neao

Kunde inte låta bli att blogga en sista gång på hemmaplan.

Publicerad 2010-06-09 23:19:59 i Vardag,

Jag gick in för att kolla statistiken och bröt ihop lite grand av skratt när jag såg variationen de senaste dagarna. Nu har jag ju inte supermånga läsare men jag är nöjd med de 20 som brukar titta in varje dag, när det är fler så blir man ju bara positivt överraskad!

Hur många av er är det som är periodare?

Sista studenten!

Publicerad 2010-06-09 14:34:04 i Vardag,

Idag ska jag gå på de sista studentskivorna för i år: Emilia och Edvin som tar studenten från Hulebäck och Rudebeck. Klockan fyra ska jag vara hemma hos Emilia och gratta henne en stund innan jag åker hem till Edvin för att grattulera honom också. Dock är jag inte klar här hemma med städning och packning, men jag tror att om jag bara gör mig klar för festligheterna så kan jag städa undan resten och packa klart ikväll när jag är hemkommen - det får med andra ord inte bli en alltför sen kväll. Vill inte åka hem själv.

Så nu ska jag hoppa in i duschen och bara lugna ner mig några kilo. Glöm inte hämta ut tågbiljetten.
Detta blir sista blogginlägget i Göteborg på ett bra tag, lovar att säga till när det händer något!
Puss och kram

Jag vet vad jag ska göra till hösten.

Publicerad 2010-06-09 13:54:44 i Video,



Jag ska åka till London, hitta en dansskola och dansa för mitt liv. Eller leva mitt liv kanske. Jag ska självklart jobba också och när jag inte jobbar eller festar så ska jag dansa. Dansa för mitt liv, dans är mitt liv och jag lever genom dansen.

"Dance isn't what I do, it's who I am."

Longboard - äntligen!

Publicerad 2010-06-08 12:13:39 i Fotat,

Igår åkte jag och Jens hem till Axel och kidnappade hans gamla bräda. Den är "min på obestämd tid", alltså tills jag köper en egen typ.


Min nya kompis ska självklart med mig till Torekov! Och under tiden ska jag lära mig vad det är jag har...

Efter det tog jag ännu en till runda på stan och köpte cykelbyxor, jeansshorts och träningsbyxor med en klarblå sport-bh till, ska man träna ska man vara snygg när man gör det!

Idag var jag på Friskvårdscenter och fick ström pumpad genom mina ryggmuskler. Tom, som han heter, var chockad och blev lite frustrerad när min muskelknut inte släppte. Han hittade spänningar som jag inte hade känt av innan och fy f**n vad ont det gjorde när han tryckte ut dem.

Tom sa att det är viktigt att jag får avslappning i musklerna och att jag sträcker ut musklerna som sitter mellan revbenen i ryggen (?!). Helst vill han att jag ska komma tillbaka nästa vecka för en till behandling, men det blir nog väldigt svårt. Dock ska han till Torekov och spela golf i sommar så om jag har tur...

Sommar och sol på picknickfestivalen 2010

Publicerad 2010-06-06 17:21:02 i Roligt,

Snart åker jag - måste ju titta lite till på Robin Söderling bara - för att lyssna på musik och ungås med mina underbara kompisar på Apslätten. Häng med ni också! Mer info här.

Hemma har jag idag städat på mitt rum och tvättat en jävla massa kläder, jag är ganska grym faktiskt. På torsdag åker jag och jag har ännu rätt mycket att fixa innan dess, men jag kände att jag fick ta en dag ledigt. I morgon ska jag träffa Skurt och sno hans longboard - äntligen!! Jag hade gjort det idag om det inte var för att han jobbade..

Update:

Mmm... Hemresa. 23:39 på treans spårvagn.

Kan jag få svar på dessa frågor så reser jag utan tvivel och oro.

Publicerad 2010-06-06 12:53:53 i Reflektioner,

Vad är det som gör att två personer inte kommer överens? Vad är det som gör att två personer gör så gott de kan men det slutar alltid i bråk? Vad är det som gör att två personer som förhoppningsvis gillar varandra egentligen helt plötsligt fylls med en sådan stor känsla av att vilka såra den andre? Vad är det som gör så att denna tomhet fyller mig på grund av Honom? Jag vill inget annat än vara din vän, varför gör du det så svårt?

Jag vet vad du tror, men jag har aldrig gjort någonting för att såra dig med flit och jag hoppas att du kan förstå det för jag vill inget annat än att ha dig som min vän.

En dag på stan

Publicerad 2010-06-04 22:47:27 i Roligt,

Efter samtalet med M insåg jag att jag hade helt sjukt mycket att fixa innan torsdag. Jag måste köpa en massa nya kläder, storsommarstäda mitt rum och min garderob, tvätta en jefflans massa kläder som jag ska ha med mig ned och välja ut trevliga böcker som jag ska läsa.


Detta är vad jag har skrapat ihop idag. Väldigt nöjd faktiskt, men har inte kollat på kvittona än och jag ska nog inte göra det heller. Jag har vandrat runt med T i hela fem timmar idag, eller ja, vi har suttit och fikat lite också, men ändå - fem timmar på stan! Det var längesedan jag gjorde något sådant.

Nu börjar jag känna mig stressad inför allt jag ska hinna med innan jag åker ner. Ska väl sätta fart nu.
God natt!

Svar på tal

Publicerad 2010-06-04 13:50:31 i Roligt,


Jag börjar känna lite press på mig här. Jag gör (nästan) så gott jag kan angående bloggningen och för tillfället så är det ju så himla mycket mer lockande att vara utomhus och sola än att sitta inne och skriva på datorn.

Ett härligt exempel på det var igår när vi var i slottskogen ett stort longboardgäng och satt och njöt i solen med god dricka och härliga samtal. På kvällen gick vi till Kontiki och lyssnade på lite livemusik. Natten slutade med super mario och knappast någon sömn då J ramlat några gånger och blödde från alla möjliga ställen.. Stackarn, jag var rädd för att ens nudda honom.

Jag fick precis ett samtal från min chef, Marita, och hon berättade för mig att jag skulle jobba från 12.00 nu på torsdag fram tills första veckan i Augusti... Ingen festival för mig i sommar, tyvärr. Nu hoppas jag bara att Jens får jobb annars är det inte lika roligt. Hade hoppats att vi skulle få denna sommaren tillsammans innan han åker. Får se hur det blir.

Nu ska jag ner på stan och shoppa för jag vill det.
Peace.

Helt okej.

Publicerad 2010-06-02 23:05:12 i Roligt,

Än så länge klarar jag av att vara hemma/strö omkring hela dagarna i ända utan att bry sig eller ha något viktigt att göra. Inget dåligt samvete som ligger och tynger ner mina axlar... Jag tror att jag klarar av det här!

Nu har vi alla fyra tagit studenten och igår gjorde minstingen det och det är väl först nu som det börjar bli riktigt verkligt. Vi ser äldre ut nu (vilket är bra för det har ju fan gått 6 jävla år...) men bara för att man är äldre behöver man inte bete sig äldre...

Idag var jag och Jens hemma hos Abbe och solade och lekte med hans kamera - mycket roligt! Stop-motion som hamnar på facebook snart, check it out.

Nu ska jag lägga mig och sova. I morgon ska jag städa hela huset och sola också kanske..

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela