neao

Hej, jag heter Petronella, ifrån Plaskeby.

Publicerad 2010-02-27 15:32:23 i Vardag,

Jag skulle behöva lite hjälp med ett viktigt inköp... Gummistövlar!

Ekonomin är inte på tipptopp för tillfället, men detta är ett väldigt viktigt inköp och jag ska förhoppningsvis använda dem även nästa regnsäsong. Bara kommentera en siffra, det är väl inte så jobbigt?

Tack, puss!

Det känns tomt - eller hur?

Publicerad 2010-02-27 14:49:41 i Reflektioner,

Varit hemma i tre dagar utan att ha gått utanför dörren, börjar blir riktigt jävla segt nu. Febern har börjat gå ned men nu mår jag sämmre än innan. Jag har ingen aptit och magen är inte riktigt vad den varit. Jag orkar inte med detta mer, att skriva en bioteknikrapport med feber är en sak. För det tycker jag är ett roligt ämne, men att plugga Fysik B till ett prov på måndag som jag inte ens är säker på att jag kommer bli frisk till...? Inte lika taggande.

Så dilemmat är att om jag blir frisk natten mellan söndag och måndag så måste jag ju gå till skolan och göra provet som jag inte har pluggat till - eftersom att man inte ska plugga när man är sjuk. Då borde jag alltså plugga, men man ska vila när man är sjuk. Ser ni den onda cirkeln?

Bara sjut mig...

Det kallas tvivel, det där som stör
Det kallas för en klump i magen och ett konstigt humör
och jag ser hur du tänker på nåt
hur du längtar dig bort
som en fågel i bur
En obehaglig distans
en konstig känsla nånstans
Det känns tomt - eller hur?

Lyx

Publicerad 2010-02-26 20:38:05 i Mat,

Till middag blev det hemmalagad pizza. Pappa gjorde degen och alla fick välja vad de ville ha på sin pizza. Jag tog skinka, salami, banan, majs, curry och maaahssa ost! Och jag överdirver inte när jag säger att det var den godaste jeffla pizza jag någonsin ätit! Till det dracks det Fanta exotic - smaskens!

Rekomenderas!

Favorit i repris

Publicerad 2010-02-26 14:30:01 i Vardag,

Jag är sjuk. Usch usch usch, vad jag är sjuk. Feber, ont i kroppen, jättetunga ögonlock och min hals - fy helvete, prata är inte kul och det är ändå en av mina specialiteter! Livet är hårt och orättvist just nu.

Det positiva i att vara hemma och sjuk två dagar i rad är att man hinner skriva klart inlämningen som ska in om cirkus 30 minuter. Nu har jag bara rubriken kvar - det viktigaste typ - och sen ska jag läsa igenom den och omformulera alla "vi gjorde", "man kan" o.s.v.

Igår var jag helt ensam hemma efter ett misslyckat försök att fixa mitt visum till Kina, man behöver tydligen pengar... - idiot! Så det blev hem och pluggpluggplugg och nudlar till lunch. Blivit någon slag ritual som sjukmat.

Gårdagens lunch.

Idag ska jag dock äta pad thai - helt okej det också. Varför denna lyx? Jo, jag lyckades smitta brorsan så pappa har varit iväg och handlat mat åt oss. Score!

Puss!

I hallen:

Publicerad 2010-02-25 13:27:21 i Saker som sägs,

N: "Pappa, kan du köra mig till träningen?"
P: "Nej, jag orkar inte..."
J: "Men pappa...! Hon flyttar faktiskt snart hemifrån!"

Jag fick skjuts.

You're gorgeous

Publicerad 2010-02-25 10:43:41 i Reflektioner,

Tjejer vill höra att de är fina. Tjejer vill höra att de är omtyckta. Tjejer vill höra att de är snygga, söta och då och då sexiga. Så när en tjej får höra att hon är gorgeous blir det inte mycket bättre än så. Hon fylls med värme och kan inte göra annat än le och krama om homon.

Good morning honey, you're gorgeous.

En snabbis

Publicerad 2010-02-24 23:11:35 i Vardag,

P, jag har gjort yogan. Men det var äckligt jobbigt, håller nog på att bli sjuk. Projektarbetet går så mycket framåt nu och det är en skön känsla - så klart. Borde ha pluggat mer idag än vad gjort... Nu sitter jag med Joppe i soffan hemma hos mig och tittar på finalen av SYTYCD season 6.

PUSS!


Lite lektioner men fullt upp ändå

Publicerad 2010-02-23 15:22:18 i Vardag,

I morse var det väldigt svårt att gå upp. Alltså, väldigt väldigt svårt att gå upp. Efter flera försök och znoosningar à la 50 minuter så lyckades jag ta mig ut den varma sköna sängen och begav mig ut i den bitande kylan mot biotekniklektionen. Väl där var det ju inte lika farligt och efter ett massa ritandes med kritor kom vi fram till att barn nummer 2 inte var helsyskon med de andra tre. (Oh, noes!)

Efter biotekniken var det dags för biologin där min lärare var väldigt nöjd med sig själv idag, well done! Som A sa, "Det var som att han stod och klappade sig själv på axeln där framme... 'Åh vad bra du är'". Utöver det fick jag faktiskt gjort hela läxan på lektionen och det känns jeeevligt bra för det är massa som ska göras nu i veckan, psajko!

Har lust att bara mysa ned mig i soffan med härliga vänner och titta på någon bra film just nu, men det känns inte som att det kommer hända på ett tag tyvärr.

Fan. Jag hade något mer att säga...

Juste! Jag har vaccinerat mig mot Hepatit A och B nu - också kallat gulsot - inför resan till Kina. Känns lite i armen, men svinissprutan var värre! Vilken egentligen bara säger mer om denna sprutan. Jag ska ta en till dagen innan jag åker, för jag är ute i sista laget, och sedan en gång till om sex månader så är jag skyddad livet ut. Kalas!

Och ååh! En sak till! Hade besöksrekord för denna bloggen i förrgår! Hehe, 80 pers, hemsk roligt. Många utav Diskobitches läsare, för jag fick mig en länk därifrån, trevligt trevligt, det tackar vi för!

Och nu ska jag plocka fram biotekniken för det är (har säkert sagt det innan) inlämning på fredag och det skulle vara ytterst förträffligt om jag kunde få ett MVG på detta. Det hade suttit fint.

09-01-13
- Är vi lika?


Komplext.

Publicerad 2010-02-22 23:14:10 i Vardag,

Jag är helt absorberad av denna Yogan asså! Jag körde ett pass till nu och lyckades lite bättre med att sitta, andas och tillochmed tålamodet var bättre. Så jag satt där och sträckte på ryggen och kände hur det riktigt brände i min muskelknut som jag haft i typ 4 år snart, och det kändes jätteskönt!

Idag har jag varit duktig med både matte på stadsbiblioteket och projektarbetet hemma i soffan.
Nu ska jag mysa ned mig i soffan framför Scrubs i soffan med Jens i telefon,
natti!

Ny läsare

Publicerad 2010-02-21 20:27:45 i Vardag,

Till middag fick vi spagetti och köttfärs och nu väntar jag bara på att pappa ska göra iordning efterrätten - pepparkakskross i botten med en skopa glass på det, topping: jordgubbsskivor! Hoppas på det bästa. Speaking of papi fick jag just veta att han varit inne och läst på min blogg, Hej pappa!

I morgon börjar skolan igen och det känns nästan okej, men bara nästan. Pappa ska göra scrambled eggs med prinskorv till lillbro' imon bitti, jag bara hoppas att han gör det samma till mig...

Nu ska jag inte blogga mer idag, lovar.
Puss!

Godissugen

Publicerad 2010-02-21 19:14:42 i Vardag,

Efter att ha tränat - yoga är träning - och pluggat för första gången på över en vecka är jag trött i huvudet och känner mig näst intill febrig, inte kul. Och jag behöver godis!! Funderar på att gå till ICA snart asså... I can't take it anymore! Haha.

Projektarbetet börjar gå frammåt och det känns bra! Har fått respens från Mr Svant och han gillade mina rubriker, känns, som sagt, bra! Nu har jag läst filossofiläxan - blärk - och ska sätta mig med biotekniken, inlämning på fredag. Gött.


Ge mig sommar. nu.

Yoga?

Publicerad 2010-02-21 14:27:29 i Vardag,

Jag hittade en träningsDVD i bokhyllan idag och körde ett "60 minuters" träningspass. När man kör yoga är cirkus 40 % av passet avslappning. Jag säger inte att det inte ger träning, för det göra det. Jag kände definitivt av passet efteråt, men jag har inte tillräckligt mycket tålamod för att köra yoga, får öva på det... Så nu, P, ska jag lyckas keep up my workout. Nästa pass blir på tisdag, se till så att jag gör det!!

Stående hund på bilden, alla har hört och sett och kan göra den. Min personliga favorit är ändå död mans ställning, gissa hur den ser ut...

Housewife, me?

Publicerad 2010-02-20 23:23:22 i Vardag,

Nu har min familj varit i sthlm i tre/fyra dagar och jag och Jens har bott som om det var vårat eget hus. En sak är säker: Jag har under dessa dagar varit den som plockat undan. Till sitt försvar säger han: "men det är det som är så skönt att vara hemma hos dig. Man bara ställer disken på bänken och så tar din brorsa hand om det." Jag får det att låta som att Jens är en hemsk människa, det är han inte, vi har diskveckor här hemma.

Anyway, det hade inte med saken att göra. Det som gör att jag känner mig så vuxen är att jag (vi) har lagat mat, både lunch och middag, har tvättat och städat, och skottat. Vi har skottat som jävla djur. Jag skottade snö som var 4 decimeter djup och sedan åkte jag och Joppe till Tandkullegatan och skottade ännu mer. Jag fick ont i ryggen. När jag kom hem igen för att göra mig iordning innan förkvällen hemma hos Hanna hade det kommit säkert 5 cm till. Suck.

På kvällen sov jag hemma hos Jens och hemfärden som brukar ta 36 minuter tog 120... De där nya spårvagnarna pallar inte trycket. Den enda spårvagen jag såg var denna lisebergsvagn som jag fick åka med från Bögatan till Scandinavium. Där tänkte jag byta till åttan, jo tjena, 32 minuters väntetid. Jag tog en taxi, hej då 200 spänn.


När jag äntligen kom hem var det denna synen som mötte mig

Det var bara att börja skotta igen. Aj.

Nu kom familjen hem, och deras middag har stått på bordet i 15 minuter. Som sagt, housewife.
God natt!

Nöjesguiden på Trädgår'n

Publicerad 2010-02-20 21:35:04 i Fest,

Ett härlig kväll som började med förkväll hos bästisen Hanna. (Emma som tog bilderna)


Hanna och Vera i köket som langar poses.


Jens och Jag


Emma posar med ljusstaken. Najs.


Riktigt snygg bild på snygga Hanna.


Moi.


Hanna och Vera igen.


Something is very interesting...


När vi skulle ta oss in till stan från krokslätt snöade det. (Va?) Och det tog ett jävla tag att komma in till Trädgår'n. Väl där var det ett jävla party med Budwiser för 25:-/st och jag prövade på tequila för första gången. Som sagt, there's allways a first for everything.


Vi börjar med ett toabesök på Biopalatset...



Sedan posar vi på dansgolvet, i detta fall Sus och Joppe.


Stocken.


Puss


Brandi och Strömhjul


Linus och Håkan - vi ska gifta oss när vi är 45 - 50.



Tack allihopa för en grym kväll! Snart kommer det upp fler bilder på face också, såklart.
Puss!

Party all night long!

Publicerad 2010-02-18 19:02:05 i Fest,

To night's the night when studentklubben erövrar Parken! Jag har förköpsbljetter till dem som är intresserade. De kostar 100 kronor (alltså samma pris som i dörren) och ni får köföreträde! Ni kan alltså komma dit och gå direkt in, såå värt! Kontakta mig snarast ifall ni vill ha en jävligt rolig kväll på Parken ikväll.

Trotsa snön! Våga vägra snö! Ni vet väl att dåligt väder betyder bra kväll?

Update:
Jag, Jens och Hanna gick till Marcus Nylunds Joe Forrellis innan vi drog till Parken


Appeltinies och OS var en trevlig start på kvällen och när vi kom in på Parken väntade go musik och maaassa vimmelfotografer. Emma och Hanna släppte lös framför kameran. Vi träffade även vår gamla DJ Niclas Jingeryd, han e go gubbe.



En kvinnas avskrivna är en kvinnas nyblivna

Publicerad 2010-02-17 20:31:40 i Roligt,

Dagen började med att jag grät i sömnen - creepy, hade drömt något sjukt obehaligt. När jag väl kom upp ur sängen (klockan var halv tolv) gick jag ned i köket och mötte ett tomt hus. Familjen har nu åkt iväg till sthlm vilket betyder tomt hus tills på lördag förmiddag, härligt! Det finns inte många saker som går upp emot ett eget hus/lägenhet. Sen är det ju klart att det blir tomt och ensamt efter ett tag men några dagar så här är ju helt perfekt!

Vid tvåtiden var jag hemma hos Udden och fick ärva lite kläder av henne, voîla:

En bad ass t-shirt och söt svart klänning.


En till bad ass t-shirt och en grå jättesöt klänning.


Lila linne på Linnea


Paljettglitterlinne! Najsnajs (och storasyrran i bakgrunden...)


Blå tröja och en sexy svart klänning.

Efter att jag fick massa kläder åkte vi ned på stan ch köpte kläder och skor. Smaskens! Jag köpte en svart spetströja som me likes a lot och pumps med platå och stilettklack, mums! Har fotat mig i dem men nu har kamerabatteriet dött så ni får se dem någon annan gång!

Nu kom Joppe hem, dags för mys!
Puss på er, hoppas ni har en lika bra lillördag som jag!
Vad mycket utropstecken det blev!!
!!

I have a confession to make

Publicerad 2010-02-16 19:04:13 i Veckans spel,

Det finns en sak som man kan fasta framför hur länge som helst. Det är spel. Pusselspel. Jag gillar framför allt (hold on here it goes...) bollspel. Mmm bollar!


Detta spelade jag när jag gick i sjuan/åttan, jag och Hanna ringde varandra och satt och pratade samtidigt som vi spelade. Mitt rekord för dagen är 186200, vad är ditt?

Like I said, I like to play ball games!
Now, GO NUTS!

Produktiv som fan, igen.

Publicerad 2010-02-16 18:17:45 i Vardag,

Jag är nöjd när jag har sådana bra dagar!

För det första så har jag pillat runt lite på bloggen och fixat med lite småsaker. T ex att det var fel typsnitt på mitt tips för dagen och att det alltid har varit en tunn vit linje på höger sida av headern som jag nu fått bort. Inte så jättesvårt, men har av någon anledning inte lyckats fixa det förens nu.

Jag har en sista grej jag vill göra med bloggen nu och det är att bredda den. Det är inte så himla svårt att göra det, men då behöver jag en ny header och jag har inget jättebra program att göra den i (Linus gjorde den förra åt mig) så nu får "neao" hamna neadför och så ska jag klippa ihop några fina bilder, vill inte att det ska pixla sig som det gör i paint...

Missade att lägga in denna film i gårdagens inlägg om The Sims 3...

En riktigt rolig parodi om ni vill veta min åsikt - vilket ni borde vilja eftersom att ni sitter här och läser. höhö

Vid lunchtid idag var jag på mammas jobb för skriva ut ett CV och för att kopiera ett papper som ska fyllas i utav mina handledare så de kan ansöka om att bli intygade att de gått handledarutbildningen... hum. Jag är helt och hållet säker på att staten inte vill att dagens ungomar ska ta körkort! (Jaja, staten minus mamma dårå.) Allt detta hade jag kunnat göra ifall vi haft bläck i skrivaren, men det hade vi ju inte insåg jag när jag försökt. Väl framme på mammas jobb får jag hjälp av Pär-med-ä att kopiera detta papper. När jag sedan sitter vid mammas skrivbord inser jag att jag kopierat fel papper och att det som jag SKULLE ha kopierat ligger kvar i skrivaren hemma. BRA!

Min uderbara locktång BaByliss iCurl gick sönder för några dagar sedan av ingen som helst anledning och jag blev ledsen. Moster kom hit med kvittot (innan hon svor på sms) och idag fick jag den bytt! Helt utan krångel - guld till Elgiganten! Medan jag står och "flirtar" till mig en ny locktång är mamma och bröder inne på Coopforum som är vägg i vägg. När jag kommer tillbaka till dem går vi runt ett tag och när vi kommer till kassan fårgar mamma: "Köpte du patroner nu?" --- BRA! Klart som fan att jag inte gjorde det! Så nu ska jag ta mej hem till Jens imon och skriva ut/kopiera det där. Eftersom att familjen åker till sthlm imon så kommer det dröja tills måndag innan jag kan posta alla papper ändå, det går inte bra för mig alltså.

Någon som vill åka utomlands med mig?


PS. Jag insåg nu att inlägget som började så positivt slutade ganska negativt, det var inte meningen, sorry!

"Så jävla innovativt!"

Publicerad 2010-02-16 10:17:58 i Vardag,

Dagen efter Sejdeln städade vi som sagt ur källaren. Och nu har jag även lyckats ta de där bilderna jag lovade. Så, låt oss nu ta en resa ned till källaren på Kungsladugårdsgatan 117.





Jag är imponerad, och det är du också. Jag har tvättat som en galning nu i helgen och i söndags fick jag en riktigt läbbig allergireaktion på allt damm. Det gjorde så ont i halsen/bröstkorgen och lungorna. Vid tiotiden låg jag med tårar i ögonen i Jens famn framför Ocean's Eleven och slutade med Jens i mina armar, sovandes och jag tittade på Ocean's Eleven.

Måndag morgon - vaknade med Jens armar runt mig, mysigt! Resten av dagen flöt på med en himla massa Sims 3 spelande, inte bra. Jag och Jens satt dock och spelade super mario i någon timma eller två och det var mer än fyra gånger som Jens skrev: "Så jävla innovativt!" Och ja, man ska aldrig sluta förvåna sig över vad de hittar på.

När Joppe sedan åkte iväg till körskolan så fick jag inte gjort något vettigt alls - blev mera sims 3 - så idag har jag dragit mig i kragen och ska skicka in alla papper till transportstyrelsen - har suttit med kundtjänst i 20 minuter och fått allt förklarat för mig... känns kanoners *host* framför allt för att hon sa att det var bara för mig att skicka in papperna nu, så skulle hon skicka betalningarna hem till mig. MEN, hon tog inte mina uppgifter... Känns sådär. Får se hur detta går helt enkelt.

Nu ska jag försöka laga skrivaren. (HA HA)

En kväll på Sejdeln som slutar med ett brutet löfte.

Publicerad 2010-02-14 10:51:35 i Fest,

Eftersom en bild säger mer än 1000 ord ska jag låta bilderna tala för sig själva. Här är sitter vi då alltså på Sejdeln på andra lång.











Det pussades en massa alla hjärtans dag-pussar där inne, delvis på varandra och delvis på ölglas. SJÄLVKLART har vi en film från även denna utgång, men den skall nog redigeras lite först *host* med tanke på första meningen i detta stycke...

Aaanyway... När klockan närmade sig två var det stängningsdags för Sejdeln och vi drog därifrån. Jag har ingen aning om hur det hände men vi gick till BLVD. Jag är så ledsen, jag bröt mitt löfte om att jag aldrig skulle gå dit igen, jag mår så dåligt så dåligt. Men det var inte så att vi betalade, vi kom in helt gratis, hängde inte av oss i garderoben, köpte inget i baren så det var billigt i alla fall. Dock spelades det 21, har väl haft ett hum om hur det funkat innan men det var först nu jag fattade det och det är ett roligt spel tycker jag. Jakob vann en jevla massa pengar den kvällen, men man vet ju aldrig när man ska sluta, right?

Sammanfattningsvis var det en jevligt trevlig kväll och filmen kommer upp senare såklart!

Puss och pisk!

Rensar ut ur källaren

Publicerad 2010-02-13 17:17:59 i Vardag,

wow. detta är helt sjukt.

För er som känner mig och vart hemma hos mig såpass mycket att ni faktiskt tagit er ned i källaren (inte jättemånga som haft privilegiet) så kommer här den största händelsen sedan MJ's död:

Man kan gå från ena kortsidan av tvättstugan till den andra (!).

Jag ska ta bilder nu, håller på att sortera tvätt och behöver hoppa in i duschen snart. hjälp!

Kommer snart med en update!


Ps. Jag gillar korta stycken. Helst på en rad.

Balklänningen nära nu!

Publicerad 2010-02-13 15:33:22 i Roligt,

Idag var jag med Ingela och köpte mönster. Vi tittade rätt så länge innan vi blev överrens men är båda två nöjda med resultatet. So far.


Scannern funkar inte, men detta duger väl?

Nu ska vi sy upp en "slarv"-variant på klänningen fast kort - mmm sommarklänning!
Vad tycker ni? :)

TVtittatande och projektskrivande

Publicerad 2010-02-12 16:22:15 i Vardag,

Sex and the city, Top Model och sedan Simpsons. Blanda detta med en nedladdning av "dropbox" som nu är min nya hemsida - lovin it. Sitter alltså i soffan och tittar TV och bredvid mig i soffan sitter lillbrorshan och självklart har vi varsin laptop som vi knappar på.

Jag har gjort layouten för våran powerpoint som vi ska använda på mattelektionen för kineserna, spännande. Men insåg nu att jag skrivit på svenska... fan.

Ska göra historian nu. Eller snart.

My apologies

Publicerad 2010-02-12 10:57:08 i Vardag,

Ber om ursäkt för det hemskt tråkiga inlägget igår, men det hade inte hänt så mycket och på kvällen blev det fult upp av ingenting.

Jag var tränare igår och efteråt satte jag mig på spårvagnen och kände mig lätt misshandlad. Jag hade fått en spark i huvudet/ansiktet/under hakan och bet mig i tungan så det kom blooooood. Två av tjejerna krockade på något sätt och satt och grät sista halvtimman, nästan alla fick ont i handlederna för att vi började träna på flickisar, det var en jevligt lyckad träning.

Väl hemma hos Joppe blev det skrivande av projekt för hans del och filosofi för hans del. Tro det eller ej, men kommer seriöst att klara av denna veckan med alla inlämningar, och jag har inte ens fått panik än! Jag är lite awesome ändå. - note: gör ppt till projektarbetet!

Kvällens planer ser ut som följande att det blir tv-kväll med Jens och Aron, härligt!

Torekov, Dagshög, 4:e aug 2009

Hörde av Tott igår, trevligt, trevligt. Hon bad om hjälp om hur man laddar upp bilder på bloggen och jag förstår inte problemet för hon har laddat upp förut...? Jaja, ska väl ge mig in på det sen också, men nu måste jag åka till skolan.

Vad ser ni för typsnitt på rubrikerna?

Publicerad 2010-02-11 10:39:19 i Vardag,

Nu när jag sitter i skolan och leker lite på "Kårens" dator insåg jag att typsnittet på alla mina rubriker är Times New Roman, hur spaceat är det på en skala? Hemma på min dator (har vista) så är det ett typsnitt som heter Centry Gothic och det är det typsnittet ni kan se i headern och typsnittet på det lilla n:et jag alltid avslutar mina inlägg med.

Det knäppa med det är att jag inte kan byta bort Times New Roman mot någonting annat. Inget funkar!
Så nu undrar jag; vad ser ni för typsnitt på rubrikerna?
Ps. Shit vilket intetsägande inlägg...

Pps. Det är ju bra ifall man kan stava till rätt typsnitt också *host* nu funkar det iaf...

Jag pluggar visst...

Publicerad 2010-02-10 21:45:00 i Reflektioner,

Jag har egentligen inget vettigt att blogga, men när det är så illa att man inte lyckas få fel fel svar på fysiklabben, då är man dålig. Och till alla er besswess som noterade min särskrivning kan jag informera er om att det SKA vara särskrivet för att: Skolans oscilloskop väljer av någon anledning att ge oss värden som bara räcker till en halv Plancks konstant, men jag saknar ungerfär 19 tiopotenser... Fatta att jag känner mig skillad.

maha, ååh, gå i ettan...

Mellan skolan och sovandet har jag nu lyckats ta mig tid att le.

Publicerad 2010-02-10 18:56:15 i Vardag,

Idag har varit en hyfsat kreativ skoldag. Jag har jobbat på bra med matten, inte somnat på religionen, debatterat som en galning på lunchrasten och fattat tycke för lärarkandidaten i filosofi. Han var go' gubbe, blundade mycket medan han pratade och hade alltid roliga jämförelser. De närmsta sex veckorna kommer kanske att vara lite roligare trots allt.

Efter skolan gick jag med Joppe på stan då han köpte en snygg, slimfitt (höhö) skjorta från Slipsknuten och ett par jeans från NK herrtrend. Efter sammanlagt 2,5 timmar traskade vi vidare bort mot domkykan och Macforum för att hämta ut biljetter till Nöjesguiden och Göteborgspriset 2009. Förfest på Parken den 19:e feb klockan 18.30 - 21.30 då fortsätter festen på Trädgår'n och håller på fram till klockan 4.00 - vääärt! Och det blir "dagen-efter-kröket" eftersom det är sportlovsparty den 18:e, även det på parken! Mer info om sportlovsparty här *kllllick*



Nu sitter jag hemma och har inga fler utsäkter längre, så det är väl dags att börja plugga nu då... Blärk.

Bakom kulisserna på Hannas projektarbete.

Publicerad 2010-02-08 17:05:46 i Fotat,

I går efter tävlingen hämtade Hannas mamma upp mig och tillsammans med Hanna, Emma och Vera åkte vi iväg till Mölndal och "friskis" för att fotografera lite ang mobbning. Jag fick spela offer. Någon som är chockad?






Det var sjukt kul, och hungriga blev vi! Nu måste jag plugga historia.

Från ingenstans

Publicerad 2010-02-07 22:10:32 i Reflektioner,

Jag klickade av någon anledning in på bitterfittans blogg för att kolla statistiken och titta vad jag hittade:

Det är inte mycket (verkligen inte mycket) men jag tycker att det är gulligt att folk fortfarande klickar in där trots att jag inte har skrivit där sedan den 13:e oktober 2009. Det var ett tag sedan. Nu när jag skulle kolla upp datumet då jag senast skrev började jag ju självklart läsa och jag måste bara säga det - för att jag är så jävla självsäker - att jag skrev jävligt bra och roliga texter ibland. Jag vet inte om jag gör det fortfarande men nu har jag läst några av mina gamla texter och det är flera gånger som jag börjat fnissa för mig själv. Kanske är det för att klockan är över tio och jag är cepetrött, eller kanske är det för att jag har så fruktansvärt dålig humor, eller kanske är det rent ut sagt bara bra skrivet...?

Sjuka som vi båda är räknade vi ner till det magiska klockslaget 22.00. Det är då vi får ta penicillin, panodil och p-piller. Eller ja, det är bara jag som tar p-piller, inte han. 2009-10-10 @ 12:22:05

Bara jag som skrattade?
Peace out, nu ska jag nog fan ta och sova.
Kanske.

UGG 2010

Publicerad 2010-02-07 21:18:16 i Gymnastik,

I flera veckor har vi nu gått och taggat och peppat och petat och kanske skällt lite väl argt i vissa stunder, men allt slit lönade sig. Guld till Mini B1 (som jag är huvudledare för) och silver till Mini B2 (som jag tränar i fristående)! Jag är så himla nöjd med dem, så glad så glad är jag! Här kommer lite bilder från dagen.

Mini B1 är goa och glada innan förträning.


Koncentrerade och fokuserade innan hopp.


Sötingen


Alltid lika glad!


Lovisa langar rump-putet.

Filmer från förträning:





Hela laget, mycket nöjda efter en sådan lyckad förträning.

Tävlingen gick sedan ännu bättre och när jag får bilder ifrån Sara så ska ni allt få se på maken. Om ni redan inte är övertygade över deras överlägsenhet då alltså. Ödmjukt, sådär...

Nöja och glada och möjligen lite busiga efter prisutdelningen och en överlägsen seger på 30,0 när tvåan fick 29,2 och trean 28,9


...som sagt

Hur som helst är jag riktigt nöjd med deras insats och over all så gick det riktigt bra för Kennedy idag, två guld och ett silver! Bra jobbat allihopa!


Det kommer inte bli lätt att sluta med något som man älskar att hålla på med...

Välkommen till min andra blogg!

Publicerad 2010-02-06 09:53:50 i Roligt,

Okej, när jag höll på att ladda upp bilder från biologilektionen så kände jag att det kanske inte var jättesmart för, face the facts, bilder på organ (från lam) är det inte alla av mina läsare som vill titta på, så sådana extrema saker kommer istället läggas ut på en ny blogg jag skapat: "too much for you?". Självklart kommer jag alltid att länka härifrån när jag skriver extrema grejer... För sånt vill nu ju inte missa eller hur?

Om ni klickar er int på too much for you nu så kommer ni att kunna titta på bilder och även en film från lektionen. Det förekommer som sagt starka bilder så äckelmagade bör absolut inte gå in där. Och för att vara extra tydligt ska jag även informera er om att det förkommer blog på bilderna.

Enjoy

HLR på väldigt låg nivå

Publicerad 2010-02-04 15:09:55 i Vardag,

... framför allt så är det väldigt svårt att rädda någon som är död. Det gäller även dissekerade lam. Vi tittade med stora ögon, vissa höll för näsa och mun medan andra opererade in njure, lever och koagulerat blod i en lunga - Julia duktig!
Jag tog en hel del bilder och filmade även när Yousef blåste upp lungorna - är man lättfascinerad så är man.
Jag lovar att jag ska lägg upp bilderna när jag kommer hem (troligtvis så gör jag det imon dock) för nu ska jag iväg på Skolkonferens och sedan till Sticky för att titta på Selsius när de spelar - KOM DIT!!
Med tanke på att det kan finnas en del äckelmagade så ska jag lösa detta på något bra sätt, hoppas jag. I värsta fall bara med en stor varningstext...
Nu måste jag springa iväg!
Peace,

Svar på tal

Publicerad 2010-02-03 22:30:52 i Svar på tal,

Idag har det inte hänt så extremt jättemycket. Jag vet att jag behöver skriva på flera arbeten som ska in nu i veckan eller den kommande, men det orkar man ju inte med. Efter filosofilektionen flummmmades det både i Kårrummet och på väg hem till mig. Jag har en sådan uuuuuuuunderbar pojkvän som gärna puttar ut mig i en snödriva och studsar glatt där ifrån...


Tänkte att det var dags att svara på frågorna från min första frågestund! Om jag ska utvärdera så går nog detta in lite under "failure", men det är väl bara att försöka igen. Så varför inte starta en ny frågestund nu direkt?
Här är i alla fall de frågor jag fick, med svar från mig i kursivt.

Postat av: Annielyyyyyn
Vad är det mest konstiga du drömt hitills? :)<3
2010-01-19 @ 20:49:38

Oj, detta var en riktigt knepig fråga. Jag drömmer alltid konstiga grejer. Alltifrån att jag är gravid till att jag blir räddad av Rojan från onda spöken i Masthugget. Jag ska inte gå in på för mycket detaljer för ingen vill egentligen veta... (förutom Annielyn då)

Postat av:
Om du skulle ligga med någon som inte var "kändis" eller jens. Vem skulle det vara med då?
2010-01-20 @ 21:57:46

Hmm, det skulle nog få bli Jakob Hjulström. Han är inte kändis och han är inte Jens. MEN! Om några år, då är han känd och då fan är det ball att säga att man hade haft sex med honom när Selsius fortfarande spelade på Sticky och vann Musik Direkt.

Postat av:
Hur ser en grym helg ut? :)
2010-01-26 @ 22:42:04

Det kan variera ganska mycket, men det får gärna börja med en härlig fredagkväll ute på krogen/någon pub med gott folk. Sova med Jens skadar aldrig. Om inte lördagen erbjuder samma sysselsättning så är inte en filmkväll eller lite Super Mario helt fel. Dock är den viktigaste delen att läxor ej inkluderas!

Hoppas era frågetecken rätades ut mot utropstecken!
Gnugga frågeknölarna nu och skicka gärna över nästa fråga.
Nu skall jag sova, nattens frid åt er alla.
Puss,

Lillfredag

Publicerad 2010-02-02 16:01:10 i Vardag,

Idag hade vi i Kårstyrelsen möte med abc-gruppen (som fixat skolans studentmössor) och nu har vi beställt kårtröjor! Hoppas att ni vill ha en - de är faktiskt riktigt snygga och jag får säga det själv, och det kommer finnas möjlighet att trycka sitt namn/smeknamn på ryggen. Spread the word!

Sedan hade jag en biologilektion som inte var mer värd att gå på än de brukar vara, men det är ändå skönt att vara där och träffa klassen. När vi käkat lunch drog jag, Frida och Anton in till stan för att titta på tyger och mönster till våra balklänningar - vad tror ni om mörklila? - Anton hittade ett väldigt fint regnbågsfärgat tyg som han ska försöka övertala Axel att sy en kostym av.



Vi rullade vidare mot EP där vi satt i någon timma eller så och pratade all möjlig skit. Och såhär två timmar senare kan jag klargöra att satmaran i kassan inte vet vad en laktosfri latte innebär... Mår piss med magkramper och sväljer ner kväljningar gång på gång, men annars har det varit en bra dag.

Nu ska jag till småbarnen,

Jag lever mitt liv. Jag, ingen annan.

Publicerad 2010-02-01 20:28:56 i Reflektioner,

Känner hur pengarna plötsligt trillar in. Dock gör de ju inte det, egentligen sitter jag och betalar räkningar men när jag som bäst kollade igenom posten för fler eventuella räkningar hittade jag några kuvert från diverse banker som inte var min bank. Djupa veck i pannan, "what?", men men, jag är arton nu, mina brev, mina pengar.

Det var fonder. Flera stycken. Både far- och morföreldrarna har lagt undan pengar åt mig i alla dessa år och jag måste säga att jag tycker det är helt okej. Plötsligt har jag en bas att falla tillbaka på, väldigt najs faktiskt.

Som om det inte vore nog där så sökte jag sommarjobb på Liseberg igår (sista anmälningsdag och jag sökte under en "konstig" period, men jag vill faktiskt göra lite som jag vill min sista sommar). Och sen har jag skrivit specialutformade CV till McD, BK, 7eleven, Pressbyrån och ICA. Jag vill ha jobb nu.


"Men du är ju tränare?" - Ja, absolut. Och jag älskar att vara det, men det räcker inte till. Det är mer en fritidsaktivitet än ett jobb. Jag är där för att jag tycker att det är roligt att lära små tjejer hur de ska studsa och hoppa på rätt sätt och påpeka ifall det ska vara böjd arm eller sträckt arm. Jag gillar det, men tiden räcker inte till för det längre. Skolan börjar komma ikapp mig nu med projektarbete, fördjupningsarbete i historia, problemformulering och lösning i filosofi och religion. Matteläraren kommer med "får du MVG på nästa prov räcker det med VG+ på nationella" - ingen press.

Så trotts att alla dess prov och inlämningar kommer att dränka mig ett tag är jag ändå fast besluten att skaffa ett riktigt jobb. Jag behöver trotts allt pengar till en eventuell framtid efter gymnasiet. Och körkortet.

Allt är upp till mig och det är jag som vill, då borde det ju inte vara så svårt eller hur?

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela