neao

Svensk sommar när den är som bäst.

Publicerad 2012-07-31 14:50:44 i Vardag,

Eftersom det har varit dåligt med systemkameran på senaste tiden har jag lagt extra mycket fokus på Instagram. För övrigt så är det väldigt roligt att resten av världen har hittat dit nu också, ett år efter mig. Egocentrisk, jag?

Ska jag var helt ärlig så har det varit fullt upp med DIQ-efterskalven. Det tog ungefär en månad för att komma på fötter igen och nu känner jag att det är dags att sätta igång igen. Man kan väl uttrycka det som så att jag gav mig själv fyra veckors semester och nu är det dags att sätta igång igen. 

Fast i och för sig får ni inte tro att jag bara har legat och slappat även om det är vad ovanstående bilder symboliserar, nej nej, jag har jobbar mer än någonsin i restaurangen och övrig tid har gått åt vänner och nytt umgänge. Jag tittade precis i min kalender och insåg precis hur mycket tid som faktiskt läggs på umgänge och det är mycket. Väldigt mycket. Och då kan jag trots det inte få nog av honom. 

Men hur som helst, nu när jag har fått koll på min ekonomi (HAHA! Ljug inte för dina läsare Linnea.) så känner jag att det är läge att komma in i rutiner med jobben igen. Inget mera "det kan jag gör imorgon", LYFT LUREN!

Så vad ska jag göra idag? 
  • Maila ut till mina kunder om att jag har 40% rabatt på HELA sortimentet.
  • Boka upp en PPS.
  • Och posta produkterna som jag fått beställning på.
Det ser ju inte så himla jobbigt ut?
Vad ska jag få som belöning när detta är klart då...? Belöningar är minst lika viktiga som själva utförandet! Enligt mig i alla fall. NU VET JAG! Kingdom Hearts på PS2, oh hells yeah! NU KÖR VI!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela