neao

När man är ung så båda kan och får man.

Publicerad 2012-01-27 17:37:09 i Vardag,

Återigen på väg till en klass, denna gången är det herrklass och jag är taggad till tusen. Man skulle kunna tro att det är samma sak som när jag håller i "vanliga klasser" men det är en helt annan stämning. Mer nervositet, mer nyfikenhet och fler fantastiska frågor. Och det bästa av allt: snabba raka svar. Ja eller nej, inget velande!

Hela helgen är knökfull med intervjuer, facials, klasser och jobb. Fast nog går det väl att klämma in lite avslappnat skoj också? Jadå, det går nog, än är man ju ung! Partille ikväll (skickade till och med sms-biljett nu - en sådan fegis jag blivit. Eller PK?) och andra långgatan imorgon! Kalas!

Då står pojkarna på rad.

Publicerad 2012-01-26 15:33:11 i Vardag,

Alla borde jobba med det jag gör, helst med mig också för då får man träffa mig regelbundet en gång i veckan utan att behöva boka date först. Det är väldigt givande och belönande att jobba med MK, men framför allt så är det riktigt jävla roligt!

Nu för tiden har jag en klass varje kväll och det får väldigt gärna bli en vana, jag träffar så mycket nya människor och jag utvecklas (om möjligt, ännu mera) på det sociala planet. Fråga min mamma om ni inte tror mig.

Det enda som jag i nuläget kan tycka saknas mig är träningen, så att börja träna BodyPump på måndagskvällar ska bli nästa punkt på "vardagsgöralistan". Jag älskar att hitta på egna ord.

För övrigt så satt jag med min bror och letade gamla matteprov som skulle ge honom en liten hint om vart han är på väg när jag snubblade över ett fy-fel.

Fan vad feg du är.

Publicerad 2012-01-21 23:36:12 i Vardag,

Det har varit fullt upp hela veckan och nu bara låtsas jag att jag har tid och ork för ett ambitiöst blogginlägg. Jobben rullar på som bara den och det har blivit mycket fler arbetspass än jag vågat hoppats på denna månaden. Det sliter på psyket men det känns väldigt bra i både hjärtat och plånboken. 

För övrigt har jag kommit fram till att det är rätt dåligt isolerat ut mot vägen på mitt rum, jag hör allting som sägs nere på gatan. Så dagens tips, mina vänner, är att man alltid bör tänka på att vem som helst kan höra vad du talar högt om på gatan, även om det är mörkt och du inte ser någon. Det kan komma tillbaka och bita dig i röven om du inte ser dig noga för. 

Men nog med menlöst ordbajs ifrån min sida. Vill ni veta vad som verkligen händer får ni börja följa mig på twitter, där är jag i alla fall en gång om dagen.
Peace,

Handpeeling och bakiskräm.

Publicerad 2012-01-17 23:44:50 i Vardag,

En riktigt mysig kväll har jag haft som börjades med en herrklass här hemma hos mig och avslutades med halva gänget plus te och mackor.


Bilden är från Polhems nollning 2011.


Det är väldigt skönt att känna sig så uppskattad som jag gjort idag. Fått många härliga sms och på jobben går det strålande bra! Trots att jag har bestämt mig för DIQ nu och vet att det inte kommer bli några lediga stunder på länge känner jag att det inte gör någonting, för jag rör mig framåt. Jag har satt ett mål och jag vet precis hur jag ska ta mig dit. Sen att jag kan känna ett sug för ett glas vin nu på fredagkväll gör ingeting, för jag har ingen klass fören på lördag vid 18. I'm safe.

Framtidsplaner

Publicerad 2012-01-16 15:29:49 i Vardag,

Jag har bestämt mig, jag vet vad jag vill! Eller ja, på en punkt i alla fall. Man kanske kan säga att det gäller två viktiga punkter i livets gång och det handlar om utbildning och arbete.

Nu har jag kört på ordentligt med mitt företag och det har gått upp och ner när jag har varit ojämn i mitt engagemang. Konstigt eller hur? Och vad gäller utbildning så vet jag bara att jag vill läsa någon rolig kurs för att träffa nya människor (och kanske potentiella kollegor). Så mitt fokus kommer nu ligga på MK och mitt företag, jag vill växa och utvecklas och till och med utbilda andra konsulter!

Sagt och gjort, nu är det bestämt! Dags att lägga i en högre växel!

You're hot and you're cold. I'm in and then out. Up and down.

Publicerad 2012-01-15 21:56:28 i Roligt,

Det har hänt galet mycket på de två dygnen som har passerat sedan jag bloggade sist. Jag som trodde att det skulle bli en lugn hemmakväll i tvsoffan med föräldrarna hade så fel så. Det började så, visst, men sedan åkte jag tillbaka in till jobbet och tog en öl med M och I. Rätt som det var befann vi oss på Andra långgatan och från ingenstans dyker Selsius upp och kvällen tog återigen en mycket oväntad men härlig vändning. 

Man kan nästan tro att pojkarna tycker om att umgås med mig, för de bjöd in mig att sitta med i studion och lyssna på de nya låtarna. Mitt Selsius, mina låtar, mina pojkar!

Och jag rotar i väskan efter nått.

Publicerad 2012-01-13 17:58:39 i Vardag,

Jag bloggar alltså mest om mat och träning? Bra skit.

Tro mig, det finns annat jag vill blogga om, tankar jag tänker, saker som händer och människor jag träffar. Jag vill skriva om det, försöka sätta ord på tankarna men det går inte för jag "får inte". Man ska vara politiskt korrekt och ledsen och ta hänsyn i detta lilla landet lagom och "så kan man inte säga", men när får man vara självisk och säga vad man tycker utan att såra vänner eller trampa folk på tårna?

Jag vill skriva det som händer mig men om jag gör det känns det som ett rop på uppmärksamhet även om det inte alls är det jag är ute efter, för jag vill ju inte att det ska uppmärksammas alls men jag måste få lov att känna och fundera? Reflektera och resonera? Jag behöver någon att prata med, men vem?

Fattar ni nu att jag tog en bloggpause? Hur roligt är det att läsa sådant här babbel liksom? Jag kanske bara ska skita i folks tår och att man måste vara PK. Jag skriver vad jag vill.

Fake it 'til you make it.

Publicerad 2012-01-10 22:02:32 i Vardag,

Eftermiddagens träningspass kom galet oplanerat. Jag hade tänkt träna Yoga på sats ikväll 19:30 men när jag traskade hem från jobbet så ringde Billy som jobbar på Kungsgatan för att prata lite. Okej, inte riktigt så var det, men nästan... Hur som helst så berättade han för mig att yogapasset var fullbokat och undrade om jag ville boka in mig på något annat istället och det var så jag hamnade på DanceAerobics klockan 17:00. Stress. 

En hel timmas dansande och skuttande utan minsta besvär ifrån astman och jag mår som en kung. Jag älskar verkligen att träna och det känns så fantastisk bra att vara igång igen! Nu när jag kan boka träningspass i telefonen så råkade jag även boka in mig på BodyPump på fredag direkt efter jobbet. Jag återkommer ifall jag överlever. 

Vi kan ju gå runt och låtsas att jag nu efter två träningspass är hel i ryggen och astman är borta, men om vi ska vara lite realistiska så är ju detta bara början. Jag tror dock att det är som så att ifall man går omkring och tänker "helvete vad lång väg jag har kvar" så kommer man aldrig stanna upp och inse hur långt man redan har gått. Tänk på det du! Och den teorin går även att tillämpa på andra livsviktiga saker man går igenom och upplever.

Nej men det var väl roligt, väldigt roligt faktiskt!

Publicerad 2012-01-09 23:04:24 i Vardag,

Nu har jag halvjobbat litet till och från i tre timmars tid, det är det som är både det fina och farliga med att vara egenföretagare. Diciplin. Jobba på det du. 

Hur som helst så har jag faktiskt fått gjort en hel del, inte lika mycket som igår - meh! Jag jobbade ju igår också! - men jag har i alla fall fått ordning på en del siffror, jag har summerat veckan som gått och jag har gjort en inventering över alla mina inköp det senaste inkomståret. Och tro det eller ej men jag fick till och med en liten försäljning via telefonapparaten, trevligt, trevligt!

Och för att det ska vara lite färg på bloggen så slänger vi in en helt random bild jag hittade i en mapp. Det blir... Denna:
Eh, ja. Mums. Hej.

Men hallå, hur gärna vill man inte ha sommar och skrapsår på knäna nu då? Jag kommenterar följande enbart för framtida tillbakablickar, för jag skiter i det egentligen, men det har snöat idag. Det första ordentliga snön i Göteborg kom alltså till jorden (höhö) den 9 januari 2012. Score. För ett år sedan gick jag runt i läderjacka i Bryssel och bara levde livet. Det kanske blir Bryssel till hösten igen? 

Hur som helst, det var inte det jag skulle skriva om. Nu när jag varit så duktig med jobbet så förtjänar jag att sätta mig och pilla med bloggdesignen, men idéerna går segt och nu är klockan mycket. Vi får väl se vad det blir av me't.

Ja just ja, rubriken - det är mycket trevligt att se att så många av er har hittat tillbaka och jag kan gladeligen berätta för er att läsarstatistiken går stadigt uppåt. Roligt som sagt!

It's a pretty funny story.

Publicerad 2012-01-09 17:51:17 i Roligt,

Det här var nog den mest obehagliga blackout jag haft. Jag hade en grym historia som jag skulle berätta för er, men nu är det totalt blankt! Jag minns ingenting förutom att det handlade om kaffe... Men skjut mig. Jaja, vi får väl se var vi hamnar i slutändan. 

Så hur som helst, nu sitter jag och dricker en kopp Nespressokaffe vid mitt skrivbord och laddar inför en kväll av egetföretagande. Inventering. Yay.

Men ni har ju inte ens fått se min bebis! Jag köpte honom i mellandagarna på NK och han är en av mina bästa vänner. Nu minns jag! Det var ju honom jag skulle prata om, hur vi fann varann. Han ställer alltid upp för mig, piggar upp mig när jag är ledsen och bjuder på goda stunder när jag är sugen på det. 

Visst är han fin?

Jag fick ett presentkort på ett biobesök av min yngsta bror i julklapp och det var när jag två dagar efter julafton plockade undan de nya kläderna och diverse generösa gåvor som jag upptäckte de. I lådan där jag förvarar rabatter/presentkort och dylikt hittade jag två stycken kuvert med NK-loggan på. "Tha fuck?" tänkte jag och plockade upp dem. Där låg presentkort som jag fick i studentpresent av farmor & farfar och faster & hennes man. 

Hur längesedan det var jag tog studenten? För att sätta det i perspektiv kan jag säga att den 28 maj 2010, som var två dagar efter min student, så var Eric Saades låt Manboy singeletta på Sverigetopplistan. Inte Popular, utan Manboy. Så längesedan var det. 

För att återgå till historien då: Dessa presentkort hade alltså legat i en låda på mitt rum här hemma i Sverige i 1,5 år. Utgångsdatum? 2011-12-31. BOH-JAH! Tre tusen kronor till godo hade jag där liggandes i en låda. Tre tusen! Ja, jag kan erkänna att jag helt och hållet hade glömt av dem. Och nej, det är inte så att jag har massa pengar så att tre tusen är en klackspark. Tvärtom mina vänner, tre tusen kronor i mellandagarna som jag faktiskt var TVUNGEN att handla för, det var mycket välkommet. 

När jag gick runt inne på köksavdelningen på NK var det första jag såg en Nespressomaskin för 2700:- med mjölkskummare. Där föddes tanken "Det är inte ett omöjligt köp.", och när tjejen som expiderade mig frågade om jag ville ha en kaffe så var jag såld. Sen handlade det ju bara om att bestämma sig för vilken modell. Och vilken färg. Nisse - jag dömpte honom i skrivande stund - kostade 1600:- vilket gjorde mammanea glad för då fick vi kaffe för 500:- och dessutom 1400:- i resterande presentkort. 

Och där hade ni berättelsen om hur jag blev med Nespressomaskin. Och Lexingtonlakan.

På jobbet går det bra. Väldigt, väldigt bra.

Publicerad 2012-01-08 21:41:08 i Fotat,

Idag hade jag tänkt ringa 50 telefonsamtal. Det har jag inte gjort. Men det jag faktiskt har uträttat idag är en intervju som slutade med en ny fantastisk kollega, en fika med en nära vän och två goa tjejer som ska komma på utbildning nästa vecka och så har jag bokat fyra stycken klasser. Bra ändå som sagt.
Och utöver min framgång i arbetslivet är jag glad att jag har fina vänner att umgås med. Albin är en stor inspirationskälla för tillfället och vi ska ut och fota tillsammans så han kan lära mig mer tips och trix! I love it.

Så ser jag ut före och efter.

Publicerad 2012-01-07 22:26:00 i Fotat, Jobb,

Nog för att det är galet roligt att redigera bilder och fixa till små skavanker man tycker att man har, men det är nog ännu roligare att kunna redigera sådant i realtid. Lookie lookie, no hands!

Dessa bilder är alltså oredigerade. Fotat med Canon EOS 500D, stardadobjektiv och autoinställningar.

J'aime mes chaussures.

Publicerad 2012-01-07 22:00:00 i Fotat, L'amour, Roligt,

Idag har jag alltså tagit mig till botten av garderoben och dessutom lekt byggmästare! Då kanske ni undrar vad jag menar med det och det är faktiskt inte tokigare än så att jag har skruvat upp stålrör på väggen som jag har häng upp mina klackskor på.
skor klackskor heels shoes
Och eftersom att ni nu allihopa undrar hur många skor jag egentligen har så kan jag berätta för er att det är 30 par skor varav 16 är högklackade. (Exklusive tofflor, ballerina och flipflop.) Förstår ni nu varför jag måste ha en tvåa när jag flyttar hemifrån? Det blir antingen det eller en STOR etta och så får jag helt enkelt ha en säng i min garderob. Det låter ju i och för sig inte helt fel om jag ska vara ärlig...

Jag kan så mycket bättre.

Publicerad 2012-01-06 21:01:22 i Vardag,

Det skulle bli ett sånt awesome blogginlägg nu va, med snygga och roliga bilder som skulle visa vad jag gjort idag. Jag har till och med skaffat (lånat av pappa) en självutlösare så att jag skulle kunna posa framför kameran medan jag visade upp objekten. Problemet visade sig ju vara att mitt kamerastativ låg någonstans inne i garderoben, djupt inne, långt ner i garderoben.

Summan av kardemumman är att jag har städat hela garderoben och nu återstår bara att rensa ut kläder som jag inte använder längre. Ni får komma tillbaka i morgon så ska jag visa er vad som håller på att hända här hemma!

Bra, men inte bäst.

Publicerad 2012-01-05 22:16:43 i Reflektioner,

Jag är väldigt glad att Blogg.se skaffat sig en app men det finns en hel del brister i den.
  1. Man kan inte redigera ett redan publicerat inlägg.
  2. Det är omöjligt att se vilket inlägg läsarna har kommenterat på.
  3. Det går inte att läsa kommenterarerna på inläggen.
  4. Jag kan inte kommentera på inläggen.
Många fel, men inget som egentligen rubbar världsfreden, jag menar det går ju fakiskt att redigera i efterhand så fort man hittar en dator.

Den här bilden är dock oredigerad. Hej hopp vad roligt det är att leka med fokus asså! Det är nog läge att plocka fram kameran igen, jag behöver bara hitta lite nya miljöer och andra motiv än mig själv. Efter det så ska det nog bli lite variation på bilderna snart ska ni se. Fast asså, jag gillar ju att ta kort på mig själv och nu när jag har stativ så är det ännu lättare dessutom! Äh, om ni tittar hit mer än en gång så får ni skylla er själva.

The Bitch is back.

Publicerad 2012-01-05 18:28:49 i Vardag,

Jag: "Kommer hem om några timmar! Hej då!"
Jag syftade på två eller tre timmar senare. Så blev det inte.

Sju (!) timmar senare sitter jag på spårvagnen på väg hem, men det är inte mitt fel att det tog sådan tid. Nathalie bara vägrade låta mig gå hem! Vem Nathalie är? Shara och Christers bebis som fyller 2 veckor idag. Hon har utvecklat en grym övertalningsförmåga: sova, skratta, skrika. Imponerande faktiskt.

Det var en galet mysig dag med den lilla familjen, fick mig även en titt på produktnyheterna för januari som är härlig ny make up för både läppar och ögon, det är ett galet bra jobb jag har alltså!

Återigen då: ledsen för twitterfasonerna, men ni vet att ni gillar det!

Lagom efter som vanligt.

Publicerad 2012-01-05 13:12:18 i Vardag,

Nu får ni först och främst ursäkta mig för att jag behandlar bloggen som om den vore Twitter, men jag tror att det är det bästa sättet för mig att komma igång igen. Och det är ju det alla vill! Alla vill läsa om mig och mitt fantastiska liv! Ja. Precis så är det.

För stunden sitter jag på spårvagnen på väg hem till min kollega och tillika vän Shara för att fika och titta på hennes bebis. Det ska bli superroligt att få träffa henne igen och prata jobb, kärlek och annan skit.

- Någon på spårvagnen dricker varm choklad. Bastards.


Det roliga med att åka med 3:ans spårvagn är att man får galet mycket tid att twittra, facebooka och blogga. Och lyssna på musik så klart! Det är ju inte konstigt att mobilen snart laddar ur...

Jag visste inte ens att blogg.se skaffat sig en app. Så länge har jag varit ur gamet!

Vad skulle vi göra utan skor?

Publicerad 2012-01-05 00:53:39 i Roligt,

Idag har jag tagit farväl av min andra hälft då hon ska ut och resa i tre månder, självklart kommer jag att sakna henne men hon lämnade kvar sin skosamling och sina handväskor. Självklart ställer jag upp som väskvakt och klackunderhållning.

Här ser ni både bruden och ett av de tre skorna jag har lånat med mig hem. Oj, oj! Någon som vill gå och dricka lite vin med mig när regnet slutat falla?

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela