som vill joina?Call me

Partylördag och pluggsöndag

Publicerad 2009-10-18 11:47:29 i Fotat,

Hej hela världen... Asså jag har hittat dagens I-landsproblem:

Ni vet när man ska skriva en text så finns det ett "blinkande" sträck som visar var man befinner sig i texten. Hänger alla med? Bra. *host* Och nu är det så här att det blinkade sträcket har försvunnit på min dator! Det är sjukt frustrerande, jag har ingen aning om var jag är eller hur många mellanrum det är, eller hur många blanka rader jag har - för jag råkade dampa loss på tangentbordet ... eeh.

Nu kom det fram! Wohoes! Och så är ännu ett I-landsproblem löst. Sweet.Lördagskvällen fick en trevlig och väldigt överraskande vändning när Abbe på telefon säger: "Spring till markland, du ska hoppa på våran buss om 4 min."
Jag hinner reagera med så mycket som: "Shit jag har ingen BH på mig." Det fixade jag, men sen bara sprang jag. Och jag hann! Joppe och Abbe sitter på ett tvåsäte och sjunger på aquas Dr. Jones. Jag tänker: "Hum. Äh, just go with it."
Sedan drog vi hem till Stoney för att hämta upp honom och Limpan. Vidare till Kings head - dit kommer vi inte gå tillbaka. Och sedan till Sejdeln, mysigt ställe, men för mkt lampor. Det var en sjukt skön kväll och jag har inte haft så roligt när jag varit ute med detta gänget förut. Det ska fan göras om!

Om entimmaåenkvart ska jag träffa Skurt förå plugga matte - vi har prov imon, jag känner mig så där klar... Och sen vid tvåtiden kommer Sten och så ska vi alla tre skriva klart våran labrapport i biotekniken.
Och när vi väl är inne på det ämnet så måste jag nästan visa er mina bakterier. Det är taget med digitalkamera genom objektivet till mikroskopet som är på 1000 x förstoring (tror jag)

Escheria Coli


Sarcina Lutea


Bacillus Megaterium


Bakterie X


Den sista var den lilla vita bakteriekolonin som hade börjat växa på min platta med E.Coli:


JAG ÄLSKAR BIOTEKNIK!
Faast nu är det nog dags att plugga... Ska träffa skurt om 50 min nu. Jevlar vad jag skriver långsamt.

Som Kineserna säger:
I wish you happy every day!

Nya influensan

Publicerad 2009-10-17 16:49:40 i Reflektioner,

Sviniflunsa, mexikosjukan, A(H1N1), kalla den va du vill - nu är det tider för vaccination.

Gravida, diabetiker och astmatiker är i riskzonen. Eftersom att detta virus sprids i luften och lever och verkar e lungorna så kan jag ligga risigt till. Och nu har jag fått en kallelse, jag ska till läkaren på måndag för att vaccineras. Först var jag väldigt tveksam men nu har jag förstått att jag ligger risigare till än vanligt folk.

Kommentarer från vanliga svenska medborgare som gissar hit och dit:

1)
Varför skulle man inte vaccinera sig?
Att man får ont i armen/låret av vaccin var väl ingen nyhet, hur många svällde inte upp när man tog stelkrampssprutan i 6:an lixom.. Och sen om man blir sjuk av den sprutan man får och man blir JÄÄVLIGT sjuk då tycker jag man gjorde ett bra val att vaccinera sig! För om den lilla mängd virus som sprutas in i kroppen gör en sjuk hur hårt tror ni inte då det "riktiga" viruset skulle drabba er?

Sen att man inte vet vad som finns i det, men kom igen! Hur mycket skit stoppar inte vi människor i oss, det finns ämnen i typ godis man inte bör äta å för att inte tala om fisken man äter från både östersjön och nordatlaten! Kvicksilvret here we come!
det är 0.25 MIKROgram kvicksilver i sprutan. So what! man dör inte av de..

Jag känner att svenskafolket ska sluta va så himla själviska å vaccinera sig för att skydda varandra för att inte de kroniskt sjuka och gravida OCH ungdomar för den delen slipper gå en förtidig död till mötes.. Men det är ju sen vad jag tycker!

2)
Håller med 1); va tusan är ni rädda för? Ni borde va mer rädda när ni käkar godis, leverpastej äpplen - som innehåller all möjlig skit o besprutas, etc.
Jag tycker man ska ta sin samhälliska plikt o se t att få den där sprutan!
Det många inte vet är att orsaken t att svininfluensan inte slagit t så radikalt som man förutspådde var pga det fina vädret som var här i sverige långt in på hösten. Men nu har kylan infallit sig o flunsan kommer få ett grepp igen o spridas som attans...
Så va gör lite bortdomningar i armen om du slipper ligga i koma?!

3) Klart jag ska vaccinera mig, jag är ju inte dum.

4 till 3) Bara för att vissa väljer att inte göra det finns ingen anledning att kalla dem dumma.

1 till 4) Nej, inte dumma, bara jävligt själviska. Det handlar om att försöka minska spridningen av denna influensa (som ja, är lite uppblåst i media, det måste man medge, men som kan slå hårt mot dem i riskgrupperna liksom alla tidigare fall av influensor). Jag tillhör riskgruppe och tog vaccinet i torsdags. Ont i armen har jag, men hellre lite temporär smärta än att vara smittspridaren till folk som kan dö av influensan.

5) Nej, antagligen försöker regeringen ta död på hela svenska folket med den där lilla sprutan. ;D

6) jag ska definitivt vaccinera mig, vem vet hur det blir lite längre fram liksom...historiskt sett så finns det en risk att det blir värre även om man inte kan veta....vore dumt att chansa

för fler kommentarer från samma tråd, klicka här.

När jag läste allt detta blev jag både lättad och bekymrad så jag började skriva detta inlägget. Då blev det reklampause på Spotify och det var tanten från vården som sa att "ni som har astma är i riskzoon och bör vaccinera er." Jag klickade på bannern och började läsa igenom detta. Jag mår bättre nu och jag kommer att vaccinera mig.

Puss


Ps. Joshua Radin - Only You

plusminus 10

Publicerad 2009-10-17 15:51:24 i Vardag,

Fredagskvällen blev hektisk.
Efter brottningsmatchen i 33g åkte vi alla tre in till stan för att fika på condeco. Jag tror att tjejen i kassan missade att jag skulle ha laktiosfri, trots att jag fick upprepa det två gånger...

Anyway, när BS lämnade oss så gick vi runt i skoaffärer och tittade på vinterskor. Det gick så där, båda hittade "nästan". Vi traskade vidare upp för den regniga Kungsportsavenyn tills vi svängde av vänster och kom för andra gången på 10 dagar till läkaren, ska dit på måndag oxo för att få influensavaccinet. Vill man ha det? Jag är sjukt nervös...

När vi kom fram till receptionen för att boka en tid sa jag att det handlade om bihåleinflamation. Då svarar hon med att det är ganska akut ifall det är så att jag har det, så jag skulle då åka vidare till drop-in-mottagningen i almedal, bortanför liseberg. Nu blev det stressigt.

Joppe skulle till Ica Focus för att... köpa vatten... där blev jag sittande, så jag ringde pappa. Planen var att vi alla sex skulle gå på bio - hela familjen, fatta det! Drop-in-tiderna började först 17.00 och bion 18.00. Suck. Jag pallade inte mer då. Jag blev rädd, för bihåleinflammation var tydligen akut, och jag hade gått med detta obehag i över en vecka, tänk om det gått för långt?? Tårarna började rinna. Jag var riktigt, riktigt rädd och kände mig så ensam.

Joppe följde i alla fall med mig till Kvarterskliniken på almedal och det var inte en kotte där. Inte en enda patient, men heller inga läkare. Vi var där halv fem och det dröjde till 17.20 innan vi fick komma in till den enda läkaren som var där. Men det var lite spännande för jag var första patienten som blev behandlad i deras nya laboratorium, för de hade helt nya lokaler, och helt nya nålar som hon inte förstod sig på... tog ett tag innan hon kunde sticka mig. - De behövde bloooood för att kolla mina värden.

Det visade sig att jag har en lätt bihåleinflamation så jag fick nässpray som ska lösa den skiten. 2 sprayningar morgon och kväll i 10 dagar. Skönt det iaf.

Kommer ut, ringer pappa och frågar om vi hinner äta middag och får svaret: "Nej ni får äta popcorn, spring nu, det börjar snart." Jag fnissar till, pappa säger att vi ska äta popcorn till middag, höhö.


Filmen var fantastisk, n n n n n, 5 av 5 möjliga, inget snack om det. Se den.

Efter filmen flumades det vidare till McD. Det var skratt och fniss hela tiden och det är det som är det bästa med Joppe, vi kan ungås som kompisar och bara ha så fruktansvärt roligt. Lovin it!

Väl hemma spelade vi dataspel, gitarr och sjöng innan vi somnade.

Tack för allt stöd och allt skratt, Joppe.
Det var din tur att somna i mina armar.


Ps. Joshua Radin - We Are Okay

Slagsmål i 33g

Publicerad 2009-10-17 14:38:43 i Roligt,

Igår satt jag, Joppe och Abbe i 33g hela morronen/förmiddagen och sålde biljetter till festen. Ni som inte fick tag i några, ta tag i någon av oss i korridoren nästa vecka för biljett. När Abbe gick iväg för att ha lektion så ramlade det in massa ettor i rummet... Så jag skickade iväg några av dem för att köpa lunch åt mig - en gång nolla, alltid nolla. BigSmile stannade kvar för hon hade inga lektioner.

När vi sedan bommade igen skiten tog vi en tupplur på soffan. Varpå BS säger: "Ååh vad ni är söta!" Vi skrattar lite och ser hur hon försvinner ur synfältet, plötsligt kommer det en filt över oss och någon piper: "Åh, så mysigt!"


BS fixar ihop en egen "soffa":

BS: "Åh, inte mysigt..."
Vi: "Men lägg dig här då."
BS: "Neeh..." med busig röst.


Jag älskar dig.


Ps. Joshua Radin - Sky

En lagom dag är en bra dag.

Publicerad 2009-10-15 21:18:24 i Roligt,

Onsdagen började med en webkonferens med Kina. Nu kunde vi äntligen få kontakt med dem, det sket sig lite senast. Min Kines - Kid - var riktigt söt, han bad hela tiden om ursäkt för att han inte har svarat på mina mail ordentligt. Och det borde han! Sketunge... Sammanfattningsvis gick det bra, det var kul att faktiskt se och höra dem nu. Tro det eller ej, men de ser faktiskt olika ut! Höhö...

På projektarbetestiden efter lunch höll några i klassen en lektion på Complexed numbers - Komplexa tal. Och jag kan säga så här: Hoppas kineserna är bättre på att räkna matte på engelska än vad de är på att prata på engelska. Men det kommer bli intressant. Det märker vi nästa vecka.


Jag har inte haft så mycket skrattkramper i magen på länge. (läs: LÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄNGE!!!!) Det var i köket på Daltorpsgatan 36, syskona L hade kittelkrig. Eller ja, egnetligen så var det krig om en - trumvirvel - kycklingbit. Och det var en liiten kycklingbit, detta sluta med ett kittelkrig. Joppe vann.

Sen åkte vi vidare till Brew House. Gissa vem som var där?
Joshua Radin. Detta var den roligaste och mysigaste konsert jag varit på. Han är fruktansvärt rolig och har en sådan scenkänsla. Han stod och berättade var varje låt hade sitt ursprung ifrån. Han berättade att han som Amerikan hela tiden fick be om ursäkt för Bush, och så sa han att...

"that's pretty funny b'cus more than half of the american people didn't even want him as our president. I sure as hell didn't want him. He's an idiot, but now we have Barack Obama so... *tar en klunk wiskey* ...but that's not why I'm here. Let's play some music."

Han är underbar. Och jag fick träffa honom efter showen :) sweet. Bilden är tagen från Tott(tändsticksflickan), hon fick en hel del fina bilder, alla har inte hamnat ute på nätet dock.

Joppe följde med hem till mig och vi kokade te och fnissade i köket, sedan skrev han historia prov och jag läste svenska bok medans vi drack teet och åt chokladkakor. Klockan var 01.00 när vi lade oss i sängen. Mera fniss. Massa mys. Och oj, vad jag sov bra i dina armar den natten.Ps. Joshua Radin - Brand New Day

På en håltimma:

Publicerad 2009-10-15 20:34:56 i Saker som sägs,

Neao satt och bråkade med Skurt i en korridor på skolan.

N nyps.
S rör inte en min.
N: "Äh jag pallar inte mer."
S: "Du é som en jättestor fisk."
N höjer på ögonbrynen.
S: "Men du vet, sån man måste trötta ut när man ska veva in den.
N börjar se tveksam och chockad ut.
S: "Inte för att Jag vill veva in Dig."
N skrattar elakt.
S: "Äeh... Det där lät fel..."

Välkommen till min nya blogg!

Publicerad 2009-10-14 10:54:04 i Reflektioner,

Rubriken är standard men den får stå kvar ändå.

Bitterfittans blogg försvinner inte, men bitterfittan som person gör det. Jag gillar min förra blogg och tänker fortfarande ha kvar den alltså, men troligtvis inte lägga upp nytt. För det är som jag sa i mitt sista inlägg, detta är en nystart, jag ska ta tag i mig själv och få ordning på allt.

Och det börjar nu.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela